malagos Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Oczywiście pani już nie zadzwoniła, i tak nie liczyłam na ten telefon. Heśka jest taka kochana, urocza - byle komu jej nie damy! Quote
Kejciu Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 17 godzin temu, malagos napisał: Oczywiście pani już nie zadzwoniła, i tak nie liczyłam na ten telefon. Heśka jest taka kochana, urocza - byle komu jej nie damy! niech spada na bambus ! :)oczywiście ta " pani " 1 Quote
Mattilu Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Ani Hesi, ani Rudzika!!! tylko najlepszym z najlepszych... 1 Quote
malagos Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Wczoraj zadzwonił pan spod Gdańska, ale nie wchodziła w rachubą dalsza droga, tylko piesek na miejscu... Coś mi się wydaje, że Hesia czeka na Ten Jedyny Najlepszy Domek ;) Pozdrawiam i sciskam, Agat21 :) 2 Quote
malagos Posted September 17, 2016 Author Posted September 17, 2016 A póki co, oba szczęściarze, Heśka i Rudziol nie maja zmartwień i trosk, nic ich nie obchodzi reszta świata :) images hosting Quote
agat21 Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 O 14.09.2016 o 08:08, malagos napisał: Wczoraj zadzwonił pan spod Gdańska, ale nie wchodziła w rachubą dalsza droga, tylko piesek na miejscu... Coś mi się wydaje, że Hesia czeka na Ten Jedyny Najlepszy Domek ;) Pozdrawiam i sciskam, Agat21 :) He he, jasne :) Aluzju poniała ;) Quote
malagos Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Oj tam, oj tam, tak sobie piszę :) Heśka byłaby super w pakiecie z Rudzikiem - ogromnie się lubią, bawią, na spacerze idą obok siebie. Quote
Nadziejka Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Ciociu malagosiu serce bedzie mojci bazarusio dla Hesi bedzie tez mam nadzieje pieniazek z kramiku jeszcze nie czynny za kilka dni dopiero zapraszam do zagladania ... ciociu serce mi teraz zabilo mocno mocno boc ujrzalalm tego lisienka rudaszkowego z innego wateczku Twojego nasza skarbunia nasza gwiadeczka odeszla ...str choroby i cierpienia serce moje peka mowic nie moge 12 wrzesnia pobiegla za Mostek Teczowy bylusmy razem dzien i noc kilkanascie latek i jeszcze mialo byc wiecej przeciez ....wiecej latek wspolnych bylysmy razem z moja najcudowniejsza skarbunia na ziemi calej do konca ja nie umiem zyc nie umiem nawet oddychc bez mojej Pipuni zapraszam zagladajcie serduszka jeszcze musze dopasowac zdjateczka rzezbeczek ale ciezko idzie boc aparatu nie mamy aby zrobic zdj i wstawiac na bazareczki Quote
malagos Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 O jej, Nadziejko, bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej suczynki... Tulę Cie do serca! A za bazareczek ślicznie dziękuję, kochana jesteś! A rudy lisek z kojca, to taki podobny do Twojej Pipuni?.......... Quote
Nadziejka Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 sciskauniam lapenki caluje wszystkie ciociu z bazarenkiem jeszcze nic nie ruszylam boc mamy zdjateczka ale ale nie chca nam wejsc na dogo te zdjateczka tylko wklejaja sie linki moga byc i linki ale patrzymy a tu z linkow nic nie mozna zobaczyc boc ja je wciskam to zanikaja ,jak juz mam wklejone na dogo takiez to cyrki od lat a rzeczy mamy sporo i na bazarusio chetnie podzielimy tylko by ktos musial pomoc z tymi zdjatkami Quote
malagos Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Eh, na razie wrzesień minął jak i inne miesiące. Wczoraj ogłosiłam Hesię na olx i gumtree, z innym tytułem i tekstem. Napisała do mnie wczoraj mejla pani z Kościerzyny - to jeszcze dalej niż Gdańsk. Ale odpisałam, i zaproponowałam przyjazd pani w niedzielę na obiad i domowe ciasto. A może takie pomysły są akurat w pani typie, zobaczymy, nic nie szkodzi zaproponować. Bo dom wydaje się ok, mejl bardzo sympatyczny, serdeczny. Quote
malagos Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Jeszcze wczoraj ta pani odpisała; "porozmawiam z rodzicami i dam odpowiedź jutro", czyli dziś. Z rodzicami, bo to piesek dla rodziców - dom z ogródkiem i dwoje spokojnych ludzi, i koteczka 16-letnia. Quote
Kejciu Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 trzymam kciuki :) Malagosku a masz jakieś wieści od Meluni ? Quote
agat21 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Wrzesień mija, a Kubuś jak siedział w Polsce - tak i siedzi :( Przygotowany do podróży, ale się okazało, że właściciel domu, w którym mieszkają teściowie mojej córy, nie wyraża już zgody na przywiezienie psa. Mimo, że to był jeden z warunków, na jakich ten dom był wynajmowany.. echh.. ręce opadają. Trwają poszukiwania innego domu, który nie będzie miał nic przeciwko psu. Osobiście też bardzo czekam na tę chwilę, bo taka sytuacja również nam i naszym zwierzydłom komplikuje życie, nie mogę już liczyć na opiekę mojej córy nad moim stadem, co przy naszym trybie pracy było bardzo bardzo pomocne.. a teraz z pomocu tak zwana djupa, bo Kubuś w ciągu kilku sekund załatwia wszelkie stworzenia, które się znajdują na "jego" terenie.. Quote
kiyoshi Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 dostałam dziś takie zapytanie o Hesie Witam. Czy oferta adopcji Psiaka jest nadal aktualna? Mieszkamy w Gdańsku. Pozdrawiam, Barbara K. Odpisałam Pani, że sunia jest nadal do adopcji i że bardzo proszę o kontakt telefoniczny. Przepraszam, że maila nie mogę przesłać zainteresowanym wraz z mailem Pani, ale niestety na olx nie wyświtlają się adresy email nadawcy. 1 Quote
malagos Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 To ja bardzo proszę o kciuki!!! Schodzę do podziemia i potem napiszę, czy i co się zadziało........... 1 Quote
kiyoshi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 36 minut temu, malagos napisał: To ja bardzo proszę o kciuki!!! Schodzę do podziemia i potem napiszę, czy i co się zadziało........... Kciukamy, kciukamy i z (nie)cierpliwością czekamy ::) Quote
malagos Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 23 godzin temu, kiyoshi napisał: dostałam dziś takie zapytanie o Hesie Witam. Czy oferta adopcji Psiaka jest nadal aktualna? Mieszkamy w Gdańsku. Pozdrawiam, Barbara K. Odpisałam Pani, że sunia jest nadal do adopcji i że bardzo proszę o kontakt telefoniczny. Przepraszam, że maila nie mogę przesłać zainteresowanym wraz z mailem Pani, ale niestety na olx nie wyświtlają się adresy email nadawcy. Nie można napisać normalnie postu!! Cos się znów na forum psuje! Kyioshi, to dzięki Twoim ogłoszeniom Hesia znalazła dom! Kolejny raz sprawdziło się powiedzenie, ze szybkie akcje, spontaniczne są ok. Nie: "przyjedziemy za tydzień, a może za dwa" jak Kościerzyna. Hesia spełnia wszystkie wymogi Pani Basi (tej z mejla do Ciebie, kyioshi) i pani spełnia moje. I wczoraj decyzja szybka - przyjadą po psa zaraz, czyli w niedzielę. Wiec ciasto i obiad, i nerwy.... czy aby przyjadą?... wizyta państwa o czasie (!), bez błądzenia i pytania. chłopiec lat 10, bardzo sympatyczny młody człowiek, pani Basia i pan Piotr - przesympatyczni, inteligentni ludzie. Zaraz sie znalazł wspólny temat, bo państwo od lat psiarze. Teraz jest 8-letni kot. Mam nadzieję, ze Hesia go polubi, z wzajemnością. No i co?...Hesia spakowana ze swoimi zabawkami, kocem, reklamówką Fitminu, książeczką zdrowia i setką przykazań pojechała na tylnym siedzeniu z panem (pani Basia za kierownicą) po nowe życie. Teraz tylko czekanie, czy podróż ok, czy spotkanie z kotem ok, czy zachowanie w domu będzie ok, czy... Nie mogę uwierzyć, Heśka ma dom! 3 Quote
konfirm31 Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Przydało się trzymać kciuki :))). Cieszę się razem z Wami :)) Quote
kiyoshi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 wow...takie krótki niepozorny mail.....i taka niespodzianka:) Ale sie ciesze:) tak bardzo! Oby Hesiunia była najszczęśliwsza! Powodzenia!! Czekamy na pierwsze wieści z domu z niecierpliwością:) Quote
Nadziejka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Alez cudenka cuda cuda cuda prawdziwe sie zadzialy spelnily ciocia Iza kiyoshi ma w rekach i w sercu jakies fluidy ktore przyciagaja dobruskich ludzi ciesze bardzo sciskam za wszystko najlepsiutenkie dla Hesiuni 1 Quote
Recommended Posts