Gabi79 Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 1 minutę temu, Perełka1 napisał: anecik, a nie szukacie bdt? Szukamy, ja pytam gdzie się da, nie tylko na Dogo, pisałam do kilku osób, ale BDT brak. Perełko, a znasz kogoś kto mógłby zaoferować BDT (zwrócimy koszty weta i karmy) Quote
Anecik Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Teraz, Perełka1 napisał: na fb trzeba spróbować, niekoniecznie dożywotnio, zobacz jak Misie wydobrzały, a miały byc na dożycie Niestety na FB nie umiem się poruszać. Umiem tylko udostępniać :) Quote
Perełka1 Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 8 minut temu, Gabi79 napisał: Szukamy, ja pytam gdzie się da, nie tylko na Dogo, pisałam do kilku osób, ale BDT brak. Perełko, a znasz kogoś kto mógłby zaoferować BDT (zwrócimy koszty weta i karmy) też pytam, bo koszty utrzymania mogą być później ogromne, sam hotel 300, Quote
Anecik Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Teraz, Perełka1 napisał: też pytam, bo koszty utrzymania mogą być później ogromne, sam hotel 300, Zdajemy sobie z tego sprawę i dlatego będziemy zmuszone skupić się z Gabi tylko na niej. Być może uda się znaleźć dla niej jeśli nie stały to chociaż BDT - ale prawdę powiedziawszy wątpię. Quote
mar.gajko Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Dziewczęta, na razie nie ma co gdybać. Sunia bardzo zaniedbana. Pewnie jej coś dolega. Trzeba przeprać :) zdiagnozować i dopiero się zobaczy. Jest szansa, że starowinka dostanie wigoru przy zadbaniu, a przy jej urodzie, to i domek znaleźć może. Quote
Anecik Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 5 minut temu, mar.gajko napisał: Dziewczęta, na razie nie ma co gdybać. Sunia bardzo zaniedbana. Pewnie jej coś dolega. Trzeba przeprać :) zdiagnozować i dopiero się zobaczy. Jest szansa, że starowinka dostanie wigoru przy zadbaniu, a przy jej urodzie, to i domek znaleźć może. W domu ją wykąpiemy, wyczeszemy, porobimy troszkę zdjęć i zawieziemy do Kasi. Tam weterynarz, diagnoza i będziemy ją ogłaszać. A nóż skradnie komuś serce :) Quote
RudyKas Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Godzinę temu, mar.gajko napisał: Dziewczęta, na razie nie ma co gdybać. Sunia bardzo zaniedbana. Pewnie jej coś dolega. Trzeba przeprać :) zdiagnozować i dopiero się zobaczy. Jest szansa, że starowinka dostanie wigoru przy zadbaniu, a przy jej urodzie, to i domek znaleźć może. Myślę, myślę.... Ciągle myślę - nie może mi wyjść z głowy ta psina... 1 Quote
Gabi79 Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 8 minut temu, RudyKas napisał: Myślę, myślę.... Ciągle myślę - nie może mi wyjść z głowy ta psina... A nad czym myślisz Kochana, może nad BDT dla suni? Quote
elik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 8 godzin temu, RudyKas napisał: Myślę, myślę.... Ciągle myślę - nie może mi wyjść z głowy ta psina... 8 godzin temu, Gabi79 napisał: A nad czym myślisz Kochana, może nad BDT dla suni? Byłoby super :) Quote
Anecik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 1 godzinę temu, elik napisał: Byłoby super :) Oj byłoby, byłoby. Quote
anica Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 ... to znowu mam wstrzymać oddech?...ile ja pociągnę na tym bezzdechu? 1 Quote
Gusiaczek Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Bidunia już skradła wiele serc, teraz trzeba zaklinać los, by mogła żyć w domku .... Quote
RudyKas Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 16 godzin temu, Gabi79 napisał: A nad czym myślisz Kochana, może nad BDT dla suni? No właśnie nie chcę mówić za głośno, żeby nie robić nadziei niepotrzebnie... Dajcie mi jeszcze pomyśleć. 1 Quote
Gabi79 Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 32 minut temu, RudyKas napisał: No właśnie nie chcę mówić za głośno, żeby nie robić nadziei niepotrzebnie... Dajcie mi jeszcze pomyśleć. O rany, ozłocimy Cię chyba!!! Nie chcę na siłę namawiać, ale ja pół roku temu adoptowałam psiego staruszka i jest najcudowniejszą istotą na świecie. Tak, jak pisałam, zapewniamy zwrot kosztów za karmę i weta. Nie musisz podejmować decyzji już. Mała najpierw jedzie do anecik, a dopiero za 2 -3 dni do Kasi. Mogłybyśmy z sunią do Ciebie przyjechać, celem zapoznania. Mieszkasz w Sosnowcu, prawda? 1 Quote
elik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 RudyKas już Cię kocham :) Co prawda nie jestem młodym przystojnym młodzieńcem, ale... Miłości nigdy za wiele :) Quote
Anecik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dziewczyny pomalutku. RyduKas myśli. Niech sobie na spokojnie pomyśli. Nie naciskajmy. Na pewno nikt nie chciałby żeby nie umiała odmówić.Co ma być to będzie. I tak po nią przecież jedziemy. A co się wydarzy to zobaczymy. 2 Quote
Anecik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Uprzejmie informuję, że nasza babunia na bazarku imiennym - mimo mojego wielkiego niezdecydowania :D - otrzymała imię Bunia. Mam już imię :) Jestem Bunia. Quote
mar.gajko Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Bunia, Busia, Bubisia, Bibinek, Bubiątko, Bubusinka :) 1 Quote
Anecik Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Teraz, mar.gajko napisał: Bunia, Busia, Bubisia, Bibinek, Bubiątko, Bubusinka :) Teraz tak cudnie wymyśliłaś. Jak już po bazarku. Ale zdrobnienia mile widziane :) Bubisia cudne Quote
mar.gajko Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 1 minutę temu, anecik napisał: Teraz tak cudnie wymyśliłaś. Jak już po bazarku. Ale zdrobnienia mile widziane :) Bubisia cudne To wariacje na temat. Mam kotę Bubę i wieeeeeelki asortyment Bubunalinowanek :) a co śmieszniejsze ona to wszystko rozumie. Czasem mówię tylko "Bu" a ona leci. Quote
RudyKas Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Właśnie dlatego nie chciałam jeszcze nic mówić,bo potem reakcja idzie lawinowo... A sprawa wygląda tak, że nie chodzi o mnie - moje dwa Potwory w bloku przy moich godzinach pracy ( cały dzień) to i tak spore wyzwanie. Ale jest ktoś,komu bardzo ufam i ma doświadczenie z 6 psami,ale nie mogę nikomu nic narzucać. Może jutro będę wiedzieć więcej. Quote
Anula Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 5 godzin temu, NataliaUber napisał: Dzisiaj rano sunia niestety dosyć mocno podupadła na zdrowiu, trzeba było szybko zabrać ją do weta bo była otumaniona i nie reagowała na bodźce zewnętrzne, jak się czegoś dowiemy przekażemy kolejne informacje, trzymajcie kciuki za sunie przydadzą się bo stan jest na prawdę ciężki:( A skąd ten troll wie skoro mieszka pod Poznaniem i nie ma pojęcia o pomocy dla Buni.Przydało by się jego zbanować. Quote
Recommended Posts