Gabi79 Posted May 26, 2016 Author Posted May 26, 2016 1 minutę temu, mar.gajko napisał: No to pierwsza noc w nowym domku :) Ciekawe, co Buniastemu się przyśni? Kanapy, szyneczki i bieganie po łąkach :) Ciekawe, czy zaśnie Kochany Maluszek, pewnie przeżywa zmianę miejsca. Jutro zadzwonię do Pani Kornelii. Quote
kiyoshi Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Dołączam się do kciukania:) Musi być dobrze maluszkowi na swoim :) Quote
Havanka Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Buniaczku, trzymaj się kochany ! Teraz będzie już dobrze na zawsze ! Quote
milagros19853201 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Bunieczku powodzenia trzymamy kciuki z calych sil Quote
elik Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Też trzymam kciuki za szybką aklimatyzację i szczęśliwe życie :) Quote
Gabi79 Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 U Bunia wszystko w porządku, później napiszę więcej. Quote
Gusiaczek Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 3 godziny temu, Gabi79 napisał: U Bunia wszystko w porządku, później napiszę więcej. Wiadomo, czas dla Pani i Bunia ;) Czekamy cierpliwie z radością w sercu :) Quote
anica Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 12 godzin temu, Gusiaczek napisał: Wiadomo, czas dla Pani i Bunia ;) Czekamy cierpliwie z radością w sercu :) ... ta radość w sercu jest... bezcenna! .... chce się ,żyć Quote
Gabi79 Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 Bardzo przepraszam, że dopiero teraz piszę. Bunio od czwartku wieczorem w nowym domu. Wszystko jest ok. Bunieczek ma teraz na imię Dżekuś. Wczoraj byłam u Bunia/Dzekusia. Jest przecudowny!!! Jest szczęśliwy i chodzi za Panią krok w krok, ciągle merdając ogonkiem. W poniedziałek zdjęcie szwów i wreszcie nasz słodziak pozbędzie się kołnierza. W przyszłym tygodniu anecik zawiezie adwokat, który zamówiłam jeszcze przed adopcją, ale z powodu różnych perturbacji (raz zapomniano zamówić, a za drugim razem wet przez pomyłkę zamówił dla kota), będzie do odbioru w poniedziałek. Ogólnie chyba można już skakać pod sufit z radości i pić szampana!!!! 5 Quote
Jolanta08 Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 A jednak cuda się zdarzają " Jest szczęśliwy i chodzi za Panią krok w krok, ciągle merdając ogonkiem. " to zdanie brzmi jak muzyka Quote
Gabi79 Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: A jednak cuda się zdarzają " Jest szczęśliwy i chodzi za Panią krok w krok, ciągle merdając ogonkiem. " to zdanie brzmi jak muzyka A jak się widzi takiego wesołego Bunieczka/Dżekusia to dopiero serce się raduje!!! Quote
kiyoshi Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 13 godzin temu, Gabi79 napisał: Bardzo przepraszam, że dopiero teraz piszę. Bunio od czwartku wieczorem w nowym domu. Wszystko jest ok. Bunieczek ma teraz na imię Dżekuś. Wczoraj byłam u Bunia/Dzekusia. Jest przecudowny!!! Jest szczęśliwy i chodzi za Panią krok w krok, ciągle merdając ogonkiem. W poniedziałek zdjęcie szwów i wreszcie nasz słodziak pozbędzie się kołnierza. W przyszłym tygodniu anecik zawiezie adwokat, który zamówiłam jeszcze przed adopcją, ale z powodu różnych perturbacji (raz zapomniano zamówić, a za drugim razem wet przez pomyłkę zamówił dla kota), będzie do odbioru w poniedziałek. Ogólnie chyba można już skakać pod sufit z radości i pić szampana!!!! to jest naprawde jak jakiś piękny sen. NIe chce się budzić :) :) Powodzenia Buniu Kochany! 1 Quote
Poker Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Wspaniale !!! kiyoshi,obudź się. Inne biedy czekają na pomoc... 1 Quote
Gabi79 Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 O 26.05.2016 o 11:58, milagros19853201 napisał: w czzoraj polecialo mojego bazarku 88 zl jak pieniazki dojda poprosze o potwierdzennie na watku bazarku gdzie psiak byl benneficjentem 88,- z bazarku już na koncie Bunia, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Zaraz potwierdzę na bazarku. Wpłynęła także majowa deklaracja od Pani Agnieszki (20,-) oraz 12, 40 pozostałość z bazarku Havanki po odjęciu kosztów transportu i karmy. Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Te 12,40 wpisałam na początek rozliczenia Quote
Tola Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Bunio ma własny domek :) Ale się cieszę - a tak niedawno wydawało się to niemożliwe. Przyznam, ze byłam w gronie tych bardziej sceptycznych i chociaż życzyłam Buniastemu jak najlepiej - nie bardzo wierzyłam, ze tak szybko znajdzie swojego człowieka. A tu proszę!!! Quote
Mysza2 Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Ale super wieści:) Cuda się zdarzaja:) Powodzenia Buniu w Nowym Domku:) Quote
xcat Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Ale super Buniu! Zrobiłam przelew z bazarku-48zł, ale będzie więcej, bo trafiła się spóźniona kupująca. Quote
Gabi79 Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 O 29.05.2016 o 22:47, xcat napisał: Ale super Buniu! Zrobiłam przelew z bazarku-48zł, ale będzie więcej, bo trafiła się spóźniona kupująca. Dzięki serdeczne, jutro sprawdzę konto. U Bunia wszystko ok. Dzisiaj miał ściągnięte szwy i wreszcie pozbył się kołnirza. Pani Kornelia jest Buniem/Dżekusiem zachwycona. A on ciągle podchodzi, by Pani go głaskała i przytulała. 1 Quote
Recommended Posts