mar.gajko Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Przed chwilą, Poker napisał: Mi też ostatnio się przypomniał. Ja dzisiaj na Plantach widziałam takiego :) ale był z kobieta ok. 45 lat. Quote
anica Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 I mi się również Rambi przypomniał... ciekawe co u niego? Quote
Bogusik Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Rambi ma się bardzo dobrze i w zasadzie wiele się nie zmieniło,a najważniejsze,że się wzajemnie nie pozjadali.Je ładnie,chodzi na spacery i dogaduje się z sunią.Nie lubi rowerów i motocykli i nie przepada za dziećmi.Oprócz Państwa toleruje ich córkę,a przed resztą broni domu.Ma niełatwy charakter i swoje niezadowolenie oznajmia warczeniem.Państwo dobrze go poznali i wiedzą,że wtedy należy go ignorować bo to przynosi dobry skutek.Pan Marek mi powiedział,że Rambi lubi przychodzić po głaski i wtedy naprawdę widać,że jest z nich zadowolony ale to indywidualista i ma też swoje nie zawsze dobre zachowania.Prosiłam o zdjęcia i mam nadzieję,że niedługo dostanę. Cieszę się,że Rambi trafił do tak wyrozumiałej Rodziny,która toleruje jego "wybryki" i pokochała go takim jaki jest.Podejrzewam,że były by kolejne zwroty z adopcji,które jeszcze bardziej namieszały by mu w głowie 1 Quote
Anula Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Bardzo dobre wiadomości Bogusik przynosisz.Rambi ma charakterek a Państwo przyjęli go takim jaki jest.Kochają go i znoszą jego humory, to jest najważniejsze.Cieszę się,ponieważ mieliśmy z Rambi sporo problemów (zwroty z adopcji ) a i szafirka nie mogła sobie poradzić z Rambi. 1 Quote
Poker Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ja też przypomniałam sobie o Rambi kilka dni temu.Cieszę się ,że trafił na odpowiednich ludzi. Quote
Bogusik Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 Pan Marek podesłał mi kilka zdjęć Rambika :) 1 Quote
Anula Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 I ja się cieszę.Rambi fajnie wygląda,sierść się błyszczy i jest śliczny.Jest na kim oko zawiesić. Quote
Tola Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Cieszę się, ze Rambi jest wreszcie szczęśliwy i trafił do cierpliwej i mądrej rodziny :) Quote
anica Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 ..i Ja z Wami w klubie Cieszących się! a Rambi po prostu rozkwitł Dziękujemy ,Bogusiu Quote
Bogusik Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 22 godziny temu, anica napisał: ..i Ja z Wami w klubie Cieszących się! a Rambi po prostu rozkwitł Dziękujemy ,Bogusiu Też sie cieszę,że intuicja mnie nie zawiodła.Godziny przegadane z p.Markiem dały bardzo wiele i pozwoliły podjąć decyzję,że to dobry i bardzo odpowiedzialny domek dla Rambi.Ma bardzo dobrze, jest zadbany i pokochany taki,jakim jest :) Quote
anica Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Dnia 8.08.2017 o 09:48, Bogusik napisał: Też sie cieszę,że intuicja mnie nie zawiodła.Godziny przegadane z p.Markiem dały bardzo wiele i pozwoliły podjąć decyzję,że to dobry i bardzo odpowiedzialny domek dla Rambi.Ma bardzo dobrze, jest zadbany i pokochany taki,jakim jest :) .. nasza 'babska' intuicja również wiele razy ,pomogła mi dokonać, trafnych wyborów! a że niektórzy śmieją się z tego... no cóż Bogusiu, to Najlepszy domek w świecie!.. to Jego domek! 1 Quote
Bogusik Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 Świąteczne pozdrowienia z domku Rambusia :) 2 Quote
Anula Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Jak cudnie jest oglądać naszego Rambiczka i miło sobie powspominać. 1 Quote
elik Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 6 godzin temu, Bogusik napisał: Świąteczne pozdrowienia z domku Rambusia :) Piękny psiaczek :) A są jakieś wiadomości z domku? Quote
Bogusik Posted December 26, 2018 Author Posted December 26, 2018 7 minut temu, elik napisał: Piękny psiaczek :) A są jakieś wiadomości z domku? Elu,Pan Marek mi napisał,że wraz z żoną są zdrowi,Rambi i Neli też:) To chyba najważniejsze! :) Nie zgłaszał też żadnych problemów więc jest ok :) Quote
elik Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 33 minuty temu, Bogusik napisał: Elu,Pan Marek mi napisał,że wraz z żoną są zdrowi,Rambi i Neli też:) To chyba najważniejsze! :) Nie zgłaszał też żadnych problemów więc jest ok :) Masz rację, to najważniejsze :) Quote
Poker Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Świetna wiadomość biorąc pod uwagę charakterek Rambusia. Quote
elik Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: Świetna wiadomość biorąc pod uwagę charakterek Rambusia. Pan Marek jest bardzo stanowczy i powiem, że wcale mnie to nie dziwi, że opanował charakterek Rambusia :) 1 Quote
Recommended Posts