Nadziejka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 No to zaciskamy zaciskamy kciukamy ile sil pozdrawiamy Quote
Poker Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Czytałam jak powieść sensacyjną Całe szczęście ,że się wyjaśniło i mam nadzieję dobrze zakończy Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dzięki Asiu :) I milutkiej także niedzieli dla Ciebie Asiu i wszystkich Fanek Nutelci 15 godzin temu, b-b napisał: Wszystko dobre co się dobrze kończy :) Tak, ale nerwówa była, że hej !!! Domek bardzo mi się podobał, chociaż tak daleko więc ucieszyłam się, że wizyta PA potwierdziła moją ocenę i to w każdym calu. Emocje spowodowały, że zapomniałam, jak zapisałam Panią Basię :) 12 godzin temu, Nadziejka napisał: No to zaciskamy zaciskamy kciukamy ile sil pozdrawiamy Teraz kciuki potrzebne już tylko za pomyślną drogę do DS, bo to daleka droga - 3 godz. pociągiem i 5 samochodem :( 12 godzin temu, Gusiaczek napisał: :) Piękne róże Gusiaczku :) Dziękujemy 9 godzin temu, anecik napisał: Dobrej nocy Nutelciu Dobrej :) A dzisiaj 8 godzin temu, Poker napisał: Czytałam jak powieść sensacyjną Całe szczęście ,że się wyjaśniło i mam nadzieję dobrze zakończy Bo to było, jak w powieści sensacyjnej Jeszcze klamka nie zapadła. Jadę zawieźć Nutelcie do DS, żeby na własne oczy zobaczyć, jak Nutelcia będzie przyjęta przez Domowników i jak ona Ich przyjmie. Jeśli będzie tak, jak oczekuję, wrócę do kraka ze smutkiem rozstania w sercu, ale radością z dobrej adopcji. Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Elik, będzie dobrze, ba! bardzo dobrze. Udana adopcja warta każdego smutku rozstania ;) Miłej niedzieli życzymy - uśmiechnięte słoneczko zapowiada śliczny dzień :) Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 6 minut temu, Gusiaczek napisał: Elik, będzie dobrze, ba! bardzo dobrze. Udana adopcja warta każdego smutku rozstania ;) ... Też myślę, że będzie dobrze :) A smutek ? No cóż to znam, aż za dobrze z poprzednich rozstań, ale to jest wpisane w tymczasowanie :( Quote
b-b Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nutelcia będzie miałą wspaniały dom ..a Ele będziemy my pocieszały :) 1 Quote
Havanka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Kurcze, denerwuję się, jakbym to ja sama wiozła Nutelkę do nowego domu. Elik, nie będzie mnie przy Tobie fizycznie, ale myślami będę tuż obok. Wycałuj mocno to nasze SŁONECZKO i szepnij do uszka, żeby nie tęskniła i była szczęśliwa. Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 2 godziny temu, b-b napisał: Nutelcia będzie miałą wspaniały dom ..a Ele będziemy my pocieszały :) Liczę na to i będę trzymała za słowo :) 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzień doberek :) 54 minut temu, Havanka napisał: Kurcze, denerwuję się, jakbym to ja sama wiozła Nutelkę do nowego domu. Elik, nie będzie mnie przy Tobie fizycznie, ale myślami będę tuż obok. Wycałuj mocno to nasze SŁONECZKO i szepnij do uszka, żeby nie tęskniła i była szczęśliwa. Mam nadzieję, że wszystkie Faneczki Nuteczki będą z nami myślami :) Nuteńkę wyściskam i wycałuję na do widzenia i każę jej kochać i być kochaną:) Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 45 minut temu, elik napisał: Mam nadzieję, że wszystkie Faneczki Nuteczki będą z nami myślami :) Oj będą, będą...Elu czy już zapadła decyzja, kiedy Nutelka jedzie do Olecka? Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Oj będą, będą...Elu czy już zapadła decyzja, kiedy Nutelka jedzie do Olecka? Tak Asiu. Pojedziemy w przyszłą sobotę pociągiem do W-wy i dalej do Olecka samochodem. Powrót samochodem do Olsztyna i z Olsztyna do kraka pociągiem - 7 godzin :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Dobranoc Nutelciu!! Niektórzy już słodko śpią, Chociaż jeszcze nocny spacer przed nim :-))) 1 Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Dobranoc Nutelciu!! Niektórzy już słodko śpią, Chociaż jeszcze nocny spacer przed nim :-))) Biedny, malutki psiutek nie ma miejsca i musi spać pod schodami biedaczysko :( Ferdynand wspaniały :) Pozycja niesamowita :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Podeślę Ci pozycję spania mojego Kazanka, tylko muszę mu zrobić zdjęcie. sama się czasami zastanawiam, jak on tak może spać z poplątanymi łapkami.... Quote
Bogusik Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 8 godzin temu, elik napisał: Tak Asiu. Pojedziemy w przyszłą sobotę pociągiem do W-wy i dalej do Olecka samochodem. Powrót samochodem do Olsztyna i z Olsztyna do kraka pociągiem - 7 godzin :( Ojej,to będzie podróżowania,a podróżowania i trzymania kciuków za...za...za... a ogólnie rzecz biorąc,za szczęśliwe zakończenie wszystkiego i dla wszystkich! :) Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 13 minut temu, Bogusik napisał: Ojej,to będzie podróżowania,a podróżowania i trzymania kciuków za...za...za... a ogólnie rzecz biorąc,za szczęśliwe zakończenie wszystkiego i dla wszystkich! :) Dziękuję :) Będzie to będzie podróżowania. Tam - około 8 godzin, a z powrotem około 10 :( Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 46 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Podeślę Ci pozycję spania mojego Kazanka, tylko muszę mu zrobić zdjęcie. sama się czasami zastanawiam, jak on tak może spać z poplątanymi łapkami.... Moje psiaki też nieraz śpią powyginane, jak 77 paragraf :) Quote
Bogusik Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Dziękuję :) Będzie to będzie podróżowania. Tam - około 8 godzin, a z powrotem około 10 :( A my tu nie popadamy ze zmęczenia,ale z oczekiwania na wieści....O! Quote
elik Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 8 minut temu, Bogusik napisał: A my tu nie popadamy ze zmęczenia,ale z oczekiwania na wieści....O! Doniosę co i jak, najszybciej, jak to będzie możliwe :) Niby już wiem jak Rodzinka wygląda, jak mieszkają, jak wygląda okolica, ale mimo wszystko jakaś nieokreślona obawa czai się w mrokach umysłu ! Quote
Bogusik Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 9 minut temu, elik napisał: Doniosę co i jak, najszybciej, jak to będzie możliwe :) Niby już wiem jak Rodzinka wygląda, jak mieszkają, jak wygląda okolica, ale mimo wszystko jakaś nieokreślona obawa czai się w mrokach umysłu ! Trzymamy za słowo co do wieści :) Wcale mnie nie dziwią Twoje mroczno-umysłowe obawy.Któż by z nas ich nie miał?Jedziesz z Nusią set kilometrów i to przecież do obcych Tobie ludzi.Obaw całe mnóstwo!Poczynając od pierwszej,jak kruszynka zniesie podróż pociągiem? a kończąc.....no właśnie,jeszcze będzie trochę tej drogi do przebycia,by ze spokojem odetchnąć Quote
Recommended Posts