Jump to content
Dogomania

3 kilogramowa sunia bez jednej łapinki szuka wspaniałych opiekunów. I znalazla, najwspanialszych, kochających ją Ludzi :)

elik

Recommended Posts

Witam serdecznie Mateczkę # 1 i wszystkie Fanki Nutelci. Dzień od razu milszym sie staje,gdy spotyka sie z tak miłymi Osobami :)

Zrobiłam Nutelci ogłoszenie na OLX, a teraz wykupiłam codzienne odświeżanie przez tydzień.

http://olx.pl/oferta/sliczna-malenka-sunia-w-typie-pinczerka-szuka-kochajacych-opiekunow-CID103-IDdLlfd.html

56b1c4e8e695d_odwieanieNutelci.thumb.png

Może znajdzie się równie dobry domek, jak ten na Mazurach, ale bliżej kraka.

• Upvote 1

32 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Zajrzałam, jest 176 wejść. Poczekamy, zobaczymy   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_69_orig.

Kurtka, a teraz już 185 !

Zrobiłam to ogłoszenie kilka dni temu, wtedy, kiedy rozmawiałyśmy o tym, a w ogłoszeniu pisze, że nadane dzisiaj. Może dlatego, że od dzisiaj jest odświeżane.

• Upvote 1

9 godzin temu, elik napisał:

Kurtka, a teraz już 185 !

Zrobiłam to ogłoszenie kilka dni temu, wtedy, kiedy rozmawiałyśmy o tym, a w ogłoszeniu pisze, że nadane dzisiaj. Może dlatego, że od dzisiaj jest odświeżane.

Dokładnie tak jest. W dniu, kiedy jest odświeżane, zmienia się informacja, że jest nadane dzisiaj.

Ech, żeby jakiś Psi Anioł zadzwonił...

Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Hmmmm, może Ela coś napisze.... k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,31_jZ_orig.

Napisze, Asiu napiszę, że ten telefon to był niestety niewypał. Po dobrze zapowiadającej się rozmowie telefonicznej pani miała przysłać na e-mail adres, żebym zorganizowała spotykanie PA. Po kilku godzinach bezskutecznego oczekiwania oddzwoniłam na nr z którego był telefon. Dzwoniłam kilka razy, ale nikt się nie odezwał.

Nie będę już więcej dzwonić. Widocznie jednak pani nie była gotowa na spotkanie, chociaż w trakcie rozmowy nie miała nic przeciwko.

2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Widocznie to nie był TEN domek. Elu, a wizyta p.a w Olecku chyba jakoś na dniach....Masz potwierdzenie? 

Weszłam na ogłoszenie i jest 257 wejść....

Wizyta w Olecku ma być w ten weekend. Skoczę na fb i zapytam, ale chyba dziewczyna nie dzwoniła do pani Barbary, żeby się umówić, bo  uzgodniłyśmy, że jak będzie ustalony termin spotkania, to pani Barbara zadzwoni, a na razie nie dzwoniła.

Wejść 257, a tylko jeden telefon...

Tak, co by się go Niutelcia nie przestraszyła, jak go zobaczy :)

Zapytałam na fb pani Kasi czy umówiła się już na wizytę PA w Olecku. Czekam na odpowiedź.

Czy Wam po otwarciu strony rozwija się cały regulamin forum i PWP ?

Kurtka, zajmuje to połowę strony wrrrrr