Anula Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 23 minut temu, elik napisał: dubel Zawsze jak piszę równocześnie z kimś to post nie chce się pojawić na stronie, a potem pojawiają się dwa kurtka !!!!!!!! Jak post nie chce się zapisać to nie klikaj drugi raz na dodaj odpowiedź tylko odśwież stronę.Dziś Dogo szaleje i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie się tak dziać. Quote
Bogusik Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Zaglądam do Nutelci i mam nadzieję,że kąpiel odbędzie się bez dodatkowych "niespodzianek" ze strony kruszynki :) Dogo muli okropnie i tylko mogę wejść,jak Anula na niektóre wątki... Odradzam elik tworzenie bazarku do czasu aż dogo wróci do stanu w miarę normalności... Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Otrzymałam pieniążki za transport, dziękuję. Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Otrzymałam pieniążki za transport, dziękuję. Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Śliczna Nutelcia, taka malutka sarenka :) wygłaskaj ją Elu od szafirków :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Bardzo ciekawa jestem, jak tam nasza kruszynka zniosła kąpiel? Głośno było?? Czy może nas wszystkich zaskoczyła i zachowała się tak, jak na księżniczkę przystało Quote
elik Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 5 godzin temu, b-b napisał: Dzisiaj i mi dogo strasznie świruje Posty niby nie chcą się zapisać a jak odświeżę stronę to okazuje się, że są. Po edytowaniu posta nie mam już tyle funkcji jak przy pierwszym zapisywaniu :( ( nie ma tak rozwiniętego paska do góry) Nie przychodzą mi powiadomienia . A zmiany miały być chyba po to żeby było lepiej??? Dzisiaj mam dokładnie tak samo. Codziennie inne atrakcje :( 5 godzin temu, Anula napisał: Jak post nie chce się zapisać to nie klikaj drugi raz na dodaj odpowiedź tylko odśwież stronę.Dziś Dogo szaleje i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie się tak dziać. Tak robię, ale czasem okazuje się jednak, że post się nie zapisał. Ale ja się już naumiałam :) i przed odświeżeniem kopiuję to co napisałam. Jak się okazuje po odświeżeniu, że postu nie ma, to go wklejam. 4 godziny temu, Bogusik napisał: Zaglądam do Nutelci i mam nadzieję,że kąpiel odbędzie się bez dodatkowych "niespodzianek" ze strony kruszynki :) Dogo muli okropnie i tylko mogę wejść,jak Anula na niektóre wątki... Odradzam elik tworzenie bazarku do czasu aż dogo wróci do stanu w miarę normalności... Kąpieli dzisiaj nie było, bo się zasiedziałam przy bazarku i nawet nie zauważyłam, że północ minęła :( Masz rację. Trzeba było dać sobie spokój, bo to była droga przez mękę. Żałuję, bo straciłam tylko masę czasu, a niewiele fotek wkleiłam. No ale za to wszystkie przygotowałam sobie do wklejania - pomniejszyłam. 2 godziny temu, szafirka napisał: Otrzymałam pieniążki za transport, dziękuję. Dzięki za potwierdzenie :) 2 godziny temu, szafirka napisał: Śliczna Nutelcia, taka malutka sarenka :) wygłaskaj ją Elu od szafirków :) Faktycznie Nutelcia to taka miniaturka sarenki :) Wygłaskałam :) Nucia pozdrawia Was serdecznie :) 50 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo ciekawa jestem, jak tam nasza kruszynka zniosła kąpiel? Głośno było?? Czy może nas wszystkich zaskoczyła i zachowała się tak, jak na księżniczkę przystało Niestety nie było kąpieli więc nie miała szans nas zaskoczyć, ale jutro kto wie.... :) Quote
malagos Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo ciekawa jestem, jak tam nasza kruszynka zniosła kąpiel? Głośno było?? Czy może nas wszystkich zaskoczyła i zachowała się tak, jak na księżniczkę przystało Eliku, chce być nadal malagoskiem i już nie będę "się przezywać", ale Pluskiewka to tak ładnie brzmi, he, he! 1 Quote
Havanka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja też przyszłam zerknąć na wykąpaną księżniczkę, ale kąpieli ... nie było. Miłego dnia wszystkim fanom Nutelci życzę ! Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 koszmar ! Albo nic, albo dwa na raz !! 1 Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 O 19.01.2016o08:33, malagos napisał: Eliku, chce być nadal malagoskiem i już nie będę "się przezywać", ale Pluskiewka to tak ładnie brzmi, he, he! NO !!!! I żeby mi to było przedostatni raz !!! O 19.01.2016o08:42, Gusiaczek napisał: Przyszłam się przywitać, dzień dobry Witamy się :) O 19.01.2016o08:53, Alaskan malamutte napisał: Dzień Dobry i najmilszego :) O 19.01.2016o09:02, AgusiaP napisał: Odwiedzam maleńką ! Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie :) O 19.01.2016o09:21, Havanka napisał: Ja też przyszłam zerknąć na wykąpaną księżniczkę, ale kąpieli ... nie było. Miłego dnia wszystkim fanom Nutelci życzę ! Nie było kąpiułki,bo pańcia się zasiedziała przy kompie :( Ale dzisiaj obiecujemy, że się wykąpiemy :) O 19.01.2016o10:16, b-b napisał: No to czekamy na zdjęcia malutkiej ;) Kąpielowych nie mamy, ale w zastępstwie kilka z dzisiejszego poranka Kotecka to też niezła pościelówa ! 1 Quote
halszka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 i ja przyszłam w odwiedziny...niestety dogo skutecznie utrudnia każdy ruch,dzisiaj nie działa mi "Aktywność" więc ciężko odnaleźć wątki :( Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Ale mój post poprzekręcany :( Może uda mi się go naprawić. EDIT Udało sie :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Zdjęcia Nutelki księżniczki w piernatach BEZCENNE!!! Ale widzę też, że nasz czupurek zmniejsza dystans, już kotecka może bezpiecznie toaletę w pobliżu robić:-))) to dobrze wróży :-))) Quote
Alaskan malamutte Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Eluniu, występuje jakiś problem z dodawaniem odpowiedzi, to znaczy nie dodaje się ona od razu. Ja nie klikam jeszcze raz tylko wracam do tematu i okazuje się, że moja odpowiedź została dodana ;-))). Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 19 minut temu, halszka napisał: i ja przyszłam w odwiedziny...niestety dogo skutecznie utrudnia każdy ruch,dzisiaj nie działa mi "Aktywność" więc ciężko odnaleźć wątki :( Ja miałam dzisiaj zrobić do końca bazarek, ale posłucham sie Bogusi i dam sobie spokój. Ciekawe kiedy to sie skończy. Kasa potrzebna, a bazarku wystawić się nie da, bo wnerwia tak, że szkoda zdrowia ! 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zdjęcia Nutelki księżniczki w piernatach BEZCENNE!!! Ale widzę też, że nasz czupurek zmniejsza dystans, już kotecka może bezpiecznie toaletę w pobliżu robić:-))) to dobrze wróży :-))) Tak :) Specjalnie to zdjęcie wkleiłam, żeby pokazać, że Niunia powoli zaprzyjaźnia się z koteczką.Myślę, że wiele daje to, że specjalnie przy Niej biorę kotkę na kolana i głaszczę. Pokazuję, że to też członek stada. 10 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eluniu, występuje jakiś problem z dodawaniem odpowiedzi, to znaczy nie dodaje się ona od razu. Ja nie klikam jeszcze raz tylko wracam do tematu i okazuje się, że moja odpowiedź została dodana ;-))). Tak Asiu, dogo od kilku dni robi nam psikusy Chciałam jak najszybciej zrobić bazarek, ale chyba na kilka dni dam sobie spokój, bo szkoda nerwów. Quote
Nadziejka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 dziekujSciskam sciskuniam caluje pozdrawiam stokroc MALENKA KRUSZYNESZKE I PRZECUDNE WSYCKIE LAPENKI ELISIOWE SCISKUNIAM I CMOKAM W USZECZKA CIOCIU CUDA CUDA DZIEKUJE BARDZO DZIEKUJE MIODZIK NA SERCE POPROSTU CZLEK RADUJE JAK ZAGLADA I CZYTA I WTEDY CHOC NA TROSZKE ODCHODZA W DAL WSZELKIE LOSU ZLE DARY , KTORE OTRZYMUJEMY CALY CZAS BOC TAKIE ZYCIE DZIEKUJE CIOCIU ZA CUDA DLA MALENKIEJ Quote
Nadziejka Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Kazanka obejrzalalam rowniez z radoscia w sercu ogromna przecudny wielki misiunio hihi ...malenka wielkosci uszka Kazankowego ... 1 Quote
elik Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 19 minut temu, Nadziejka napisał: dziekujSciskam sciskuniam caluje pozdrawiam stokroc MALENKA KRUSZYNESZKE I PRZECUDNE ..... DZIEKUJE CIOCIU ZA CUDA DLA MALENKIEJ Ewciu kochana, nie gniewaj się, że skracam post, ale tak więcej ich zmieści się na stronie. Ewuniu bardzo, bardzo serdecznie dziękuję. Masz rację, że widok zadowolonych futrzaczków z należytą troską traktowanych, to lek na całe zło. Jak mi się czasem nie darzy, złe ludziska dokuczają, to wchodzę na wątki, gdzie wiem, że zobaczę zadbane, kochane przez opiekunów zwierzaki. Od razu lepiej się wtedy czuję :) Quote
Gusiaczek Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 I pomyśleć, że Ten Ktoś być może jeszcze nie wie, że czeka na niego 3 kilogramy Szczęścia cud urody, pełne wdzięku o spojrzeniu, które stopi każde serce Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Kruszynka rozkoszna i faktycznie kurdupelek z niej nawet przy kocie. Jak to dobrze,że wygrzewa się w piernatach ,a nie tkwi na schroniskowym betonie. Czekam na rewię mody w nowych kreacjach. Alaskanie , spiesz się na Alaskę ,bo z lodowców coraz mniej zostaje ,a naprawdę jest co podziwiać w realu. Mogę parę zdjęć tu wkleić z wycieczki. 1 Quote
Recommended Posts