Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Zdrówka życzę i serdeczności zostawiam :) Quote
anica Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł dla równego chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą (chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy 1 Quote
Livka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Godzinę temu, anica napisał: Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł dla równego chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą (chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy Nie wiem czy Sylwia już podesłała konto Sheldona, zaraz piszę pw - dziękuję pięknie :) Quote
anica Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nie ma za co!... taki mały drobiazg ja dziękuję Livce za dane do przelewu, pieniążki już przelałam jak będą na koncie to bardzo o potwierdzenie na bazareczku :) Quote
doris66 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Boziu...co za wspaniały młodzieniec. Niepełnosprawnośc jest często tylko w naszych głowach jak sie okazuje. Im mniej rozwiniete myślenie tym lepiej sobie radzimy z niepełnosprawnoscią. brawo piesku. 1 Quote
b-b Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Zdjęcie z serii: Daj kurze grzędę powie wyżej siędę :) Quote
sylwija Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 u nas wczoraj pochmurnie bardo i dzisiaj też zresztą, jakoś tak jesiennie ale psy się bawiły Sheldon z Zeldą :) Sheldon z Runą Quote
anica Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Godzinę temu, konfirm31 napisał: Widać, że Sheldon szczęśliwy :) ... dokładnie TAK! on się śmieje.... całym sobą! sprawdzam czy pieniążki z mojego bazareczku dotarły? jeśli tak to proszę o potwierdzenie :) Quote
Livka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 3 godziny temu, anica napisał: ... dokładnie TAK! on się śmieje.... całym sobą! sprawdzam czy pieniążki z mojego bazareczku dotarły? jeśli tak to proszę o potwierdzenie :) Ślicznie dziękujemy za wpłatę anico - już na koncie Sheldonka :) Quote
halszka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Zaglądam do radosnego,szczęśliwego Sheldonka :) Ciocie czy chłopak jest gotowy do adopcji? może powolutku trzeba zacząć ogłaszać? jeśli tak to pomogę,ale będzie potrzebny tekst :) 1 Quote
sylwija Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 moim zdaniem - tak zdecydowanie 2 godziny temu, halszka napisał: Zaglądam do radosnego,szczęśliwego Sheldonka :) Ciocie czy chłopak jest gotowy do adopcji? może powolutku trzeba zacząć ogłaszać? jeśli tak to pomogę,ale będzie potrzebny tekst :) Quote
anica Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 3 godziny temu, Livka napisał: Ślicznie dziękujemy za wpłatę anico - już na koncie Sheldonka :) Dziękuję, cała przyjemność po mojej stronie 2 godziny temu, halszka napisał: Zaglądam do radosnego,szczęśliwego Sheldonka :) Ciocie czy chłopak jest gotowy do adopcji? może powolutku trzeba zacząć ogłaszać? jeśli tak to pomogę,ale będzie potrzebny tekst :) ... niezawodna ciocia Halszka! Quote
sylwija Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 ale tekstu to ja się nie podejmę.. dzisiaj pani dr powiedziała, ze wygląda jak aniołek - byłam zobaczyć, czy szwy jakieś nie zostały, ale ze wszystkimi już się sam uporał a ja mogę tylko powiedzieć - łobuz i utracjusz, wielka energia w wątłym ciele Quote
halszka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 W takim razie jeśli łobuziak ;) jest gotowy do adopcji to bardzo,bardzo prosimy o pomoc,czy ktoś mógłby napisać tekst? Będziemy ogromnie wdzięczne Quote
Gusiaczek Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 No Sheldon, Cioteczki szykują dla Ciebie wypad do DS :) Quote
malagos Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ale metamorfoza - z takie rannej bidy do ślicznego młodego chłopaka :) Quote
zachary Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Skrzydlaty utracjusz...może Sheldon chce nadrobić stracony czas....gdy nie mógł swobodnie chodzić, biegać, szaleć, rozrabiać, cieszyć się szczenięctwem.... Quote
Recommended Posts