Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł

dla równego:zakochany2:  chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą wesoly.gif

(chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy lol.gif:zakochany2:

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, anica napisał:

Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł

dla równego:zakochany2:  chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą wesoly.gif

(chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy lol.gif:zakochany2:

Nie wiem czy Sylwia już podesłała konto Sheldona, zaraz piszę pw - dziękuję pięknie :)

Posted

Nie ma za co!... taki mały drobiazg serce.gif

ja dziękuję Livce za dane do przelewu, pieniążki już przelałam jak będą na koncie to bardzo o potwierdzenie na bazareczku :)

Posted

Boziu...co za wspaniały młodzieniec. Niepełnosprawnośc jest często tylko w  naszych głowach jak sie okazuje. Im mniej rozwiniete myślenie tym lepiej sobie radzimy z niepełnosprawnoscią. brawo piesku.

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, konfirm31 napisał:

Widać, że Sheldon szczęśliwy :)

... dokładnie TAK!  on się śmieje.... całym sobą!serduszka.gif

sprawdzam czy pieniążki z mojego bazareczku dotarły? jeśli tak to proszę o potwierdzenie :)

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

... dokładnie TAK!  on się śmieje.... całym sobą!serduszka.gif

sprawdzam czy pieniążki z mojego bazareczku dotarły? jeśli tak to proszę o potwierdzenie :)

Ślicznie dziękujemy za wpłatę anico - już na koncie Sheldonka :)

Posted

Zaglądam do radosnego,szczęśliwego Sheldonka :)

Ciocie czy chłopak jest gotowy do adopcji? może powolutku trzeba zacząć ogłaszać? jeśli tak to pomogę,ale będzie potrzebny tekst :)

• Upvote 1
Posted

moim zdaniem - tak

zdecydowanie

2 godziny temu, halszka napisał:

Ciocie czy chłopak jest gotowy do adopcji? może powolutku trzeba zacząć ogłaszać? jeśli tak to pomogę,ale będzie potrzebny tekst :)

Posted
3 godziny temu, Livka napisał:

Ślicznie dziękujemy za wpłatę anico - już na koncie Sheldonka :)

Dziękuję, cała przyjemność po mojej stronie usmiech.gif

2 godziny temu, halszka napisał:

... niezawodna ciocia Halszka!ok2.gif

Posted

ale tekstu to ja  się nie podejmę..

dzisiaj pani dr powiedziała, ze wygląda jak aniołek - byłam zobaczyć, czy szwy jakieś nie zostały, ale ze wszystkimi już się sam uporał

a ja mogę tylko powiedzieć - łobuz i utracjusz, wielka energia w wątłym ciele