sylwija Posted March 5, 2016 Author Posted March 5, 2016 cisza. ani jednego telefonu a Sheldon.. 1 Quote
elficzkowa Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 A to szaleniec jeden ! Nabałaganił i poszedł spać . Quote
b-b Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 2 godziny temu, elficzkowa napisał: A to szaleniec jeden ! Nabałaganił i poszedł spać . Bo się zmęczył ;) Quote
halszka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Mały wariatuńcio :))) i udaje,że to nie on :))) Quote
sylwija Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 szkodnik. w dodatku trzeba pilnować, bo ja tam np. miałam leki różne, krople, itd poustawiane na półkach wyższych, coby mieć pod ręką ale on wszędzie sięgnie i wszystko gryzie. to nadmiar energii ewidentnie, chciałby, żeby non-stop ktoś się nim zajmował, bawił z nim on taki jaki dziecko, jak kot, jak szczeniak ;) Quote
anica Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Dzień dobry ... to może spokojnego tygodnia będę życzyć! Sylwia masz co robić! ....ja współczuję! bo Tasia ,parę razy, również, taką"rozpierduchę" nam zrobiła! Quote
Gusiaczek Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 no tak ....np. leków się nawcina i kłopot! :( najwyższy czas, by "docelowy" człek się bawił z Sheldonem ;) Quote
anica Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Najlepiej, ByByło!.. Sheldonek pewnie tak sam, jak moja Tasia w jednym, klubie ADHD:) Quote
sylwija Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 w końcu i on padł https://www.facebook.com/runapomaga/videos/o.149315565427430/1133942033292094/?type=2&theater Quote
Poker Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Sheldonku odwiedzam Cię tylko ,że ja teraz padłam. Mógłbyś podać mi pomocną łapę. Quote
sylwija Posted March 13, 2016 Author Posted March 13, 2016 8 godzin temu, Poker napisał: Sheldonku odwiedzam Cię tylko ,że ja teraz padłam. Mógłbyś podać mi pomocną łapę. nawet wszystkie, które mam. co się dzieje? grypa? Sheldon jest typowym szczeniakiem, pełnym energii, radości życia, ciekawym i jest..wszędzie :) uwielbia się bawić, mógłby cały czas.. no i potrzebuje bardzo bliskości człowieka, uwagi, czasu, przyjaźni to taki psiak, który na pewno będzie pakował się od łóżka i domagał czułości, przysmaków, uwagi - i chyba w takiej kolejności ;) Quote
sylwija Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 wczoraj mnie totalnie wyprowadzil z rownowagi miałam ciezki dzien przyjechałam, stareńki Misza koope nawalil w pokoju zaglądam do Sheldona - a tam jeszcze tak nie było - pozrzucał wszystko, nawet z wysokich polek, poniszczyl - porwal wręcz książki (i to niezle :() druga narzute już tez pogryzł totalnie, i na ten caly pier..czek nasikal naparwde się wq i przytachałam kenel, i niestety. nie umie korzystać z pokoju, to nie Quote
konfirm31 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Staruszkowi wybaczyć trzeba, bo starość ma swoje prawa. Dla Sheldona - rozrabiaki, niestety - kojec wskazany :( Quote
RudyKas Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 6 godzin temu, sylwija napisał: wczoraj mnie totalnie wyprowadzil z rownowagi miałam ciezki dzien przyjechałam, stareńki Misza koope nawalil w pokoju zaglądam do Sheldona - a tam jeszcze tak nie było - pozrzucał wszystko, nawet z wysokich polek, poniszczyl - porwal wręcz książki (i to niezle :() druga narzute już tez pogryzł totalnie, i na ten caly pier..czek nasikal naparwde się wq i przytachałam kenel, i niestety. nie umie korzystać z pokoju, to nie Narozrabiał to będzie mieszkał w kenellu i już. Tylko książek szkoda... :( Quote
sylwija Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 i jego szkoda, bo się skarży bardzo w kennelu w ogóle ciężko upilnować i po schodach lata, mimo, że jest bramka taka na dole, to on się przeciska i zasuwa do kociego pokoju niesforny jest. przydałby się mądry i konsekwentny DS :) Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Zgrabny Łobuziak .... Sylwio, współczuję - to wulkan energii i psotności! roznosi go, a on Ciebie i Twój dom ... :( Quote
anica Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 25 minut temu, Gusiaczek napisał: Zgrabny Łobuziak .... Sylwio, współczuję - to wulkan energii i psotności! roznosi go, a on Ciebie i Twój dom ... :( ... nie można, było trafniej tego ująć! Quote
RudyKas Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Miejmy nadzieję, że samego kenela nie rozniesie :P Quote
sylwija Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 drzwiczki tak pogryzł i wciągnął, że nie da się otworzyć (ale są drugie - z boku ;)) myślę, że to zdjęcie mówi dużo o Sheldonie..czasem jest straszny - np. przy jedzeniu, trzeba uważać, bo strasznie nakręcony, chyba by się nie nadawał do dzieci małych, próbuje dominować, wymuszać.. a czasem słodziutki - najczęściej jak śpi ;) Quote
Recommended Posts