sylwija Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 nikt do nas nie zagląda? :( a może ktoś podaruje Sheldonowi szeleczki? rozmawiałam z Mariuszem, z Mają. i to jest dobry pomysł - szelki dla takiego energicznego szczeniaka, a ponieważ nie ma jednej łapki, ważne, żeby były szerokie, dobrze-trzymające, miękkie np, podszyte polarem oczywiście najlepiej było zamówić na wymiar, z regulacją, bo jeszcze rośnie Sheldon, np. w https://www.facebook.com/kudlatyartakcesoria/?fref=ts koleżanka kupiła właśnie superale można tańsze np. Trixi polarowe, zwykłe - dla pełnosprawnych psiaków, ale "podszyte szerokim polarkiem" i opina experta: "Jak dla sheldona to nawet lepsze by było podszycie piankowe, miękkie a nie łatwo zniszczyć i szybko schnie" Quote
Baltimoore Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ja też regularnie zaglądam, faktury widziałam ;) Czasem nawet się wpisuję Sheldonkowi do wątku :) Quote
sylwija Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 a u mnie teraz jeszcze i cóż, Sheldon zazdrosny - o uwagę Quote
Baltimoore Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Też widziałam, śliczny pudelkowaty piesio. Quote
Baltimoore Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Też widziałam, śliczny pudelkowaty piesio. Szok, jak ludzie podchodzą do zwierząt. Czasem zresztą do innych ludzi podobnie :( Quote
b-b Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Jeśli trzeba to kup mu porządne szelki. Szkoda, że nie ma takich jak dla szczeniaków, miekkich z szerokim spodem..a może są? Quote
Livka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 W rozliczeniu ujęłam wpływ z bazarku b-b - ślicznie dziękujemy. Wyszło mi 213,75 zł :). Tym samym mogłam uregulować wszystkie drobne wydatki poniesione przez Sylwię, na które nie ma faktur i jeszcze mi zostało na plus 74,55 zł :) Sylwia już dziś leci do Ciebie przelew na kwotę 599,30 zł - proszę tradycyjnie o potwierdzenie jak już dotrze na miejsce :) Z moich obliczeń wynika, że te dwie dodatkowe faktury, które wkleiłaś mogą być spokojnie zapłacone z kont fundacyjnych. Quote
b-b Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 2 godziny temu, Livka napisał: W rozliczeniu ujęłam wpływ z bazarku b-b - ślicznie dziękujemy. Wyszło mi 213,75 zł :). Tym samym mogłam uregulować wszystkie drobne wydatki poniesione przez Sylwię, na które nie ma faktur i jeszcze mi zostało na plus 74,55 zł :) Sylwia już dziś leci do Ciebie przelew na kwotę 599,30 zł - proszę tradycyjnie o potwierdzenie jak już dotrze na miejsce :) Z moich obliczeń wynika, że te dwie dodatkowe faktury, które wkleiłaś mogą być spokojnie zapłacone z kont fundacyjnych. No jasne,że 213,75 a nie 213,73zł :/ 50 i 25 groszy to 75 nie 73 :) Quote
RudyKas Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Poker, poszło pw w sprawie podziękowań. Quote
sylwija Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Iza z FB zadeklarowała, że kupi szeleczki Sheldonowi :) ja chora, on łobuzuje, gania, zazdrosny o tego nowego tymczasowicza, chce go podgryzać, ale nie ma tragedii. juz były na wspólnym spacerze, raz dałam im razem jeść :) ale ewidentnie Sheldon to mały rozpuszczony dzieciuch mam nadzieję, że z łapka będzie ok, bo całkiem nie ma mowy o spokoju, dobrze się czuje i zachowuje się jak szczeniak, tylko bieganie, zabawa.. Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Zdrówka życzę i serdeczności zostawiam :) Quote
anica Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł dla równego chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą (chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy 1 Quote
Livka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Godzinę temu, anica napisał: Ja również zajrzałam z serdecznościami i wiadomością o zakończonym mini bazareczku dla Sheldonka, z którego uzbierałam 74,50zł dla równego chciałam wpłacić 80,00zł ,tylko nie wiem na jakie konto? i prosić o potwierdzenie jak już pieniążki dotrą (chyba tak wygląda zakończenie bazarku?) proszę o pomoc, bo to mój pierwszy Nie wiem czy Sylwia już podesłała konto Sheldona, zaraz piszę pw - dziękuję pięknie :) Quote
anica Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Nie ma za co!... taki mały drobiazg ja dziękuję Livce za dane do przelewu, pieniążki już przelałam jak będą na koncie to bardzo o potwierdzenie na bazareczku :) Quote
doris66 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Boziu...co za wspaniały młodzieniec. Niepełnosprawnośc jest często tylko w naszych głowach jak sie okazuje. Im mniej rozwiniete myślenie tym lepiej sobie radzimy z niepełnosprawnoscią. brawo piesku. 1 Quote
b-b Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Zdjęcie z serii: Daj kurze grzędę powie wyżej siędę :) Quote
Recommended Posts