sleepingbyday Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 trudno odmówic majce słuszności... Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kasiu zmień tytuł kochana,że potrzebne pieniądze na leczenie/zdiagnozowanie Promysia.TRZEBA go zabrać do weta JUŻ.Musimy wiedziec na czym stoimy i jakie szanse ma pies.I musimy to wiedziec póki jest u Ciebie.KONIECZNIE.Prosze zmień tytuł i błagam pędź z nim do weta,chodźby jutro jeżeli możesz.O pieniążki sie nie martw. Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kurcze,Kasi juz nie ma na dogo...:sad: Quote
majqa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Niczego nie zdziałamy sami i na odległość, przynajmniej na ten moment. Musimy czekać. Trzymaj się Staruszeczku - Chorutku! :-( Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='majqa']Niczego nie zdziałamy sami i na odległość, przynajmniej na ten moment. Musimy czekać. Trzymaj się Staruszeczku - Chorutku! :-( Dokładnie...my możemy sobie tylko "gdybać":shake: Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Chorowite staruszki, trzymajcie się cieplo :placz: Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 O Izuś w tej samej minucie napisałysmy:razz: Quote
majqa Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Renata5 napisał(a):O Izuś w tej samej minucie napisałysmy Synchronizacja co się zowie!!! :lol: :razz: Quote
basia0607 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dziedeczku i do Ciebie uśmiechnie się sloneczko ! Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 E tam uśmiechnie, pewnie już się uśmiechnęło :eviltong: Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cichutko tutaj,żadnych nowych wieści... Quote
_ogonek_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja czytam wątek, ale nie widać nic... Quote
majqa Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Kikou, pewno ma takie same problemy z dogo jak i my. Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 majqa napisał(a):Kikou, pewno ma takie same problemy z dogo jak i my. Cholerne dogo....nerwicy(łagodnie mówiąc) można dostać:mad::shake: Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Renata5 napisał(a):Cholerne dogo....nerwicy(łagodnie mówiąc) można dostać:mad::shake: Rzekłabym że Q... wicy. Ja wymiekłam i się pogubiłam. Wybaczcie zatem jak głupio zapytam. Czy mam robić allegro i komu? Przepraszam ale usiłuję wejść od wielu godzin i jak wejdę nawet to za chwilę jak chcę przełączyć strone znika. Quote
majqa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Allegro miało być dla Skarbusia ale na tego czeka dom w W-wie (wizyta przedadopcyjna, o ile pamiętam, ma być w pn; raczej poczekajmy do pn, szkoda Twojej pracy Isadorko). Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 OK to czekam na ewentualny gwizdek. A tymczasem rozkoszuję się faktem działającego dogo i kopiuje teksty i fotki do aukcji psiaków. Szlag mnie trafia z dogo. Quote
iwa77 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Udało mi się wejść na dogo , co ostatnio graniczy prawie z cudem.:roll: Wizyta p/adopc. domku dla Skarbusia ma być w poniedziałek więc poczekajmy na jej efekty.... Dostałam jedynego maila w sprawie Promyczka : "Witam serdecznie Bardzo poruszył mnie los promyczka,my nie możemy niestety zabrać go do domu,gdyż mamy już jednego psiaka:(ale rozesłałam wiadomości do wielu znajomych i modlimy się żeby ktoś przygarnął pieska,jeżeli ktoś by się odezwał i znalazł się domek dla promyczka to bardzo proszę o informację,do tej pory dalej bedziemy wysyłac wiadomości. Pozdrawiam " No cóż .... Quote
Wet-siostra Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To prawda,dogo ostatnio działa karygodnie...:angryy: Quote
_ogonek_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Podrzucę staruszków albo raczej już staruszka. Czy ktoś mógłby zmienić tytuł była już wcześniej prośba... Quote
majqa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Raczej tylko Kikou, oczywiście i mod ale rządzenie się wątkiem Kikou sprawiłoby jej przykrość. Nie mamy wyboru, zaglądam tu w nadziei, że zobaczę wpis o Promyczku, czy Kikou zabrała go do weta, a jeśli, co z tego wynikło. Quote
Recommended Posts