Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu zmień tytuł kochana,że potrzebne pieniądze na leczenie/zdiagnozowanie Promysia.TRZEBA go zabrać do weta JUŻ.Musimy wiedziec na czym stoimy i jakie szanse ma pies.I musimy to wiedziec póki jest u Ciebie.KONIECZNIE.Prosze zmień tytuł i błagam pędź z nim do weta,chodźby jutro jeżeli możesz.O pieniążki sie nie martw.

Posted

[quote name='majqa']Niczego nie zdziałamy sami i na odległość, przynajmniej na ten moment.
Musimy czekać. Trzymaj się Staruszeczku - Chorutku! :-(

Dokładnie...my możemy sobie tylko "gdybać":shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Cholerne dogo....nerwicy(łagodnie mówiąc) można dostać:mad::shake:

Rzekłabym że Q... wicy.
Ja wymiekłam i się pogubiłam. Wybaczcie zatem jak głupio zapytam. Czy mam robić allegro i komu? Przepraszam ale usiłuję wejść od wielu godzin i jak wejdę nawet to za chwilę jak chcę przełączyć strone znika.

Posted

Allegro miało być dla Skarbusia ale na tego czeka dom w W-wie (wizyta przedadopcyjna, o ile pamiętam, ma być w pn; raczej poczekajmy do pn, szkoda Twojej pracy Isadorko).

Posted

Udało mi się wejść na dogo , co ostatnio graniczy prawie z cudem.:roll:
Wizyta p/adopc. domku dla Skarbusia ma być w poniedziałek więc poczekajmy na jej efekty....

Dostałam jedynego maila w sprawie Promyczka :
"Witam serdecznie
Bardzo poruszył mnie los promyczka,my nie możemy niestety zabrać go do domu,gdyż mamy już jednego psiaka:(ale rozesłałam wiadomości do wielu znajomych i modlimy się żeby ktoś przygarnął pieska,jeżeli ktoś by się odezwał i znalazł się domek dla promyczka to bardzo proszę o informację,do tej pory dalej bedziemy wysyłac wiadomości.
Pozdrawiam "

No cóż ....

Posted

Raczej tylko Kikou, oczywiście i mod ale rządzenie się wątkiem Kikou sprawiłoby jej przykrość. Nie mamy wyboru, zaglądam tu w nadziei, że zobaczę wpis o Promyczku, czy Kikou zabrała go do weta, a jeśli, co z tego wynikło.