orpha Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 heh chyba wbiłam sie w trybiki ciezkiej orki , dopiero co w zeszłym tygodniu wyadoptowałam swojego tymczasa :loveu: kosztowało mnie to duzo wysiłku i emocji ale chyba i zahartowało. Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dzięki Orpha za wizytę i za obiektywizm w sytuacji.Nic na siłę.Skarbuś to delikatny piesek i potrzeba mu dużo snu i spokojnego,ustabilizowanego trybu życia.masz rację,ta pani może być super domkiem,ale dla młodszego psiaka,który będzie kompanem do zabawy dla suczki.Niestety Skarbuś sie na takiego kompana nie nadaje chociażby z racji swojego wieku i gabarytów. czyli szukamy dalej domku... dziewczynki z Wrocławia,co będzie jak skończy się Skarbusiowi kwarantanna 18 lutego?Chyba nie pójdzie do boksów,co? :crazyeye::shake: Czy ktoś już zaprosił tu Cassi?;) Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='majqa']Musi Orpho!!! Isadorko, szlifuj to allegro dla maleństwa!!!!!!!!!! Szlifuj kochana szlifuj:razz: Jak w międzyczasie domek by się znalazł dla Skarbusia,to wścibimy tam inną bidę;) Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Chłopaki-starszaki,przypominamy się;) Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Dzięki majqa za przypomnienie, to ja wieczorem siadam do aukcji dla biedulka. Super!A potem Renatce na pw przyslij ile ta impreza wyniesie;) Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzięki majqa za przypomnienie, to ja wieczorem siadam do aukcji dla biedulka. Quote
iwa77 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Orpho - jeszcze raz dziękuję bardzo , miło pogadałyśmy sobie wczoraj:loveu: Z Panią Izą juz rozmawiałam - no niestety Skarbuś nie może być wyadoptowany akurat do tego domku! Jest za maleńki i za stareńki jako koleżka dla suczki Pani Izy.:shake: Szukamy dalej domku ! Renatko - co do przeniesienia Skarbusia do boksów - myślę ,że zostanie tam gdzie jest czyli w izolatce ...:roll: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='iwa77']Orpho - jeszcze raz dziękuję bardzo , miło pogadałyśmy sobie wczoraj:loveu: Z Panią Izą juz rozmawiałam - no niestety Skarbuś nie może być wyadoptowany akurat do tego domku! Jest za maleńki i za stareńki jako koleżka dla suczki Pani Izy.:shake: Szukamy dalej domku ! Renatko - co do przeniesienia Skarbusia do boksów - myślę ,że zostanie tam gdzie jest czyli w izolatce ...:roll: Uff...:mdleje:kamień z serca Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Napisałam do Cassi pw z zaproszeniem na wątek.Mam nadzieję,że nas odwiedzi;) Quote
kikou Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Renata5 napisał(a):Napisałam do Cassi pw z zaproszeniem na wątek.Mam nadzieję,że nas odwiedzi;) Cassi juz nas odwiedziła ponad tydzień temu po mojej wiadomości... dotyczącej Promyka napisała wtedy: "ciężka sprawa" znaczy nie jest zainteresowana czy teraz chcecie proponować Jej Skarbusia bo jest ładniejszy? Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='kikou']Cassi juz nas odwiedziła ponad tydzień temu po mojej wiadomości... dotyczącej Promyka napisała wtedy: "ciężka sprawa" znaczy nie jest zainteresowana czy teraz chcecie proponować Jej Skarbusia bo jest ładniejszy? To czy jest ładniejszy,to kwestia gustu:roll: Po prostu widziałam na jednym z wątków,że 2 osoby(Sbd i Cassi)starają się o tego samego psa.Jest to maleńki starszy psiluk.Któraś z dziewczyn zostanie bez pieska,więc skoro Sbd juz była na wątku,to sądziłam,że warto też zaprosić Cassi,może Skarbuś się spodoba,ponieważ wymiarami podobny jest do tamtego psiaka.To,że Cassi nie jest zainteresowana Promyczkiem,to nie znaczy,że mamy jej zamknąć drogę do Skarbusia.No ale Cassi sie tu jeszcze nie pojawiła,a decyzja i tak do Was należy. ps.a o tym,że mówiłać Cassi o Promysiu-nie wiedziałam Quote
kikou Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cassi_ napisał(a):Kikou ciężka sprawa :sad: cytat z 8 lutego......:shake: Quote
Poker Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 z Promyczkiem mogła być w danym momencie ciężka sprawa,a ze Skarbusiem nie musi.Ważne, by znalazł dom. Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Renata5']Napisałam do Cassi pw z zaproszeniem na wątek.Mam nadzieję,że nas odwiedzi;) na wątke kajtka wklejałam link do tutaj, z podkresleniem, że to do cassi. bądźcie pewne, że jeślibym w bitwie o kajtka przegrała, to skarbek miałby u mnie dom. ale nie promyk. kazdy ma swoje jakies preferencje, a psów w potrzebie tyle.... [quote name='kikou']Cassi juz nas odwiedziła ponad tydzień temu po mojej wiadomości... dotyczącej Promyka napisała wtedy: "ciężka sprawa" znaczy nie jest zainteresowana czy teraz chcecie proponować Jej Skarbusia bo jest ładniejszy? dla mnie ładniejszy (ale dla mnie to waga akurat decyduje), ale czy to znaczy, że nie szukamy mu domu? miałam kontakt z cassi na pw i powiem tak - dziewczyna nie siedzi cięgiem na dogo, jak my, ale też nie robi deklaracji wtedy, kiedy nie może. być może żadna adopcja u niej nie dojdzie do skutku, a byc moze jakas dojdzie. ale to nie znaczy, ze z tego pwodu (w końcu nic nie deklarowała) nie powinna byc zapraszana na wątek. Quote
orpha Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kurcze miałam robic ogłoszenia ale era zmniejszyla mi predkosc danych i net mi cienko biega :roll: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hej hej! Co słychać? Są jakieś nowe wieści? Quote
Charly Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Promyk ma na Mru allegro 1 obserwatora. ale wiecie.....:roll: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Charly']Promyk ma na Mru allegro 1 obserwatora. ale wiecie.....:roll: No wiemy...:roll: Ale i tak mocno trzymamy kciukasy:thumbs: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Musi ktoś odpowiedzieć z allegro,no musi,MUSI...:motz: Przecież przy takim tekscie to nawet kamień by się wzruszył:placz:;) Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 majqa napisał(a):Cały czas wiernie sekunduję obu dziadziom! Ja też kochana ja też...kurcze zapomniałam się spytać Kasi czy była z Promysiem u weta:roll: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 I ja też i czekam na gwizdek robić czy nie. Bom się miała wstrzymać. Quote
majqa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cały czas wiernie sekunduję obu dziadziom! Quote
Lionees Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Isadora7 napisał(a):I ja też i czekam na gwizdek robić czy nie. Bom się miała wstrzymać. No to juz nie wstrzymuj ;) -rób Cassi na razie nie bierze żadnego psiaka :sad:... Quote
Recommended Posts