Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki dzięki !
Ja nie mam pojęcia gdzie Pani mieszka poza tym , ze jest to w W-wie .
Mam tylko imię i nazwisko oraz telefon, mail - nasze kontakty ograniczały się jedynie do tel/maila.
Może zróbmy tak - ORPHA ja podam Ci na PW numer telefonu do Pani i skontaktujesz się z nią i umówisz .Aha - Pani prosiła aby dzwonić do niej zawsze do godz 18 bo potem coś tam...

Może tak być ?

Posted

iwa ok. moze byc , spoko

edit: jeszcze mam prosbe , napiszcie mi w skrocie o psiaku , sory ale watek sledze tak z doskoku a nie za bardzo mam czas zeby czytac cały :roll:. Chcialabym cos wiecej wiedziec, zeby wizyta miala sens

Posted

[quote name='sleepingbyday']iwa, napisz do orphy, do mru, kot tam jeszcze z wawy jest....:roll:? w sumie jest nas dużo... ktoś może da radę.

w jakiej dzielnicy pani mieszka?

Taa...napewno duzo kotów jest:cool3:
Sbd-wiem,że to literówka,ale jaka fajna:loveu:

Posted

[quote name='sonikowa']Dziewczyny, śledzę wątek, choć się nie wpisuję, i strasznie się ciesze, że z sytuacji bez wyjścia i właściwie przegranej, udało się tyle zyskać! To po prostu cud (i Wy).
Przepraszam, że podrzucam kolejny wątek, ale trochę mnie juz rozpacz ogarnia z Feniksem. Może będziecie mogły pomóc - z lekami czy pomysłem na tymczas... Ni ejets taki stary jak Promyk, ale czasu ma mało i bardzo cierpi..

http://www.dogomania.pl/forum/f28/13-latek-dziadek-staruszek-w-depresji-umiera-stawy-siadaja-potrz-dt-125099/index17.html#post11786140

Czuwam,myślę,może nie będzie tak źle...:razz:
Jednak potrzebne są deklaracje na tymczas płatny:sad:

Posted

[quote name='Rybka_39']O mamo, taka szansa dla Promyczka, przyznam, że w pewnym momencie myślałam, że się nie uda...uh ukarajcie mnie za to..mmm:loveu:
Zdjąć go juz z ogłoszeń czy nie zapeszać?

Rybko,dla Skarbusia;)
Jeszcze niech se wisi...nie zapeszajmy:roll::razz: