Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane mordeczki,słonka piękne:loveu:
Jeżeli ds dla Skarbusia jest dogrywany,to trzeba skupić się na szukaniu Promysiowi innego lokum,bo 2 tyg u Kikou zleciiiii,ino mig:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Renatka ,dostalam Twoje pw,
ja nie deklarowalam nic na Lodoweczke
  • (na jej watek trafilam kiedy bylo juz za pozno:( ),i nie przekierowywalam tego pozniej na Promyczka,
    ale tutaj owszem deklarowalam pomoc i oczywiscie przesle cos na Bidulka ,tylkoze w przyszlym tygodniu bo teraz troche poszalam z allefrowymi ogloszeniami itp i jestem splukana..

• Posted

sleepingbyday napisał(a):
    ktoś chciał wizyte przedadopcyjną?
    ja mogę, chetnie i poadopcyjna też. ale w przyszłym tygodniu.
    gdzie ta pani mieszka?

Jak zwykle- zwarta i gotowa do pomocy 24g na dobe...SDB...ależ Ty jesteś ciotka....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

monika083 napisał(a):
    Renatka ,dostalam Twoje pw,
    ja nie deklarowalam nic na Lodoweczke
  • (na jej watek trafilam kiedy bylo juz za pozno:( ),i nie przekierowywalam tego pozniej na Promyczka,
    ale tutaj owszem deklarowalam pomoc i oczywiscie przesle cos na Bidulka ,tylkoze w przyszlym tygodniu bo teraz troche poszalam z allefrowymi ogloszeniami itp i jestem splukana..

• Moniczko narazie wstrzymaj się z pieniążkami,bo okazało się,że Promyś stary ale jary.Jak będą potrzebne,to rzucimy hasło.Dziękujemy:loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
    Jak zwykle- zwarta i gotowa do pomocy 24g na dobe...SDB...ależ Ty jesteś ciotka....:loveu::loveu::loveu::loveu:

e, bez przesady... :oops: ja tak tylko ładnie umiem pisac :evil_lol:, a tak naprawdę to leń jestem...

Posted

majqa napisał(a):
    Zaciskamy mocno kciuki, żeby W-wa wypaliła i objawił się jeszcze domek dla Skarbusia. :thumbs:

Właśnie dla Skarbusia jest Wawa...potrzebny domek dla Promysia;)

Posted

Renata5 napisał(a):
    Właśnie dla Skarbusia jest Wawa...potrzebny domek dla Promysia;)

Ło matko, no pewno, że tak. Nie ma to, jak się popitolą imiona. :evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
    Za dużo tych psich nieszczęść mamy na głowie,za dużo:shake:

Poniekąd to ten powód ale mam jedno oko skierowane na monitor, a drugim zezuję na filmik, efekt znany. :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, śledzę wątek, choć się nie wpisuję, i strasznie się ciesze, że z sytuacji bez wyjścia i właściwie przegranej, udało się tyle zyskać! To po prostu cud (i Wy).
    Przepraszam, że podrzucam kolejny wątek, ale trochę mnie juz rozpacz ogarnia z Feniksem. Może będziecie mogły pomóc - z lekami czy pomysłem na tymczas... Ni ejets taki stary jak Promyk, ale czasu ma mało i bardzo cierpi..

http://www.dogomania.pl/forum/f28/13-latek-dziadek-staruszek-w-depresji-umiera-stawy-siadaja-potrz-dt-125099/index17.html#post11786140

Posted

Odnośnie adopcji Skarbusia !
    Cioteczki Pani Iza z Warszawy odpowiedziała mi na maila - akceptuje umowę adopcyjną.
    Czyli teraz organizujemy wizytę przedadopcyjną !
    SBD dziękuję za gotowość pomocy :loveu:- rozumiem ,że Ty możesz w przyszłym tygodniu tam iść ?

Czy jest ktoś kto mógłby to załatwić ( wizytę przed adopc.) jeszcze w tym tygodniu - chodzi mi o to , że Skarbusiowi kończy się kwarantanna 18 lutego. Gdybyśmy przebrnęli pozytywnie przez wizytę p/adopc. jeszcze w tym tygodniu , to na przyszły tydzień organizowalibyśmy transport - aby biedak nie siedział w schronie dłużej niż konieczne!