fona Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 i oby to nie było ostatnie jego zdjecie :shake: Chłopaki, ciocia już kleci dla was bazarek Quote
Koperek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='fona'] i oby to nie było ostatnie jego zdjecie :shake: Nie będzie ;) Quote
majqa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 BasiaD napisał(a):A ten maleńki towarzsz, co został w izolatce??? On też by chciał do domku.. (...)! Basiu, przecież Iwa właśnie dogrywa mu DS w W-wie. Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kochane mordeczki,słonka piękne:loveu: Jeżeli ds dla Skarbusia jest dogrywany,to trzeba skupić się na szukaniu Promysiowi innego lokum,bo 2 tyg u Kikou zleciiiii,ino mig:shake: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 fona napisał(a): Chłopaki, ciocia już kleci dla was bazarek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Renata5 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Renatka ,dostalam Twoje pw, ja nie deklarowalam nic na Lodoweczke (na jej watek trafilam kiedy bylo juz za pozno:( ),i nie przekierowywalam tego pozniej na Promyczka, ale tutaj owszem deklarowalam pomoc i oczywiscie przesle cos na Bidulka ,tylkoze w przyszlym tygodniu bo teraz troche poszalam z allefrowymi ogloszeniami itp i jestem splukana.. Quote
_ogonek_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Moniczko, nie martw się będzie dobrze :glaszcze: Trzymam kciuki żeby wszystko się udało :loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ktoś chciał wizyte przedadopcyjną? ja mogę, chetnie i poadopcyjna też. ale w przyszłym tygodniu. gdzie ta pani mieszka? Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Sbd Skarbuś ma dogrywany ds w Wawie,ale jeszcze nie wiem gdzie,u kogo.Iwa da Ci znać. Dzięki kochana:loveu: Quote
gonia66 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):ktoś chciał wizyte przedadopcyjną? ja mogę, chetnie i poadopcyjna też. ale w przyszłym tygodniu. gdzie ta pani mieszka? Jak zwykle- zwarta i gotowa do pomocy 24g na dobe...SDB...ależ Ty jesteś ciotka....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 monika083 napisał(a):Renatka ,dostalam Twoje pw, ja nie deklarowalam nic na Lodoweczke (na jej watek trafilam kiedy bylo juz za pozno:( ),i nie przekierowywalam tego pozniej na Promyczka, ale tutaj owszem deklarowalam pomoc i oczywiscie przesle cos na Bidulka ,tylkoze w przyszlym tygodniu bo teraz troche poszalam z allefrowymi ogloszeniami itp i jestem splukana.. Moniczko narazie wstrzymaj się z pieniążkami,bo okazało się,że Promyś stary ale jary.Jak będą potrzebne,to rzucimy hasło.Dziękujemy:loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 gonia66 napisał(a):Jak zwykle- zwarta i gotowa do pomocy 24g na dobe...SDB...ależ Ty jesteś ciotka....:loveu::loveu::loveu::loveu: e, bez przesady... :oops: ja tak tylko ładnie umiem pisac :evil_lol:, a tak naprawdę to leń jestem... Quote
fona Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 BAZarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/30-ksiazeczek-z-serii-franklin-do-20-marca-131508/#post11785780 Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='fona']BAZarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/30-ksiazeczek-z-serii-franklin-do-20-marca-131508/#post11785780 SUPER!!!!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy kochana:Rose::Rose::Rose: Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Zaciskamy mocno kciuki, żeby W-wa wypaliła i objawił się jeszcze domek dla Skarbusia. :thumbs: Quote
fona Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-kocie-ksiazki-dla-dwoch-staruszkow-do-20-marca-131492/#post11785864 Quote
Lionees Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majqa napisał(a):Zaciskamy mocno kciuki, żeby W-wa wypaliła i objawił się jeszcze domek dla Skarbusia. :thumbs: Właśnie dla Skarbusia jest Wawa...potrzebny domek dla Promysia;) Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majqa napisał(a):Zaciskamy mocno kciuki, żeby W-wa wypaliła i objawił się jeszcze domek dla Skarbusia. :thumbs: a to wawa nie jest dla skarbusia?? Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Renata5 napisał(a):Właśnie dla Skarbusia jest Wawa...potrzebny domek dla Promysia;) Ło matko, no pewno, że tak. Nie ma to, jak się popitolą imiona. :evil_lol: Quote
Lionees Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 majqa napisał(a):Ło matko, no pewno, że tak. Nie ma to, jak się popitolą imiona. :evil_lol: Za dużo tych psich nieszczęść mamy na głowie,za dużo:shake: Quote
majqa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Renata5 napisał(a):Za dużo tych psich nieszczęść mamy na głowie,za dużo:shake: Poniekąd to ten powód ale mam jedno oko skierowane na monitor, a drugim zezuję na filmik, efekt znany. :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jak tam Promyczek? Widać na horyzoncie jakiś domek dla niego? Quote
sonikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dziewczyny, śledzę wątek, choć się nie wpisuję, i strasznie się ciesze, że z sytuacji bez wyjścia i właściwie przegranej, udało się tyle zyskać! To po prostu cud (i Wy). Przepraszam, że podrzucam kolejny wątek, ale trochę mnie juz rozpacz ogarnia z Feniksem. Może będziecie mogły pomóc - z lekami czy pomysłem na tymczas... Ni ejets taki stary jak Promyk, ale czasu ma mało i bardzo cierpi.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/13-latek-dziadek-staruszek-w-depresji-umiera-stawy-siadaja-potrz-dt-125099/index17.html#post11786140 Quote
iwa77 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Odnośnie adopcji Skarbusia ! Cioteczki Pani Iza z Warszawy odpowiedziała mi na maila - akceptuje umowę adopcyjną. Czyli teraz organizujemy wizytę przedadopcyjną ! SBD dziękuję za gotowość pomocy :loveu:- rozumiem ,że Ty możesz w przyszłym tygodniu tam iść ? Czy jest ktoś kto mógłby to załatwić ( wizytę przed adopc.) jeszcze w tym tygodniu - chodzi mi o to , że Skarbusiowi kończy się kwarantanna 18 lutego. Gdybyśmy przebrnęli pozytywnie przez wizytę p/adopc. jeszcze w tym tygodniu , to na przyszły tydzień organizowalibyśmy transport - aby biedak nie siedział w schronie dłużej niż konieczne! Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 iwa, napisz do orphy, do mru, kot tam jeszcze z wawy jest....:roll:? w sumie jest nas dużo... ktoś może da radę. w jakiej dzielnicy pani mieszka? Quote
Recommended Posts