iwa77 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bardzo dziękujemy wszystkim za takie zaangażowanie dla naszych dziadeczków:loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Isadorka albo Charly niech strzeli allegro z tekstem Majgi,a ja wykorzystam tekst Ady do innych ogłoszeń.Pamiętajcie,wyróznijcie ogłoszenie-ciocia Renatka płaci;) Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kochani, nie wtrącam się, ustalcie, kto z Was, jaki, tekst wystawia, dla uniknęcia dubla. :razz: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Majguś ja porobię te same ogłoszenia co porobiłam Promyczkowi i wstawie tekst Ady,bo krótszy.W wielu tamtych ogłoszeniach jest ograniczona liczba słów,więc i tak pewnie coś trzeba bedzie wyciąć. Co ja gadam jakich słów! LITER!!! A właściwie znaków,także naprawdę trzeba wszystko napisać w telegraficznym skrócie:shake: Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Viverna która to była Lodóweczka? Nie piszę ale jestem na wrocławskich wątkach i na bidulke nie trafiłam :( Quote
viverna Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/babunia-lodoweczka-umiera-potrzebne-wsparcie-finansowe-130648/ Lodóweczka [']:-( dzisiaj miała iść do Naa i w środę kikou miała po Lodi przyjechać :( były deklaracje wpłat, wszystko prawie ustalone i dziś takie wieści... Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Udało się Reniu podziałać z ogłoszeniami? Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='majqa']Udało się Reniu podziałać z ogłoszeniami?[/QUOTE] Mam już kilka,ale jak zrobię tyle ile dam radę,to dopiero wstawię na wątek. Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tak nad ranem sie pokażcie kawalerzy:razz: Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ogłoszenia są na kup sprzedaj adopcje 4 łapy krakvet kupie psa mój pupil psy pl zwierzaki org czworonogi eu bono polska pajęczyna pineska schronisko24 adopcje8p.pl adopcje org przygarnij zwierzaka przygarnij.pl dwukropek.pl spacerek.net ogłoszenia drobne pl. nasi pupile Niektóre tez się jeszcze nie aktywowały. Tam gdzie potrzebna była rejestracja,podawałam swój mail,ale telefon Iwonki. Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mam nadzieję,że ktoś chętny na psiaki przeczyta jakieś ogłoszenie i zaopiekuje sie naszymi bidami... Quote
Isadora7 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witajcie dziadeczki. Ciotki robić tej drugiej biedzie allegro bo się nie doczytałam ze jest? Jak tak to zrobie jak wróce z pracy. Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Isadorko nie wiem...Na poczatku było tak,że Charly zrobiła Promyczkowi,a potem jeszcze Ty zrobiłas Promyczkowi.I Promyczek ma de facto 2 allegra.Była taka opcja,żeby w takim razie Charly wrzuciła na miejsce Promyczka-nowego,czyli Skarbusia,coby sie allegro nie zmarnowało.No i teraz nie wiem,czy Charly tak zrobiła czy nie. Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 W razie gdybys Ty robiła,to wyrózniaj bajerami jakimi tylko sie da,a mi koszt na pw(tylko plisss nie zaszalej takim allegro za 99zł:razz:) Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Renata5']Isadorko nie wiem...Na poczatku było tak,że Charly zrobiła Promyczkowi,a potem jeszcze Ty zrobiłas Promyczkowi.I Promyczek ma de facto 2 allegra.Była taka opcja,żeby w takim razie Charly wrzuciła na miejsce Promyczka-nowego,czyli Skarbusia,coby sie allegro nie zmarnowało.No i teraz nie wiem,czy Charly tak zrobiła czy nie.[/quote] Drugie allegro dla Promyczka zostało zrobione na moją prośbę, ma inny tytuł, oprawę i inny tekst. Od przybytku głowa nie boli. Jestem zdania, by Isadorka zrobiła to allegro dla Skarbusia, jeśli może, a Charly nie modyfikowała istniejącego. Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 majqa napisał(a):Drugie allegro dla Promyczka zostało zrobione na moją prośbę, ma inny tytuł, oprawę i inny tekst. Od przybytku głowa nie boli. Jestem zdania, by Isadorka zrobiła to allegro dla Skarbusia, jeśli może, a Charly nie modyfikowała istniejącego. No to super,Isadorko do dzieła:razz: Quote
mwota Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 dodałam zdjęcia i link do wątku i Wasz tekst z 1-szego postu na nasza-klasę, może znajdzie się ktos kto go weźmie. A czy wiadomo ile 20-letni piesek może jeszcze pożyć? bo 20-lat to strasznie dużo... Pzdr. Magda Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 mwota napisał(a):dodałam zdjęcia i link do wątku i Wasz tekst z 1-szego postu na nasza-klasę, może znajdzie się ktos kto go weźmie. A czy wiadomo ile 20-letni piesek może jeszcze pożyć? bo 20-lat to strasznie dużo... Pzdr. Magda Te 20 lat to raczej schronisko mu dało.Na pewno ma ponad 10.Nie jest z nim jeszcze tak źle,chociaz wiadomo starszy psiak,to zawsze ryzyko,że krócej pożyje.Ja wzięłam ze schromu 13-letniego psa,który był prawie 8lat w schronie i przyklejoną etykietkę-pies autystyczny,w totalnej depresji.Dziewczyny za kazdym razem wchodziły do niego z duszą na ramieniu,czy on jeszcze zyje.Wzięłam go,chłopak,odżył,rozbrykał się,normalnie nie ten sam pies.Tu moze być podobnie.Psy w schronach popadają w depresję,ale wystarczy,że opuszczą bramę schroniska to zmieniają sie niesamowicie. Dzięki kochana,że wrzuciłaś go na NK,na stronie 13 sa zdjęcia jeszcze jednego psiaka.Jakbys i tą bide wrzuciła,co?tam tez jest gdzies opis do niego Dziekujemy:loveu: Quote
mwota Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Renata5 napisał(a):Dzięki kochana,że wrzuciłaś go na NK,na stronie 13 sa zdjęcia jeszcze jednego psiaka.Jakbys i tą bide wrzuciła,co?tam tez jest gdzies opis do niego Dziekujemy:loveu: nie ma za co, oczywiscie drugiego też wrzucę, jak się dokopię zdjęc w wątku :) jakby ktos chciał zobaczyć zdjecia na NK to trzeba szukac: Magdalena Wota Złotoryja :) Pzdr. Magda Quote
kikou Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Renatko moze zechcialabys w wolnej chwili zebrac dotychczasowe ogloszenia i zamiescic na pierwszej stronie w Twoim 3cim poscie, to ulatwiloby dziewczynom orientowanie sie co juz jest, a czego brakuje... ja jakos nieszczesliwie na tym watku nie zostawilam sobie miejsca na pierwszej stronie...chociaz zwykle to robie...:oops: Quote
iwa77 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzisiaj jak byłam w trasie dzwoniła Pani z Warszawy w sprawie dziadków. Na razie informacyjnie , ma jeszcze zadzwonić . Jak coś będzie wiadomo bliżej natychmiast napiszę ! Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iwo, ciężko mi to przez (chciałabym powiedzieć gardło) palce przechodzi ale dopytam. Kiedy mija Promykowi termin dany przez schron? :-( Czy Skarbuś ma tyle samo czasu? Ciut dłużej? Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 majqa masz lepszą wenę twórczą niż ja:loveu: Hopka w górę!! :multi: Quote
Recommended Posts