Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majguś ja porobię te same ogłoszenia co porobiłam Promyczkowi i wstawie tekst Ady,bo krótszy.W wielu tamtych ogłoszeniach jest ograniczona liczba słów,więc i tak pewnie coś trzeba bedzie wyciąć.
Co ja gadam jakich słów! LITER!!! A właściwie znaków,także naprawdę trzeba wszystko napisać w telegraficznym skrócie:shake:

Posted

Ogłoszenia są na

kup sprzedaj
adopcje
4 łapy
krakvet
kupie psa
mój pupil
psy pl
zwierzaki org
czworonogi eu
bono polska
pajęczyna
pineska
schronisko24
adopcje8p.pl
adopcje org
przygarnij zwierzaka
przygarnij.pl
dwukropek.pl
spacerek.net
ogłoszenia drobne pl.
nasi pupile

Niektóre tez się jeszcze nie aktywowały.
Tam gdzie potrzebna była rejestracja,podawałam swój mail,ale telefon Iwonki.

Posted

Isadorko nie wiem...Na poczatku było tak,że Charly zrobiła Promyczkowi,a potem jeszcze Ty zrobiłas Promyczkowi.I Promyczek ma de facto 2 allegra.Była taka opcja,żeby w takim razie Charly wrzuciła na miejsce Promyczka-nowego,czyli Skarbusia,coby sie allegro nie zmarnowało.No i teraz nie wiem,czy Charly tak zrobiła czy nie.

Posted

[quote name='Renata5']Isadorko nie wiem...Na poczatku było tak,że Charly zrobiła Promyczkowi,a potem jeszcze Ty zrobiłas Promyczkowi.I Promyczek ma de facto 2 allegra.Była taka opcja,żeby w takim razie Charly wrzuciła na miejsce Promyczka-nowego,czyli Skarbusia,coby sie allegro nie zmarnowało.No i teraz nie wiem,czy Charly tak zrobiła czy nie.[/quote]
Drugie allegro dla Promyczka zostało zrobione na moją prośbę, ma inny tytuł, oprawę i inny tekst. Od przybytku głowa nie boli. Jestem zdania, by Isadorka zrobiła to allegro dla Skarbusia, jeśli może, a Charly nie modyfikowała istniejącego.

Posted

majqa napisał(a):
Drugie allegro dla Promyczka zostało zrobione na moją prośbę, ma inny tytuł, oprawę i inny tekst. Od przybytku głowa nie boli. Jestem zdania, by Isadorka zrobiła to allegro dla Skarbusia, jeśli może, a Charly nie modyfikowała istniejącego.

No to super,Isadorko do dzieła:razz:

Posted

dodałam zdjęcia i link do wątku i Wasz tekst z 1-szego postu na nasza-klasę, może znajdzie się ktos kto go weźmie. A czy wiadomo ile 20-letni piesek może jeszcze pożyć? bo 20-lat to strasznie dużo...
Pzdr.
Magda

Posted

mwota napisał(a):
dodałam zdjęcia i link do wątku i Wasz tekst z 1-szego postu na nasza-klasę, może znajdzie się ktos kto go weźmie. A czy wiadomo ile 20-letni piesek może jeszcze pożyć? bo 20-lat to strasznie dużo...
Pzdr.
Magda

Te 20 lat to raczej schronisko mu dało.Na pewno ma ponad 10.Nie jest z nim jeszcze tak źle,chociaz wiadomo starszy psiak,to zawsze ryzyko,że krócej pożyje.Ja wzięłam ze schromu 13-letniego psa,który był prawie 8lat w schronie i przyklejoną etykietkę-pies autystyczny,w totalnej depresji.Dziewczyny za kazdym razem wchodziły do niego z duszą na ramieniu,czy on jeszcze zyje.Wzięłam go,chłopak,odżył,rozbrykał się,normalnie nie ten sam pies.Tu moze być podobnie.Psy w schronach popadają w depresję,ale wystarczy,że opuszczą bramę schroniska to zmieniają sie niesamowicie.
Dzięki kochana,że wrzuciłaś go na NK,na stronie 13 sa zdjęcia jeszcze jednego psiaka.Jakbys i tą bide wrzuciła,co?tam tez jest gdzies opis do niego
Dziekujemy:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzięki kochana,że wrzuciłaś go na NK,na stronie 13 sa zdjęcia jeszcze jednego psiaka.Jakbys i tą bide wrzuciła,co?tam tez jest gdzies opis do niego
Dziekujemy:loveu:

nie ma za co, oczywiscie drugiego też wrzucę, jak się dokopię zdjęc w wątku :)
jakby ktos chciał zobaczyć zdjecia na NK to trzeba szukac: Magdalena Wota Złotoryja :)
Pzdr.
Magda

Posted

Renatko moze zechcialabys w wolnej chwili zebrac dotychczasowe ogloszenia i zamiescic na pierwszej stronie w Twoim 3cim poscie, to ulatwiloby dziewczynom orientowanie sie co juz jest, a czego brakuje...

ja jakos nieszczesliwie na tym watku nie zostawilam sobie miejsca na pierwszej stronie...chociaz zwykle to robie...:oops:

Posted

Dzisiaj jak byłam w trasie dzwoniła Pani z Warszawy w sprawie dziadków.
Na razie informacyjnie , ma jeszcze zadzwonić .
Jak coś będzie wiadomo bliżej natychmiast napiszę !

Posted

Iwo, ciężko mi to przez (chciałabym powiedzieć gardło) palce przechodzi ale dopytam. Kiedy mija Promykowi termin dany przez schron? :-(
Czy Skarbuś ma tyle samo czasu? Ciut dłużej?