iwa77 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Majqa - co co do Promyczka. Powiem może tak - śpieszyć się trzeba na pewno... Ale wiem też , że schronisko doskonale wie ,że robimy co możemy i staramy się znaleźć dom Promyczkowi.Ja sama osobiście rozmawiałam o tym . Nie chce mi się wierzyć , aby teraz ktoś nagle w schronie podjął taką decyzję o eutanazji. ( mam nadzieję ,że nie jest to moja naiwność !)Przecież to byłoby nieludzkie i nie miałoby sensu! O tym ,że pośpiech jest wskazany także, a może przede wszystkim (?) , ze względu na wieki i stan ogólny Promyczka nie muszę pisać ... Sytuacja Skarbusia wygląda następująco - trafił do nas 04.02 czyli ma obowiązkową kwarantannę do 18.02. Po tym terminie sadzę ,że zadziała ten sam mechanizm co u Promyczka. Czyli poprzez nasze starania i poszukiwania DS , o których wie schronisko, powinniśmy zyskać na czasie ! Taka jest moja opinia w tej sprawie ... Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hej dziewuszki co robimy! Jest we Wrocku dt po Lodóweczce,jak to aktualne,to dajmu tam Promyczka,co Wy na to?Dt jest zdaje się u Namash...Kid(ale se nick wybrała,nigdy go nie pamietam;)),więc opiekę wet miałby super:razz: Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oby to słoneczko wyłoniło się całkiem zza chmur i ogrzało Promyka szczęściem :loveu: Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jeju, jeśli dom jest u Naamahschild to piooorunem działajcie! Quote
iwa77 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A ja mam dobre wieści - Pani z Warszawy zadzwoniła ponownie i zza ciemnych chmur zaczyna wyłaniać się słoneczko dla Skarbusia. Chyba będzie DS ! Wysyłam umowę adopcyjną do Pani ! Jestem z nią w kontakcie i będę informować . Jeżeli jest szansa na DT dla Promyczka to nie ma na co czekać , żeby nie było znowu za późno ! Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 O matko...:-(...niech się tylko uda... :sadCyber: Quote
Isadora7 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='majqa']Jeju, jeśli dom jest u Naamahschild to piooorunem działajcie! a pewnie że tak [quote name='iwa77']A ja mam dobre wieści - Pani z Warszawy zadzwoniła ponownie i zza ciemnych chmur zaczyna wyłaniać się słoneczko dla Skarbusia. Chyba będzie DS ! Wysyłam umowę adopcyjną do Pani ! Jestem z nią w kontakcie i będę informować . Jeżeli jest szansa na DT dla Promyczka to nie ma na co czekać , żeby nie było znowu za późno ! a pewnie że tak Quote
asika5 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jak dobrze że zajrzałam :lol: tu takie dobre wiadomości:multi: szansa dla Promyczka i Skarbusia Trzymam kciuki za powodzenie. Działajcie szybko!!! Quote
iwa77 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wrocławianie - kto jest w kontakcie z Naamahschild ? Trzeba dopytać o ten DT dla Promyczka ? Bo może to jest w ogóle nie aktualne ? Żeby nie okazało się , ze DT nie wie nic o tym .... a my tu cieszymy się już ! Quote
pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zaraz przybedzie a nieeee nie przybedzie nie dziala jej dogo moment sprobuje przez GG dowiedziec sie o co mam pytac? Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Iwuś czytałam na wątku lodóweczki,ze Kikou mówiła coś o dt u Namahs...(Marty) i Martusia miała ja wziąźć,ale nie zdążyła Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czy wzięłaby na DT Promyczka lub Skarbusia. Quote
pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Naam...moze wziac na tymczas jedynie do piatku poniewaz przyjezdza z Warszawy w sobote Kazan - pies dopiero co zlapany z pola tuz po kastracji, ktory jest teraz u komety nie wiem czy to jest jakies rozwiazanie Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To jest cytat z watku Lodóweczki Cytat:Napisał NaamahsChild Zapisuje się na wątku i już jutro Lodóweczka przyjedzie do mnie Tu Kikou odpowiada: to ja tylko uscisle, ze sunia jest bezpieczna najwyzej tydzien, dwa... po prostu zostajac w schronisku jutro by juz witala sie ze sw. Piotrem ale ciagle szukamy docelowego domu, czy chocby bezterminowego dt oraz srodkow na ten ew. dt!!!! prosze o pomoc czy tu nikt nie zaglada? Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Lodóweczka mogła zostać u Marty tydzień,dwa,jeżeli Martusia dałaby dt Promyczkowi,to tez pewnie na taki okres.Ale najważniejsze,to wyciągnąć go ze schronu,miałybysmy dodatkowy czas dla małego Quote
pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 rozmawiam z Marta i tak sie zastanawiamy ze przez te dwa trzy dni hmmm dwa, no bo tylko do soboty, moglby go obejrzec tj jego siusiaka niejaki dr Hildebrand tylko co dalej? Quote
pixie Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 iwa77 napisał(a):Dzięki cioteczki ! Majqa widzę ,że Pixi przejęła na siebie kontakt z Naa , więc nie będę jej już bombardować na PW! Czyli mamy stan wstrzymania do momentu odpowiedzi od Naa . Jestem od 32 godzin na nogach bez spania - więc wybaczcie ale dopiero jutro napiszę więcej o tym potencjalnym domku dla Skarbusia ! Marta nie moze wejsc na dogo wiec i PW nie czytala... wiec co mam jejodpowiedziec..Majqa mozesz tez wejsc na kontakt z Marta moze razem cos uradzimy nie mam pomyslu na dt dla Promyczka od soboty Kikou nie moze go wziac? Quote
iwa77 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzięki cioteczki ! Majqa widzę ,że Pixi przejęła na siebie kontakt z Naa , więc nie będę jej już bombardować na PW! Czyli mamy stan wstrzymania do momentu odpowiedzi od Naa . Jestem od 32 godzin na nogach bez spania - więc wybaczcie ale dopiero jutro napiszę więcej o tym potencjalnym domku dla Skarbusia ! Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='iwa77']Dzięki cioteczki ! Majqa widzę ,że Pixi przejęła na siebie kontakt z Naa , więc nie będę jej już bombardować na PW! Czyli mamy stan wstrzymania do momentu odpowiedzi od Naa . Jestem od 32 godzin na nogach bez spania - więc wybaczcie ale dopiero jutro napiszę więcej o tym potencjalnym domku dla Skarbusia ! Kochana uciekaj do łózeczka-biegiem marsz:buzi: Wytrzymamy do jutra na wiadomości;) Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='pixie']Naam...moze wziac na tymczas jedynie do piatku poniewaz przyjezdza z Warszawy w sobote Kazan - pies dopiero co zlapany z pola tuz po kastracji, ktory jest teraz u komety nie wiem czy to jest jakies rozwiazanie Cholerka,do piątku mało czasu,pewnie nic innego nie zdążymy znaleźć i co wtedy? Kurna jakby od razu po smierci Lodóweczki uderzyc do Naa,to...no ale cóz stało się,przegapiłysmy.Trzeba myslec nad innym rozwiązaniem Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 majqa napisał(a):Iwo, piorunem do łóżeczka!!! A Iwa jeszcze się świeci,no...:mad::loveu: Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='pixie']Marta nie moze wejsc na dogo wiec i PW nie czytala... wiec co mam jejodpowiedziec..Majqa mozesz tez wejsc na kontakt z Marta moze razem cos uradzimy nie mam pomyslu na dt dla Promyczka od soboty Kikou nie moze go wziac? Kikou chyba nie ma we Wrocku,przynajmniej kilka dni temu jej jeszcze nie było... Quote
nescca Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Fajnie,że dzialacie..... zagladam tu z takim niepokojem..... Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nescca,kochana działamy,ale co z tego jak domków brak:placz: Quote
Recommended Posts