bagulek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 witam w dzisiejszym wydaniu lokalnej prasy "super nowosci" ukazał sie artykuł o losie Cygana , sa w nim zawarte najważniejsze informacje i opis całej sytuacji w jakiej znalazł sie piesek - nich mieszkańcy Kamienia i okolic sobie poczytaja o swoim sąsiedzie i bohaterskiej pani która go uratowała....:loveu: Quote
Marlena:) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cuudo:loveu: Dziękuję cioteczki...za ten jego uśmiech... Quote
irenaka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='monika083'] No i doczekalismy sie...Cygus sie smieje:):loveu::loveu:[/quote] Ja też czekałam:multi: Quote
anula1959 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='bagulek']witam w dzisiejszym wydaniu lokalnej prasy "super nowosci" ukazał sie artykuł o losie Cygana , sa w nim zawarte najważniejsze informacje i opis całej sytuacji w jakiej znalazł sie piesek - nich mieszkańcy Kamienia i okolic sobie poczytaja o swoim sąsiedzie i bohaterskiej pani która go uratowała....:loveu:[/quote] A można prosić o link do tego artykułu? Też byśmy chętnie poczytali;) Quote
kahoona Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 na ich stronie internetowej nic nie ma:lookarou: czy są jakieś regionalne wydania? Quote
black_cat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 moze chodzi o papierowe wydanie, a nie internetowe Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To jest matamorfoza :multi: Z takiego, który był cały obolały i zmęczony życiem [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/7323/67462431yy8.jpg[/IMG] Do pełnego uśmiechu i spokoju psiaka [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1639/43179152ls6.jpg[/IMG] Quote
ewab Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='lapisl']Mam pytania do osób, które są najbliżej Cyganka. Czy wiadomo co z krwiakiem, czy on się już wchłonął? Jakie są rokowania? Czy Cyganek miał prześwietlaną głowę?[/quote] Mam nadzieję, że idzie ku lepszemu. Lewe oko już jest prawie takie samo jak prawe. Quote
Yolka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dla wszystkich Dogomaniaków, którzy nie dysponują wydaniem prasowym "Super Nowości".;) [CENTER][URL="http://img240.imageshack.us/my.php?image=cygan1gn0.jpg"][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/4348/cygan1gn0.th.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Lucyja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cudna metamorfoza !!! :loveu: Niech zdrowieje chłopak. Quote
Nel_a Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 cuuuudnie :)))) niesamowita zmiana :multi: oby tak dalej !!:multi: Quote
sdal2 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wspaniale wyglądasz Cyganku, prawdziwy z Ciebie przystojniak. A tak właściwie to ile on może miec latek. Quote
majuska Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 W tych " Supernowościach " jest też artykuł o myśliwym ( pożal się Boże ) który zastrzelił psa na spacerze na oczach właścicieli, w okolicach Sieniawy. Skąd tyle tych debili się bierze ??!!! Ja spotkałam się wśród wielu osób z wielkim oburzeniem na to wszystko, więc niech gazety piszą o wszystkich takich przypadkach ( oby nie było juz takich ), niech pietnuje się tych oprawców chociaz w lokalnych społecznościach, niech ich pokazuja palcem, bo na prawdziwe zasądzone w Sądach kary to chyba przyjdzie nam długo czekać... Przekażcie Cygankowi wielkie mizianko od Majuśki Quote
_ogonek_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wspaniale widzieć taką metamorfozę Cygana :loveu: Co do artykułu: Dla mnie super. Wszystkie informacje o jakich powinni mieć pojęcie ludzie zostały w nim ujęte. Mam nadzieję że w przyszłości nie będę musiała czytać artykułów o takim postępowaniu człowieka... Quote
bagulek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cygan na zdjęciach wygląda coraz lepiej :lol: trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i piesek szybko dojdzie do zdrowia zwłaszcza jak tyle osób mu tak mocno kibicuje :multi: ps Yolka super sprawa z tym zdjęciem artykułu z gazety ( rano spieszyła się do pracy i nie pomyślałam o tym :oops: ) mizianko dla Cyganka :multi: Quote
missy87 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bardzo dobrze ze ten artykul pojawil sie w gazecie. Po 1 zostala pochwalona mieszkanka, dzieki ktorej Cygan zyje - jak to na wsiach...w sklepie spozywczym rano sie bedzie gadac, niektorzy pozazdroszcza rozglosu, beda ja nasladowac, wyteza wzrok jak sasiedzi traktuaj psy, zeby jak cos to nakapowac ze cos jest nie tak. A po 2, kazdy bedzie sie patrzal na tych dwoch facetow jak na zwyrodnialcow, dostanie im sie za swoje ( na pewno psychicznie ), opinia do konac zycia Quote
ab-agnieszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nie bylo mnie chyba z tydzien na watku musze nadrobic zaleglosci. Quote
MyrkurDagur Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/9497/85114270bi9.jpg[/IMG] Cyganek wygląda wspaniale :loveu: Aż na sercu cieplej się robi, gdy spogląda się na ten jego roześmiany pyszczek :lol: Matinestka, jak to dobrze, że ten psiak ma Ciebie :multi: Ale także wiele innych dobrych serc... ;) Quote
basia0607 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Cudna metamorfoza ! Chyba obrazilam moim wczesniejszym postem opiekunów Cygana . Przepraszam. Quote
Yolka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='missy87'] A po 2, kazdy bedzie sie patrzal na tych dwoch facetow jak na zwyrodnialcow, dostanie im sie za swoje ( na pewno psychicznie ), opinia do konac zycia[/quote] Ja też tak myślałam, ale się niestety myliłam:shake:. Ludzie z wioski podzielili się na dwa obozy. Część ludzi myśli jak my:mad:, ale część jest po stronie oprawców, bo dla nich pies to tylko pies, jest potrzebny tylko do pilnowania obejścia. W najbliższy piątek Telewizja Rzeszów będzie kręcić materiał na ten temat we wsi skąd pochodzi Cygan. A co do Cygana, ma się psinka coraz lepiej, ale te guzy na głowie nadal są wyczuwalne i pewnie nigdy nie znikną. To efekt pęknięć czaszki, ale nie zagraża to jego życiu. Ogólnie Cyganek czuje się dobrze, na przywitanie wstaje ze swego posłania, nastawia pysiu do głaskania i jak mu się zechce to podaje łapkę:mdrmed:. Jest bardzo grzeczny, spokojny i przyjaźnie nastawiony do ludzi. Wiele wycierpiał, aż trudno uwierzć:roll:, że tak zmasakrowany przeżył. Co najgorsze to za nim. Teraz wierzę, że będzie tylko lepiej. Przesyłam od niego pozdrówka dla wszystkich :user:Dogomaniaków. Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a ja sle caluski dla Cyganka:loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Cudowny Cyganek! Widać, że czuje sie lepiej :multi: Mam jedno pytanie, a co z policją, która nie interweniowała? W artykule mowi o tym dzielna sąsiadka. Czyli fakt odnotowano. Coś sięz tym dzieje? Quote
GuniaP Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wczoraj Halina Derwisz (kierownik schroniska a zarazem przedstawiciel RSOZ) została przesłuchana przez Policje z Sokołowa w sprawie Cygana, występowała jako świadek. [B]Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt organizacja społeczna, której statutowym celem jest ochrona zwierząt od tej chwili występuje w sprawie jako pokrzywdzony.[/B] Quote
Recommended Posts