Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pipi ja tu przyszłam za ciocią Gonzales :) która mi podrzuciła linka :)
Drobną, bo drobną cegiełkę mogę zadeklarować - 5 zł/m-c :oops: ale wierzę, że zawsze to coś.
Tylko prosiłabym o nr konta na pw.

Posted

asl,witaj,bardzo Ci dziękuję.Będzie nowy wątek Guciowy i podane konto do wpłat.Na razie jeszcze nic nie wiadomo.Bardzo mi miło,Gondziu,jesteś kochana.Przywołaj jeszcze więcej cioteczek.Żeby pomóc Guciowi,potrzeba nas tu "trochę".Zapraszamy serdecznie,bardzo proszę o pomoc.

Posted

Tak... Ciocia Gondzia jest niezastąpiona :) :) Pipi jakbym mogła później prosić o linka do Gucia na pw jak już będzie miał, to byłabym niezmiernie wdzięczna. Oczywiście tu będę zaglądać, ale nie chciałabym przeoczyć.

Posted

asl napisał(a):
Drobną, bo drobną cegiełkę mogę zadeklarować - 5 zł/m-c :oops: ale wierzę, że zawsze to coś.

To już mamy 130 zł!!! Dziękujemy!!!!

Posted

asl napisał(a):

:multi::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]ciotenko jupijajo dzieku:loveu::loveu::loveu:jemyyyyyyyyyyyyyyyyy piekna goraleczko nasza :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Randa napisał(a):
chwilowo - dopóki nie uzbieramy deklaracji - jeszcze nie uzgodnione na które konto bedziemy wpłacać
Deklaracje wyglądają tak:
ewa gonzalez - 25zł
enia - 50 zł
evita - 50zł
Wpłaty jednorazowe:
ewa gonzalez - 15zł
ellig - 20zł
Jeszcze nas mało,ale Gucio na pewno uzbiera na swoją szansę!!!! Dziki Gucio się przypomina!!!!
[FONT=Comic Sans MS]ciotenki ja 40 zetkow ..jednoprazowo ...narazie , ale bede sie starac ...u mnie krucho z praca :roll:[/FONT]

Posted

Evelin,dziękuję.Widzę,że nie skorzystałaś z moich podpowiedzi i bardzo dobrze,bo ja nigdy w życiu bym tak nie potrafiła.Ja już robię sie tu na tej wiosce taka wyobcowana jak Gucio i zaczynam miec problemy ze słownictwem.Nie potrafię czasem sklecić kilku zdań.Nie obcuję na co dzień z ludźmi,i cofam się co raz bardziej.Szczęście jeszcze,że mogę być tu z Wami i pisać,to jakoś zupełnie nie zdziczeję.Dziękuję Wam za to.

Posted

Ja tez deklaruję jednorazowo 30 zł. Potem, w marcu/kwietniu jeszcze cos podrzucę, ale to poproszę o przypominajkę.
A jak juz będzie nowy temat o Guciu, to poprosze o wstawienie linka do tej Galerii, dobrze?

Pzdr.

Posted

Asiaczku,dzień dobry bardzo.Cieszę się,że jesteś.Dziękuję za pomoc.

Galeria Asiaczków nie otwiera się.To bardzo piękne pieski,gratuluję.

Posted

:ylsuper::bye::iloveyou::iloveyou:[FONT=Georgia]Walenty sle pozdrowienia i sercem plynace zyczenia : Niechaj sie na lepsze zmienia kazdy dzineczek i kazdego zwierzunka los , calujemy slicznie w nos:multi::multi::multi::painting::painting::kociak:[/FONT]

Posted

Jeszcze śladowo widać prześwity i na łapkach i na boczkach.A tak ogólnie,to wariatka jest.No i zaczęła uchem trząchać.Muszę jakoś wyczyścić jej te uszy i surolan zapuścić.Urosły też jej pazurki,nie bardzo wiem jak je obciąć.Ogólnie,bieda,ale cóż,ma ciepło,pełna miska i jakoś leci.Dziękuję,że pytasz.to bardzo miłe.
Któregoś dnia odsunęłam domek kotów w pokoju gdzie mieszka Saba żeby zmienić im posłanka na czyste i nie wiem jakim sposobem kotka Gandzia weszła do pokoju i wskoczyła prosto tam,gdzie leżała Saba.Mnie serce zamarło,ale Saba była taka zaskoczona,że zapomniała,że nie cierpi kotów i odskoczyła w pierwszej chwili na bok,a ja w tym czasie złapałam kotkę na ręce.Jak kotka była już spowrotem za szybą,Saba dostała ślinotoku na jej widok i zaczęła szczekać.Ciekawe,co by to było,jak ja nie zauważyła bym kotki i poszła bym sobie.O matko,boję się myśleć.

Posted

Pipi napisał(a):
Dziękuję,już tam byłam.Piękne pieski.Nacieszyłam oczy.Nie miałam nawet pojęcia o takiej rasie,teraz już wiem.

Widziałam Twój wpis, dziękuję za wizytę:)

Pzdr.

Posted

Ależ nie ma za co.Ja teraz odwiedzam Was w wolnej chcwili.Piękne pieski,naprawdę.Takie mądre,serdeczne spojrzenie mają.Chwytają za serce,śliczności sa.