asl Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pipi ja tu przyszłam za ciocią Gonzales :) która mi podrzuciła linka :) Drobną, bo drobną cegiełkę mogę zadeklarować - 5 zł/m-c :oops: ale wierzę, że zawsze to coś. Tylko prosiłabym o nr konta na pw. Quote
Pipi Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 asl,witaj,bardzo Ci dziękuję.Będzie nowy wątek Guciowy i podane konto do wpłat.Na razie jeszcze nic nie wiadomo.Bardzo mi miło,Gondziu,jesteś kochana.Przywołaj jeszcze więcej cioteczek.Żeby pomóc Guciowi,potrzeba nas tu "trochę".Zapraszamy serdecznie,bardzo proszę o pomoc. Quote
asl Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak... Ciocia Gondzia jest niezastąpiona :) :) Pipi jakbym mogła później prosić o linka do Gucia na pw jak już będzie miał, to byłabym niezmiernie wdzięczna. Oczywiście tu będę zaglądać, ale nie chciałabym przeoczyć. Quote
malagos Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 próbuje wysłać pw do evity, ale ma zapchaną skrzynkę. Proszę o kontakt tel. 692 781 745. Quote
evita. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malagos napisał(a):próbuje wysłać pw do evity, ale ma zapchaną skrzynkę. Proszę o kontakt tel. 692 781 745. Odetkałam skrzynkę i już dzwonię ;) Quote
Randa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 asl napisał(a):Pipi ja tu przyszłam za ciocią Gonzales :) która mi podrzuciła linka :) Drobną, bo drobną cegiełkę mogę zadeklarować - 5 zł/m-c :oops: ale wierzę, że zawsze to coś. Tylko prosiłabym o nr konta na pw. To już mamy 130 zł!!! Dziękujemy!!!! Quote
Nadziejka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 asl napisał(a):Pipi ja tu przyszłam za ciocią Gonzales :) która mi podrzuciła linka :) Drobną, bo drobną cegiełkę mogę zadeklarować - 5 zł/m-c :oops: ale wierzę, że zawsze to coś. Tylko prosiłabym o nr konta na pw. :multi::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]ciotenko jupijajo dzieku:loveu::loveu::loveu:jemyyyyyyyyyyyyyyyyy piekna goraleczko nasza :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Randa napisał(a):chwilowo - dopóki nie uzbieramy deklaracji - jeszcze nie uzgodnione na które konto bedziemy wpłacać Deklaracje wyglądają tak: ewa gonzalez - 25zł enia - 50 zł evita - 50zł Wpłaty jednorazowe: ewa gonzalez - 15zł ellig - 20zł Jeszcze nas mało,ale Gucio na pewno uzbiera na swoją szansę!!!! Dziki Gucio się przypomina!!!![FONT=Comic Sans MS]ciotenki ja 40 zetkow ..jednoprazowo ...narazie , ale bede sie starac ...u mnie krucho z praca :roll:[/FONT] Quote
Evelin Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Obiecalam ,to zrobiłam nowy watek Gucia...Jestem otwarta na propozycje odnośnie poprawek.. Nie mam już siły na zmienianie [odpisu dziś...po prostu wklejam link http://www.dogomania.pl/threads/179774-Gucio-Gdybym-mA-gl-marzyAE-chciaA-bym-juA-nigdy-siAE-nie-baAE?p=14093462#post14093462 Quote
Pipi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Evelin,dziękuję.Widzę,że nie skorzystałaś z moich podpowiedzi i bardzo dobrze,bo ja nigdy w życiu bym tak nie potrafiła.Ja już robię sie tu na tej wiosce taka wyobcowana jak Gucio i zaczynam miec problemy ze słownictwem.Nie potrafię czasem sklecić kilku zdań.Nie obcuję na co dzień z ludźmi,i cofam się co raz bardziej.Szczęście jeszcze,że mogę być tu z Wami i pisać,to jakoś zupełnie nie zdziczeję.Dziękuję Wam za to. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja tez deklaruję jednorazowo 30 zł. Potem, w marcu/kwietniu jeszcze cos podrzucę, ale to poproszę o przypominajkę. A jak juz będzie nowy temat o Guciu, to poprosze o wstawienie linka do tej Galerii, dobrze? Pzdr. Quote
agaciaaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczku już jest Guciowy temat: http://www.dogomania.pl/threads/179774-Gucio-Gdybym-mA-gl-marzyAE-chciaA-bym-juA-nigdy-siAE-nie-baAE?p=14093462#post14093462 Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O, dziękuję. Zaraz tam wejdę i napiszę parę słów.:) Pzdr. Quote
Pipi Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Asiaczku,dzień dobry bardzo.Cieszę się,że jesteś.Dziękuję za pomoc. Galeria Asiaczków nie otwiera się.To bardzo piękne pieski,gratuluję. Quote
Nadziejka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :ylsuper::bye::iloveyou::iloveyou:[FONT=Georgia]Walenty sle pozdrowienia i sercem plynace zyczenia : Niechaj sie na lepsze zmienia kazdy dzineczek i kazdego zwierzunka los , calujemy slicznie w nos:multi::multi::multi::painting::painting::kociak:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Pipi']Asiaczku,dzień dobry bardzo.Cieszę się,że jesteś.Dziękuję za pomoc. Galeria Asiaczków nie otwiera się.To bardzo piękne pieski,gratuluję. Może przez normalny link będziesz mogła nas znaleźć: http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele Zapraszam! Pzdr. Quote
Pipi Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Może przez normalny link będziesz mogła nas znaleźć: http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele Zapraszam! Pzdr. Dziękuję,już tam byłam.Piękne pieski.Nacieszyłam oczy.Nie miałam nawet pojęcia o takiej rasie,teraz już wiem. Quote
Pipi Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Jeszcze śladowo widać prześwity i na łapkach i na boczkach.A tak ogólnie,to wariatka jest.No i zaczęła uchem trząchać.Muszę jakoś wyczyścić jej te uszy i surolan zapuścić.Urosły też jej pazurki,nie bardzo wiem jak je obciąć.Ogólnie,bieda,ale cóż,ma ciepło,pełna miska i jakoś leci.Dziękuję,że pytasz.to bardzo miłe. Któregoś dnia odsunęłam domek kotów w pokoju gdzie mieszka Saba żeby zmienić im posłanka na czyste i nie wiem jakim sposobem kotka Gandzia weszła do pokoju i wskoczyła prosto tam,gdzie leżała Saba.Mnie serce zamarło,ale Saba była taka zaskoczona,że zapomniała,że nie cierpi kotów i odskoczyła w pierwszej chwili na bok,a ja w tym czasie złapałam kotkę na ręce.Jak kotka była już spowrotem za szybą,Saba dostała ślinotoku na jej widok i zaczęła szczekać.Ciekawe,co by to było,jak ja nie zauważyła bym kotki i poszła bym sobie.O matko,boję się myśleć. Quote
Randa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jak z Guciem by się udało, to może następne Poświętniaki.... Quote
obraczus87 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zobaczcie: http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Pipi napisał(a):Dziękuję,już tam byłam.Piękne pieski.Nacieszyłam oczy.Nie miałam nawet pojęcia o takiej rasie,teraz już wiem. Widziałam Twój wpis, dziękuję za wizytę:) Pzdr. Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Ależ nie ma za co.Ja teraz odwiedzam Was w wolnej chcwili.Piękne pieski,naprawdę.Takie mądre,serdeczne spojrzenie mają.Chwytają za serce,śliczności sa. Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='obraczus87']Zobaczcie: http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html Popieram w 100%.Jeszcze więcej i jeszcze częściej powinny być takie akcje.Może w końcu coś się zmieni. Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 przyjaciół zwierzyńca Pipi zapraszam na wątek i proszę o wsparcie.... http://www.dogomania.pl/threads/179278-Aza-psie-dziecko-wyrzucone-na-mrA-z-Prosimy-o-wsparcie-finansowe-na-hotelik Quote
Recommended Posts