Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie mialam pytać czy kastrujemy przed wyjazdem.......
bo mamy na kastracje Gutka przecież :)
ile nas hotel ma kosztować miesięcznie?

Posted

to duzo kaski oj duzo , zeby tylko sie udalo zebrac taka sumke cioteczki :thumbs::thumbs::painting:trzeba by jeszcze zaprosic wiecej kobitek , moze ktoras jakis grosik moglaby , ja dam dla Gucinka 40 zl tej jednorazowej , bede sie starac wiecej , cioteczki napiszmy do obraczusia

Posted

Super, że Gucio ma szansę! Teraz tylko trzeba uzbierać kasę.. Pipi, może zmień tytuł wątku, napisz coś o tym, że kasa na hotelik potrzebna, nie można zmarnować takiej szansy. No i dobrze by było dopisać coś w pierwszym poście, jak sytuacja wygląda, żeby każdy kto tu wejdzie mógł mieć to jak na dłoni, bo stron jest tyle, że nikomu nowemu nie będzie się chciało tego wszystkiego czytać.

Posted

chyba lepszy pomysl to oddzielny watek dla Gutka, tu nie uzbieramy tyle pieniędzy, tylko jakoś trza by to w skrócie opisać i odesłać na wątki Pipi....
ja deklaruje 50zl/miesiecznie

Posted

Enia,dziękuję.Jak skończę z drzewem,to jakoś pomyślę z tym wątkiem.Najważniejszy pierwszy post,prawda?Ale wiecie co?,ja nie poradzę z deklaracjami,za prymitywny łeb u mnie do finansów.Może ja tekst jakiś sklecę,a któraś z Was założy wątek,żeby potem na pierwszej robić porządek z wpłatami co?
BARDZO PROSZĘ,ja nie poradzę,daję słowo.Od pieniędzy wolę z daleka.

Posted

No właśnie mam podesłać wątek Gucia do Jamora, ale on jest tak długi, ze trudno go przeczytać, a potrzeba w skrócie jak najwięcej informacji o psie.

Posted

O nowym wątku też myślałam, może to i lepszy pomysł. Najlepiej by było jakby założył go ktoś, kto podejmie się zbierania deklaracji na swoje konto. Kto chętny, cioteczki?

Posted

Pipi napisz też jak go tz nosił na rękach, jak kładłaś się u niego codzień w kojcu -opowiadałaś jak go przyzwyczajał do siebie i był moment że prawie prawie mu się to podobało.......
Randa założysz wątek?

Posted

Fajnie,że cos się zaczyna dziać w sprawie Gucia.Może watek założę ja,ale dopiero wieczorem,bo teraz w pracy jestem,a to trochę czasu zajmie.
Oczywiście dołożę sie do hotelu,ale musze przemysleć ile..
potrzebne nam i wpłaty jednorazowe i stałe
ale jestem zdeterminowana,bo gucio powinie dostać szansę.Jego szansą jest Jamor.

Posted

Jenyyyyy, ale super wieści o Guciu :multi: Deklaruję 50 zł miesięcznie. A nowy wątek to podstawa. Pipi jak będziesz miała chwilę to tak jak pisała Enia opisz wsio co pamiętasz, jak się zachowywał Gutek jak go próbowaliście oswajać itp. A tak naprawdę cieszę się podwójnie, bo danie szansy Guciowi to przy okazji danie szansy też Norce :loveu:, którą gdy nie będzie Gucia będzie można zacząć wyprowadzać na ludzi :p

Posted

enia napisał(a):
chyba lepszy pomysl to oddzielny watek dla Gutka, tu nie uzbieramy tyle pieniędzy, tylko jakoś trza by to w skrócie opisać i odesłać na wątki Pipi....
ja deklaruje 50zl/miesiecznie

Wydaje mi sie ,ze to dobry pomysl i Gucio powinien miec swoj watek ,zeby sie sprawy nie mieszaly a Pipi i tak potrzebuje stalego wsparcia np. karmy....

Posted

Niestety na razie nie moge nic zadeklarowac wyslalam to Pipi w ciagu nie calego miesiaca 140 kg karmy, dlatego tylko jednorazowo wplace 20 zl.
poprosze namiary do wplaty na pw ....

Posted

chwilowo - dopóki nie uzbieramy deklaracji - jeszcze nie uzgodnione na które konto bedziemy wpłacać
Deklaracje wyglądają tak:
ewa gonzalez - 25zł
enia - 50 zł
evita - 50zł
Wpłaty jednorazowe:
ewa gonzalez - 15zł
ellig - 20zł
Jeszcze nas mało,ale Gucio na pewno uzbiera na swoją szansę!!!! Dziki Gucio się przypomina!!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Tylko........ zanim przeczytam wątek, to troszke minie :(

domyślam się- troche sie tu dzieje...
ale teraz to poruszenie i zryw spowodował Gucio- piesek z pola zabrany jako szczenię, Gucio jest wycofany mieszka w kojcu i nie chce dać sie oswoić.....Pipi próbowała juz wszystkiego ale Gutek może by i chcial ale boi się......strach jest większy niz ciekawość...i dlatego porywamy sie na hotel u jamora dla Gucia- niebawem będzie odrębny wątek tylko guciowy........wtedy tez porozsyłam do innych prosząc o pomoc.......

Posted

Skleciłam kilka zdań o Guciu i poszło do evelin na pw.
Dziękuję za deklarację,proszę pomóżcie kto ile może.On nie powinien tak żyć,w strachu,odcięty od wszystkiego.Pomóżmy mu poznać świat.Jestem pewna,że jeszcze mogą być z niego "ludzie"Jamor mu pomoże,myślę,że Potrafi mu pomóc,żeby tylko się zgodził.