Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig,wybacz proszę,nie napisałam od razu.W sobotę kurier dostarczył karmę Bosch,trzy worki po 20 kg.Wsumie 60 kg Boscha.
Bardzo dziękuję ja i zwierzaki.

Posted

Będą,pewnie Agaciaaa nie ma czasu,albo dogo muli.Bo ja co jakiś czas też nie mogę wejść.Pisałam jeden post kilka razy i nie wchodził,a edytować,to już wcale nie mogę.
Dziś wreszcie zrobiłam rozliczenie.Zapraszam na pierwszą i baaaardzo przepraszam,że kilka miesięcy na raz.Notowałam wszystko w swoim kajeciku,tylko pamięć zawodzi i na śmierć zapomniałam.Dziś Elik na wątku Misia poruszyła temat rozliczeniowy i dopiero olśnienia dostałam.Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za wszystko.

Posted

I ja też dołączam się do podziękowań dla Ellig za karmę dla psików Pipi :lol: :lol: :lol:.
P.S. Pipi- ale szczegółowe rozliczenie zrobiłaś :)

Posted

może się coś komuś spodoba ...

Pipi - banerek w Twoim podpisie nie odsyła - ma błąd w linkowaniu
musisz usunąć ("http) z linku - zdublowane jest i przez to nie działa ;)

Posted

Dzięki Bliss,bardzo ładne.Tylko nie wiem jak je wstawić.Ten co mam,to Agaciaaa w sobotę mi wstawiała.Zaraz pokombinuję,może się uda poprawić.

Posted

A niech to cholera... sobie wstawiam bannerki bez żadnego problemu, a jak Pipi wstawiłam, to coś nie wyszło :shake: teraz nie mam do tego głowy, może później coś spróbuję zaradzić.

• 3 weeks later...
Posted

Z przyczyn ode mnie niezależnych zmieniłam mój nr. telefonu komórkowego.PROSZĘ WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE CIOCIE O ZAPISANIE NOWEGO NUMERU:

721544369

Bardzo przepraszam

• 2 months later...
Posted

Zapraszam serdecznie do rozliczenia na pierwszą stronę.Jeśli o czymś zapomniałam,pominęłam,proszę mnie poprawić,skoryguję.
Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc.