Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Ellig,wybacz proszę,nie napisałam od razu.W sobotę kurier dostarczył karmę Bosch,trzy worki po 20 kg.Wsumie 60 kg Boscha. Bardzo dziękuję ja i zwierzaki. Quote
enia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page238 zapraszamy do podziwiania psiaków, może komuś ktoryś wpadnie w oko? :) Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Będą,pewnie Agaciaaa nie ma czasu,albo dogo muli.Bo ja co jakiś czas też nie mogę wejść.Pisałam jeden post kilka razy i nie wchodził,a edytować,to już wcale nie mogę. Dziś wreszcie zrobiłam rozliczenie.Zapraszam na pierwszą i baaaardzo przepraszam,że kilka miesięcy na raz.Notowałam wszystko w swoim kajeciku,tylko pamięć zawodzi i na śmierć zapomniałam.Dziś Elik na wątku Misia poruszyła temat rozliczeniowy i dopiero olśnienia dostałam.Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za wszystko. Quote
evita. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 I ja też dołączam się do podziękowań dla Ellig za karmę dla psików Pipi :lol: :lol: :lol:. P.S. Pipi- ale szczegółowe rozliczenie zrobiłaś :) Quote
agaciaaa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Randa']A gdzie foty Saby i Nory? Są i Poświętniaczki, proszę bardzo: Quote
agaciaaa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 radość na widok karmy :lol: I tyle, więcej ich nie chciałam fleszem męczyć ;) Quote
Randa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Oj dobrze się Poświętniakom wygląda. A Saby sierść chyba zgęstniała? Quote
Bliss Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 może się coś komuś spodoba ... Pipi - banerek w Twoim podpisie nie odsyła - ma błąd w linkowaniu musisz usunąć ("http) z linku - zdublowane jest i przez to nie działa ;) Quote
Pipi Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Dzięki Bliss,bardzo ładne.Tylko nie wiem jak je wstawić.Ten co mam,to Agaciaaa w sobotę mi wstawiała.Zaraz pokombinuję,może się uda poprawić. Quote
agaciaaa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A niech to cholera... sobie wstawiam bannerki bez żadnego problemu, a jak Pipi wstawiłam, to coś nie wyszło :shake: teraz nie mam do tego głowy, może później coś spróbuję zaradzić. Quote
Pipi Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Z przyczyn ode mnie niezależnych zmieniłam mój nr. telefonu komórkowego.PROSZĘ WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE CIOCIE O ZAPISANIE NOWEGO NUMERU: 721544369 Bardzo przepraszam Quote
Pipi Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Zapraszam serdecznie do rozliczenia na pierwszą stronę.Jeśli o czymś zapomniałam,pominęłam,proszę mnie poprawić,skoryguję. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Quote
Recommended Posts