dorixx Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jak psy będą już bezpieczne poza murami tego schronu, chciałabym w nim zobaczyć zamkniętych trzech panów p,z,b -najlepiej w kojcu z błotem taki hotelik- dla przegranych :diabloti: Quote
epe Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dorixx! A kto ich będzie utrzymywać w tym hoteliku? Czy znajdzie się choć jedna osoba,która rzuci stare kości i łapki?:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Cos starego, smierdzacego, po czym by nie tylko sr...ki mieli ale i skret kiszek :evil_lol: rzucila bym padalcom. Quote
basia0607 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A potem do pieca i będziemy losować kto zapali ogień .:evil_lol: Quote
epe Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ooo! Widzę,że zgłosiła się ciotka Ada,do karmienia pensjonariuszy:diabloti: Czyli pożywienie mają załatwione- a rozrywki? Pan B. lubi "miśkować"- może nożyk mu zostawić:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ooo wiesz ile tam ziemi skazonej, idealna rozrywka to usuniecia tego skazenia, a moze pod spodem jeszcze kosci psow by sie znalazlo nie zdziwlo by mnie to wcale. :shake: Quote
ARKA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 epe napisał(a):Ooo! Widzę,że zgłosiła się ciotka Ada,do karmienia pensjonariuszy:diabloti: Czyli pożywienie mają załatwione- a rozrywki? Pan B. lubi "miśkować"- może nożyk mu zostawić:evil_lol: Tez nie wiedzialam o co chodzi z tym "miskowaniem' dopiero potem sie domyslilam. Czy to moze z łaciny kastracja albo fachowe okreslenie weterynaryjne??:crazyeye::evil_lol: Quote
ARKA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ada-jeje napisał(a):Ooo wiesz ile tam ziemi skazonej, idealna rozrywka to usuniecia tego skazenia, a moze pod spodem jeszcze kosci psow by sie znalazlo nie zdziwlo by mnie to wcale. :shake: No moga miec dobra prace, zalanie wapnem calosci i tak ze dwa lata to musi lezec. Quote
malagos Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 co z tą sunią zae studia? I czy był oddźwiek ze strony widzow? Telefony, adopcje? Quote
magenka1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jakoś nie mogę otworzyć tego reportażu? Może ktoś mi podpowie jak go można obejrzeć? Oczywiście byłabym wdzięczna :) Quote
dorixx Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 epe napisał(a):Dorixx! A kto ich będzie utrzymywać w tym hoteliku? Czy znajdzie się choć jedna osoba,która rzuci stare kości i łapki?:evil_lol: nie obchodzi mnie, mogą we własnych odchodach się taplać albo nawzajem pozjadać:diabloti: a dla odmiany my tam możemy na polowania jeździć :diabloti: Quote
Therion Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ). Quote
kuba123 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów miśkuje się łogry( nie mylić ze Shrekiem:evil_lol:) bycki wieprzki i inne na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka Quote
andzia69 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='kuba123']Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów więc niech się szanowny pan P. sam wymiśkuje:diabloti: może mu to cos pomoże - choc szczerze wątpię :evil_lol: Quote
ARKA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Therion']Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ). Oj bylo ją widac, piekna, dystyngowana, mordka:multi:. Dobrze,ze domek sie dla niej znalazl, z tego co pamietam to chyba pisales ze tam dlugo byla. Jakis cud chyba, ze nie zlapala chorbska, moze szczepiona byla przez wlascieli, wczesniej? Moze ją szukali ale nie wiedzieli,ze w schronie trzeba szukac.Bardzo czesto ludzie nie pytaja w urzedzie swoim gdzie od nich psy jada, do ktorego schronu:shake:. Ale najwazniejsze ze sunia ma swoj dom:multi: Quote
malagos Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='kuba123']Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów miśkuje się łogry( nie mylić ze Shrekiem:evil_lol:) bycki wieprzki i inne na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka Żartujesz? Pierwsze słyszę. Tu na Kurpiach mówią "wymysić" :cool1: Quote
ARKA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='kuba123']na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka :evil_lol: ale 'jaja". Quote
ARKA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 malagos napisał(a):Żartujesz? Pierwsze słyszę. Tu na Kurpiach mówią "wymysić" :cool1: :crazyeye: a skad wlasnie "wymysic" czy "miśkowac":roll: bo jakos mis czy mysza nie kojarzy mi sie z kastracja. Chociaz wymysic to bardziej bymi pasowalo,ze jak kot wykastrowany to juz myszy nie łapie:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='basia0607']A potem do pieca i będziemy losować kto zapali ogień .:evil_lol: :evil_lol: a tam zaraz do pieca, wymyśli się przed tym coś ciekawszego....:diabloti: Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ). To fajnie, zawsze to coś :) Quote
dorixx Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ARKA napisał(a)::crazyeye: a skad wlasnie "wymysic" czy "miśkowac":roll: bo jakos mis czy mysza nie kojarzy mi sie z kastracja. Chociaz wymysic to bardziej bymi pasowalo,ze jak kot wykastrowany to juz myszy nie łapie:evil_lol: Arka a może wymysić od "myszki" ?:cool3: ja mam nową nazwę :lol:" odPAŁKOWAĆ":sweetCyb::chainsaw: Quote
Kinya Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 dorixx napisał(a):Arka a może wymysić od "myszki" ?:cool3: ja mamnową nazwę :lol:" odpałkować" proponuję słowo ODBOBYLIĆ :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ARKA napisał(a):Oj bylo ją widac, piekna, dystyngowana, mordka:multi:. Dobrze,ze domek sie dla niej znalazl, z tego co pamietam to chyba pisales ze tam dlugo byla. Jakis cud chyba, ze nie zlapala chorbska, moze szczepiona byla przez wlascieli, wczesniej? Moze ją szukali ale nie wiedzieli,ze w schronie trzeba szukac.Bardzo czesto ludzie nie pytaja w urzedzie swoim gdzie od nich psy jada, do ktorego schronu:shake:. Ale najwazniejsze ze sunia ma swoj dom:multi: Ja bym sie skłaniała również do opcji, że być może ktoś szukał, ale nie został wpuszczony do schronu "bo nie", albo został wpuszczony ale nie miał mozliwości obejrzenia wszystkich psów. :roll: Quote
Morgan:-) Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 epe napisał(a): Czyli pożywienie mają załatwione- a rozrywki? No ja bym dla rozrywki panią "a" wpuściła do ich klatki :eviltong: Niech się wszyscy solidarnie w błocie, gównach i rozkładającym sie żarciu taplają. Jak perwers, to na całego co nie?? :diabloti::razz: Quote
dorixx Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Morgan perwers i fetysz w jednym , jeszcze strzelby żeby mysliwi mogli na w tej klatce na siebie polowac :lol: Quote
Recommended Posts