Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

jak psy będą już bezpieczne poza murami tego schronu, chciałabym w nim zobaczyć zamkniętych trzech panów p,z,b -najlepiej w kojcu z błotem

taki hotelik- dla przegranych :diabloti:

Posted

Ooo!
Widzę,że zgłosiła się ciotka Ada,do karmienia pensjonariuszy:diabloti:
Czyli pożywienie mają załatwione- a rozrywki?
Pan B. lubi "miśkować"- może nożyk mu zostawić:evil_lol:

Posted

epe napisał(a):
Ooo!
Widzę,że zgłosiła się ciotka Ada,do karmienia pensjonariuszy:diabloti:
Pan B. lubi "miśkować"- może nożyk mu zostawić:evil_lol:

Tez nie wiedzialam o co chodzi z tym "miskowaniem' dopiero potem sie domyslilam. Czy to moze z łaciny kastracja albo fachowe okreslenie weterynaryjne??:crazyeye::evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ooo wiesz ile tam ziemi skazonej, idealna rozrywka to usuniecia tego skazenia, a moze pod spodem jeszcze kosci psow by sie znalazlo nie zdziwlo by mnie to wcale. :shake:

No moga miec dobra prace, zalanie wapnem calosci i tak ze dwa lata to musi lezec.

Posted

epe napisał(a):
Dorixx!
A kto ich będzie utrzymywać w tym hoteliku?
Czy znajdzie się choć jedna osoba,która rzuci stare kości i łapki?:evil_lol:

nie obchodzi mnie, mogą we własnych odchodach się taplać albo nawzajem pozjadać:diabloti:

a dla odmiany my tam możemy na polowania jeździć :diabloti:

Posted

Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ).

Posted

Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów

miśkuje się łogry( nie mylić ze Shrekiem:evil_lol:) bycki wieprzki i inne

na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka

Posted

[quote name='kuba123']Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów

więc niech się szanowny pan P. sam wymiśkuje:diabloti: może mu to cos pomoże - choc szczerze wątpię :evil_lol:

Posted

[quote name='Therion']Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ).
Oj bylo ją widac, piekna, dystyngowana, mordka:multi:. Dobrze,ze domek sie dla niej znalazl, z tego co pamietam to chyba pisales ze tam dlugo byla. Jakis cud chyba, ze nie zlapala chorbska, moze szczepiona byla przez wlascieli, wczesniej? Moze ją szukali ale nie wiedzieli,ze w schronie trzeba szukac.Bardzo czesto ludzie nie pytaja w urzedzie swoim gdzie od nich psy jada, do ktorego schronu:shake:. Ale najwazniejsze ze sunia ma swoj dom:multi:

Posted

[quote name='kuba123']Miśkowanie to pospolite określenie kastracji:razz:w "dialekcie" wiejskich wetów

miśkuje się łogry( nie mylić ze Shrekiem:evil_lol:) bycki wieprzki i inne

na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka
Żartujesz? Pierwsze słyszę. Tu na Kurpiach mówią "wymysić" :cool1:

Posted

[quote name='kuba123']na Podhalu nikt nie mówił inaczej a żeby było śmieszniej to zawsze musiał to robić PAN wet nie pani bo to podwójna hańba dla miśkowanego zwierzaka

:evil_lol: ale 'jaja".

Posted

malagos napisał(a):
Żartujesz? Pierwsze słyszę. Tu na Kurpiach mówią "wymysić" :cool1:

:crazyeye: a skad wlasnie "wymysic" czy "miśkowac":roll: bo jakos mis czy mysza nie kojarzy mi sie z kastracja. Chociaz wymysic to bardziej bymi pasowalo,ze jak kot wykastrowany to juz myszy nie łapie:evil_lol:

Posted

[quote name='basia0607']A potem do pieca i będziemy losować kto zapali ogień .:evil_lol:

:evil_lol: a tam zaraz do pieca, wymyśli się przed tym coś ciekawszego....:diabloti:

Po programie dom znalazły 3 psy, biały kudłaty, ruda kudłata suczka i , chartowata pregowana ( było widac jej głowe -dziekuje Frotce ,ze na moja prosbe ja zabrala z tej mordowni ).

To fajnie, zawsze to coś :)

Posted

ARKA napisał(a):
:crazyeye: a skad wlasnie "wymysic" czy "miśkowac":roll: bo jakos mis czy mysza nie kojarzy mi sie z kastracja. Chociaz wymysic to bardziej bymi pasowalo,ze jak kot wykastrowany to juz myszy nie łapie:evil_lol:

Arka a może wymysić od "myszki" ?:cool3:
ja mam nową nazwę :lol:" odPAŁKOWAĆ":sweetCyb::chainsaw:

Posted

ARKA napisał(a):
Oj bylo ją widac, piekna, dystyngowana, mordka:multi:. Dobrze,ze domek sie dla niej znalazl, z tego co pamietam to chyba pisales ze tam dlugo byla. Jakis cud chyba, ze nie zlapala chorbska, moze szczepiona byla przez wlascieli, wczesniej? Moze ją szukali ale nie wiedzieli,ze w schronie trzeba szukac.Bardzo czesto ludzie nie pytaja w urzedzie swoim gdzie od nich psy jada, do ktorego schronu:shake:. Ale najwazniejsze ze sunia ma swoj dom:multi:

Ja bym sie skłaniała również do opcji, że być może ktoś szukał, ale nie został wpuszczony do schronu "bo nie", albo został wpuszczony ale nie miał mozliwości obejrzenia wszystkich psów. :roll:

Posted

epe napisał(a):

No ja bym dla rozrywki panią "a" wpuściła do ich klatki :eviltong:
Niech się wszyscy solidarnie w błocie, gównach i rozkładającym sie żarciu taplają.

Jak perwers, to na całego co nie?? :diabloti::razz: