Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

A mój kolczykowy bazarek właśnie się zakończył i poszło wszystko słownie wszystko :multi::multi::multi: Postaram się szybciutko go rozliczyć i przelać kaskę dla szczylków.

Posted

A jakieś opisy też dołączyli, czy trzeba sobie psi charakter do każdego psa dokombinować?? :angryy:
Jak nie to jak mamy szukać domów jak nie wiemy dla kogo dany pies się nadaje :angryy::angryy:

Posted

Morgan - nie wiesz :crazyeye:
opis oczywisty:evil_lol:
duży/średni/mały
kudłaty/średnio-kudłaty
młody
śliczny
kolor - zależnie czarny/czarny w brązowe łaty( broń Boże podpalany, bo jeszcze ktoś pomyśli że to robota Pałki:diabloti:)łaciaty
charakter-typowy
kochany miły spokojny nie chce już dłużej mieszkać w schronisku chce mieć swojego człowieka ciepły dom uwielbia ludzi i długie spacery

a tak nawiasem mówiąc -spacery na smyczy czy na chwytaku??
i jak długo można chodzić po klatce 3na2

Posted

Jutro dopiero zobacze sie z hanek i podam jej dyskietke, bo dzis mialam caly dzien zajety w terenie. Mysle ze to kopia tego co ogladalismy na portalu olkuskim. Sama nie wiem jak mamy oglaszac te psy, gdybysmy chociaz same byly przy fotografowaniu to choc troche moglybysmy zaobserwowac psa. Zero wspolpracy ze strony p. Burmistrza Olkusza i p. Palki, zreszta w Olkuszu maja przeciez stowarzyszenie olkuskie to niech oni pokaza co potrafia :evil_lol: Czas najwyzszy :mad:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jutro dopiero zobacze sie z hanek i podam jej dyskietke, bo dzis mialam caly dzien zajety w terenie. Mysle ze to kopia tego co ogladalismy na portalu olkuskim. Sama nie wiem jak mamy oglaszac te psy, gdybysmy chociaz same byly przy fotografowaniu to choc troche moglybysmy zaobserwowac psa. Zero wspolpracy ze strony p. Burmistrza Olkusza i p. Palki, zreszta w Olkuszu maja przeciez stowarzyszenie olkuskie to niech oni pokaza co potrafia :evil_lol: Czas najwyzszy :mad:

Dla mnie to również kosmos ... ogłądałam psiaki na tej stronie i szczerze mówiąc to nie wiadomo od której strony zacząć cały proces :shake::shake:

Posted

Czeka, czekaja obie :shake: Tyle ogłoszeń i cisza. Jeden niepoważny mail od jakiegoś dzieciaka.
A suczki obie sie zrobiły domowe, mądre, przyjazne dla innych psów i kotów, tylko brać i kochać :shake:

Posted

chcialabym zorganizowac poszewkowy bazarek na rzecz Olkuskich zwierząt. Osoba czy osoby, ktore maja najwiecej zwierząt pod opieka i największe potrzeby na ich leczenie czy hotelikowanie, niech da mi znac na pm czy na forum.
Nie wiem do kogo wlasciwie mam sie zwrocic wiec niech to bedzie taki powszechny apel.