malagos Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to chyba jeszcze szczeniak :crazyeye: Quote
enia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Ziutka']Właśnie dzwonił mój tz - znalazł w Błoniu przy trasie psa, chyba potrącony przez samochód, ciągnie tylne łapy - jadę do weta tam mamy się spotkać, mała psina podobno :placz: POMOCY QRWA...kiedy to się skończy :placz: :placz: :placz: Jezuuuuuu:-( porządki chyba teraz przedświateczne wyszły na ulice:-( Quote
enia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 luka może załóż mu osobny wątek- z dramatycznym apelem o dom chociaż przez świeta.......cholera ja mam blokady w pracy i nawet tej foty nie widze:shake: tyt. Mikro okruszek zagłodzony zamarznie w te Swięta....czy jakoś podobnie.....Boziu co tu robić..... Quote
agata-air Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wątek psiaka Coś http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-bezdomny-mini-krotkowlosy-blaga-o-dt-czy-uda-mu-sie-przezyc-swieta-127670/#post11476377 Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to to małe nagle złapane :crazyeye:? dt przez święta dla tego potrąconego to znaczy do kiedy? może dam radę na ten okres to przetrącone przygarnąć tylko jak jest faktycznie małe. a z 30-31go musze się podzielić na dwa domy, 4 koty i 6 psów i pracuje,w iec będzie ciężko. agata -air, ty masz konkretna datę wydania tymczasa, czy domek sie wykruszył i nie wiadomo, kiedy będzie? napiszcie na powaznie, na ile dni (do kiedy) ten tymczas potrzebny, to rozważę, czy w ogóle podołam... Quote
agata-air Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Co z potrąconym nie wiemy. Dt potrzebne dla malucha ze zdjęcia, on na prawdę wyląduje jeszcze dziś na bruku. Mi się niestety domek wykruszył, a niestety tymczasowiczka nie akceptuje innych zwierząt i dzieci więc o domek trudno a przyjęcie kolejnego tymczasowicza nie możliwe. :-( Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to małe to jest sunia, prawda? ekhm, kiepsko widzę... Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a pieske to lepiej...nazywa sie coś? ładnie. nie wiemy zatem niestety, do kiedy ten tymczas by był... szczerze, to boje się wziąć odpowiedzialność w takiej sytuacji... Quote
agata-air Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja niestety nic nie zagwarantuje :-( Zalozylam wątek grzecznościowo, tylko tak moge pomóc dziewczyną przy Cosiu Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wiadomo, ze nie wiadomo.... kurka, no :shake: Quote
luka1 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Właśnie dzwoniła Ziutka. Jedzie z psina na prześwietlenie. Urzad Miasta kazał psa uśpić. Wet Wojtek stwierdził że sunia nie jest do uspienia, młodziutka ok.1 - 1,5 roku i jeszcze nie wiadomu co z miednicą, a oni UŚPIĆ, albo oddać hyclowi G. Wiadomo, tem ma praktyke w ratowaniu psów - parę kilometrów za miasto i fru. Sunia i maluch potrzebują na gwałt tymczasu, na jak długo? cholera wie. Narazie na okres świąt, a w święta może cos wymyślimy. Quote
ARKA Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Przeswietlenie w Milanowku nic nie wykazlao,ze tylko sunia jest poobijana...ale z braku dt Ziutka jedzie z sunia na Powstancow Slaskich....niech popatrza na te zdjecia i niech posiedzi w klatc.To jej jesli niedaj Bog uraz kregoslupa jest, tylko dobrze zrobi. Ma problemy z wyproznieniem:-( [SIZE=4]Błagamy o dt dla suni!!!! Ziutka mowi,ze kochane, grzeczniutkie malenstwo, dalo sobie wszystko zrobic i poogladac... Sunia prawdopodobnie byla potrącona przez samochod i.......ma cieczke!:placz: Quote
Lionees Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='agata-air']Trzeba ogarnąć dwie sprawy: 1. Klatke łapke 2. Miejsce gdzie to coś przetrzymamy. Nawet na 2-3 dni żebyśmy zdążyły poszukac DT z prawdziwego zdarzenia KLATKA ŁAPKA POTRZEBNA tymczas mogę dać Quote
Ziutka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Renata5']KLATKA ŁAPKA POTRZEBNA tymczas mogę dać Dzięki Reniu :loveu: Czyli mamy DT dla tego " czegoś " małego charcikowatego :cool3: Teraz tylko klatka łapka i mam nadzieje, ze uda sie złapać :roll: Quote
Lionees Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ziutka napisał(a):Dzięki Reniu :loveu: Ale tymczas nie może być wieczny:cool3:,bo mam już 6 w domu Quote
Ziutka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Renata5 napisał(a):Ale tymczas nie może być wieczny:cool3:,bo mam już 6 w domu No wiadomo ;) ale taka kruszyna to w trymiga znajdzie domek, ale najpierw ją złapmy potem będziemy rozmawiać :cool3: Quote
wanda szostek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Oj ciotki widzę, że roboty Wam nie brakuje. Dobrze, ze jeden chociaż z budą. Quote
Ziutka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 LU...jak się miewa Kilerek ? Kiedy będzie już na "swoim" ? a może już poszedł do nowego domku :roll: Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 sorry, oftopikuje, ale muszę: BARRACK POGRYZIONY ZAGINĄŁ, POMÓŻCIE PLISS: http://www.dogomania.pl/forum/f96/uwaga-praga-poludnie-zaginal-barrack-127959/#post11501972 Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
luka1 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kiler nadal u mnie. To takie zwariowane psisko. Gdy go tylko puszczam żeby sie wybiegał - próbuje zwiać przez płot. Raz go ściągałam za ogon. Nie reaguje na żadne komendy, zato skacze jak kangur. Nie wiem czy uda mi sie go oddać . Quote
Lionees Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Oddać jak oddać,ale żeby nie zwiał.Eh,ci faceci,nie doceniają tego co mają:shake::p Quote
tomcug Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Renata5 napisał(a):Oddać jak oddać,ale żeby nie zwiał.Eh,ci faceci,nie doceniają tego co mają:shake::p Prawda. :cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a niech nawiewa... znajdziesz go u dody :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts