Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAZYL - pies z posagiem pozostawiony przy drodze

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Właśnie dzwonił mój tz - znalazł w Błoniu przy trasie psa, chyba potrącony przez samochód, ciągnie tylne łapy - jadę do weta tam mamy się spotkać, mała psina podobno :placz:

POMOCY QRWA...kiedy to się skończy :placz: :placz: :placz:

Jezuuuuuu:-(
porządki chyba teraz przedświateczne wyszły na ulice:-(

Posted

luka może załóż mu osobny wątek- z dramatycznym apelem o dom chociaż przez świeta.......cholera ja mam blokady w pracy i nawet tej foty nie widze:shake:
tyt. Mikro okruszek zagłodzony zamarznie w te Swięta....czy jakoś podobnie.....Boziu co tu robić.....

Posted

to to małe nagle złapane :crazyeye:?

dt przez święta dla tego potrąconego to znaczy do kiedy?
może dam radę na ten okres to przetrącone przygarnąć tylko jak jest faktycznie małe. a z 30-31go musze się podzielić na dwa domy, 4 koty i 6 psów i pracuje,w iec będzie ciężko.
agata -air, ty masz konkretna datę wydania tymczasa, czy domek sie wykruszył i nie wiadomo, kiedy będzie?
napiszcie na powaznie, na ile dni (do kiedy) ten tymczas potrzebny, to rozważę, czy w ogóle podołam...

Posted

Co z potrąconym nie wiemy. Dt potrzebne dla malucha ze zdjęcia, on na prawdę wyląduje jeszcze dziś na bruku.
Mi się niestety domek wykruszył, a niestety tymczasowiczka nie akceptuje innych zwierząt i dzieci więc o domek trudno a przyjęcie kolejnego tymczasowicza nie możliwe. :-(

Posted

Właśnie dzwoniła Ziutka. Jedzie z psina na prześwietlenie. Urzad Miasta kazał psa uśpić. Wet Wojtek stwierdził że sunia nie jest do uspienia, młodziutka ok.1 - 1,5 roku i jeszcze nie wiadomu co z miednicą, a oni UŚPIĆ, albo oddać hyclowi G. Wiadomo, tem ma praktyke w ratowaniu psów - parę kilometrów za miasto i fru.
Sunia i maluch potrzebują na gwałt tymczasu, na jak długo? cholera wie. Narazie na okres świąt, a w święta może cos wymyślimy.

Posted

Przeswietlenie w Milanowku nic nie wykazlao,ze tylko sunia jest poobijana...ale z braku dt Ziutka jedzie z sunia na Powstancow Slaskich....niech popatrza na te zdjecia i niech posiedzi w klatc.To jej jesli niedaj Bog uraz kregoslupa jest, tylko dobrze zrobi. Ma problemy z wyproznieniem:-(

[SIZE=4]Błagamy o dt dla suni!!!! Ziutka mowi,ze kochane, grzeczniutkie malenstwo, dalo sobie wszystko zrobic i poogladac...
Sunia prawdopodobnie byla potrącona przez samochod i.......ma cieczke!:placz:

Posted

[quote name='agata-air']Trzeba ogarnąć dwie sprawy:
1. Klatke łapke
2. Miejsce gdzie to coś przetrzymamy. Nawet na 2-3 dni żebyśmy zdążyły poszukac DT z prawdziwego zdarzenia
KLATKA ŁAPKA POTRZEBNA
tymczas mogę dać

Posted

[quote name='Renata5']KLATKA ŁAPKA POTRZEBNA
tymczas mogę dać
Dzięki Reniu :loveu:
Czyli mamy DT dla tego " czegoś " małego charcikowatego :cool3:
Teraz tylko klatka łapka i mam nadzieje, ze uda sie złapać :roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ale tymczas nie może być wieczny:cool3:,bo mam już 6 w domu

No wiadomo ;) ale taka kruszyna to w trymiga znajdzie domek, ale najpierw ją złapmy potem będziemy rozmawiać :cool3:

Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.

• 2 weeks later...
Posted

Kiler nadal u mnie. To takie zwariowane psisko. Gdy go tylko puszczam żeby sie wybiegał - próbuje zwiać przez płot. Raz go ściągałam za ogon.
Nie reaguje na żadne komendy, zato skacze jak kangur. Nie wiem czy uda mi sie go oddać .