luka1 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 jeszcze nie dodrapał sie do dna.:lol: Ale nie jest najszczęśliwszy bo ma mało ruchu Quote
Ziutka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ajula napisał(a):Killer :lol: jak się masz piesku? Nasza Luka w szpitalu i Kilerek bardzo tęskni za swoja mamusia :placz: Quote
tomcug Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ziutka napisał(a):Nasza Luka w szpitalu i Kilerek bardzo tęskni za swoja mamusia :placz: Czy to coś poważnego? :placz: Quote
Ziutka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tomcug napisał(a):Czy to coś poważnego? :placz: Miała wczoraj operację...usuwali kamienie :shake: bardzo ją brzuszek bolał i okazało się że ma kamienie - goopie kamienie :mad: jutro jadę w odwiedzinki :multi: Quote
tomcug Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ziutka napisał(a):Miała wczoraj operację...usuwali kamienie :shake: bardzo ją brzuszek bolał i okazało się że ma kamienie - goopie kamienie :mad: jutro jadę w odwiedzinki :multi: Ziutka, pozdrów proszę Lukę ode mnie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :p Quote
Ziutka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tomcug napisał(a):Ziutka, pozdrów proszę Lukę ode mnie. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :p Oczywiście pozdrowię :lol: Quote
Isadora7 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ode mnie tez koniecznie. Ja kamienie w nerkach zaliczyłam. U mnie obyło się bez operacji tylko laparoskop. Quote
Ajula Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 ciebie łobuziaku nikt dawno nie odwiedzał co słychać? nadal demolujesz dom? ;) Quote
tomcug Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Killer - demolka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Ola nuczyła go żeby nie wskakiwał do womu przez okno, ściany więc trochę mniej cierpią. Mam teraz o wiele mniej czasu więc i Kiler na ty cierpi - nie ma tyle spacerów co powinien. Bardzo bym chcoała by miał swój ogród do biegania. To cudowny pies, doskonale pilnuje ale bardzo mu są potrzebe zabawy i kontakt z człwiekiem. Uwielbia przytulanki i głaskanki i piłkę. U mnie tego nie ma . Quote
tomcug Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cudny psiak. :loveu: Luka, dzisiaj mam troszkę czasu, podpowiedz, którego psiaka ogłosić bo nie mam pojęcia. :shake: Quote
Ajula Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 luka1 napisał(a):Ola nuczyła go żeby nie wskakiwał do womu przez okno do domu :-o przez okno!! :crazyeye: to ci dopiero pies :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='tomcug'] Luka, dzisiaj mam troszkę czasu, podpowiedz, którego psiaka ogłosić bo nie mam pojęcia. :shake: Monia gdybyś mogła to poprosimy o ogłoszenia dla Pati, to pilne bo jest już troszkę czasu w hotelu a sunia piękna i nadal bez domku, ogłoszenia poprzednie nic nie dały, nikt nie dzwonił :placz: Pati - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO Quote
Ziutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tomcug napisał(a):Nie ma sprawy. ;) Dzięki wielkie :multi: Linki do wątków są pod opisami na stronie :cool3: Quote
tomcug Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A nasz Kilerek też bardzo tęskni za człowiekiem. Luka, porób może trochę nowych fotek to znowu ogłosimy go. Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ech, czemu nikt go nie chce? taki dobry psina... Quote
tomcug Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Luka, zrób mu jakieś fajne foty, ogłoszę jeszcze raz. :lol: Quote
Ziutka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 tomcug napisał(a):Luka, zrób mu jakieś fajne foty, ogłoszę jeszcze raz. :lol: To ja jeszcze Lukusi przypomnę :mad: Quote
Recommended Posts