Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAZYL - pies z posagiem pozostawiony przy drodze

Recommended Posts

Posted

psisko jest młode i bardzo wesołe. Dziś rano został przestawiony wraz z budą w inne chyba lepsze miejsce. Dostał też parę metrów łańcucha - tan z którym przyjechał pozwała mu na obrót wokół własnej osi. Nietety przez dwa, trzy dni musi być uwiązany, jak dowie się że tu teraz mieszka (TYMCZSEM!!) to będzie sobie biegał luzrm - teren jest spory.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies został nazwany przez ludzi tam pracujących SPAJKI. Psiko jest rozkoszne. Dzis go spuściłam żeby pobiegał i żeby sprawdzić jak będzie sie zachowywał. Wiał jak wichura dookoła domu, skakał przez okna, wskakiwał na rusztowania... Chyba dość długo sterczał na tym krótkim łańcuchu bo ma poobcierane z sierści kostki tylnych łap. Teraz taż jest na łańcuchu, ale po trochu trzeba go przyzwyczajać do nie wiania.

Posted

[quote name='tomcug']A ja chciałam poogłaszać, ale nadal nie mam tekstu. :-(
Luka...możesz napisać coś o Kilerku ?

Ja tylko wiem, że jest psem młodym.
Że super nadaje się na stróża i to tyle :roll:

Posted

Spajka. Miska , Kilera - czy jak mu tam - juz nie trzeba ogłaszać. Zrobił furore wśród pracowników budujących u mnie chałupę. Losowali, który z nich go zabierze. Psisko nie bedzie na salonach, ale za to z własną budą, kojcem na dzień i podwórkiem na noc do dyspozycji. I blisko mnie!

Posted

ja cię! ekstra! jak to losowali, powinnas zrobić regularny przetarg, kto da lepsze warunki (np buda z ogrzewaniem podłogowym :evil_lol:).

sluchaj, jak ich tam tak dużo chetnych na psy, to może pracuj nad nimi w kwestii innych psiaków, które się nadają do budy :cool3:?

Posted

sluchaj, jak ich tam tak dużo chetnych na psy, to może pracuj nad nimi w kwestii innych psiaków, które się nadają do budy :cool3:?[/quote]

"Nie ucz ojca dzieci robić" :evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo się cieszę.:loveu::loveu::loveu:
Ale jeśli macie jakieś pieski do ogłaszania to mogę pomóc w tym tygodniu, potem znowu praca, kursy i nie wyrabiam. Podrzućcie teksty, namiary i chętnie poogłaszam.