luka1 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 psisko jest młode i bardzo wesołe. Dziś rano został przestawiony wraz z budą w inne chyba lepsze miejsce. Dostał też parę metrów łańcucha - tan z którym przyjechał pozwała mu na obrót wokół własnej osi. Nietety przez dwa, trzy dni musi być uwiązany, jak dowie się że tu teraz mieszka (TYMCZSEM!!) to będzie sobie biegał luzrm - teren jest spory. Quote
Lionees Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 luka1 napisał(a):Pojechałam na działkę sprawdzić czy wszystko ok. Psisko szczeka. No...mądry psiak.Od razu załapał,że przyjechał tu do roboty,a nie na wczasy:p Quote
Ziutka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kto może zrobić psiakowi ogłoszenia ??? :roll: Jeszcze jakieś imię by się przydało ;) kto ma pomysł ? :cool3: Quote
luka1 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 dziewczyna, która zawiadomiła nas że pies tam jest zostawiony przekazuje worek karmy dla Psa Quote
Ziutka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 luka1 napisał(a):dziewczyna, która zawiadomiła nas że pies tam jest zostawiony przekazuje worek karmy dla Psa Superrrrr :multi: Quote
luka1 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 O ho ho ! ale tu tłoczno. No No :shake: a ty sie Ziutka tak nie ciesz, bo dzis miał być schabowy i piwko i doopa. Nie ma!!! Quote
beka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 luka1 napisał(a):dzis miał być schabowy i piwko i doopa hmmmm bardzo ciekawy zastaw :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 beka napisał(a):hmmmm bardzo ciekawy zastaw :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
tomcug Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wymodelujcie jakiś tekścik, dawajcie namiary bo zawsze zapominam i jutro ogłaszam. Mam trochę wolnego, czas się brać do roboty. ;) Quote
Lionees Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='luka1'] dzis miał być schabowy i piwko i doopa Hmm...:hmmmm: Quote
tomcug Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dziewczyny, napiszcie parę słów, ja nie potrafię ładnie pisać niestety. Tylko kopiuj - wklej. :eviltong: Quote
pixie Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Skoro biegal wokol wlasnej osi..a wesol jest... to moze Berek Quote
luka1 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 pies został nazwany przez ludzi tam pracujących SPAJKI. Psiko jest rozkoszne. Dzis go spuściłam żeby pobiegał i żeby sprawdzić jak będzie sie zachowywał. Wiał jak wichura dookoła domu, skakał przez okna, wskakiwał na rusztowania... Chyba dość długo sterczał na tym krótkim łańcuchu bo ma poobcierane z sierści kostki tylnych łap. Teraz taż jest na łańcuchu, ale po trochu trzeba go przyzwyczajać do nie wiania. Quote
Ziutka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A ja chciałam go nazwać KILER :diabloti: LU...napiszesz kilka słów o nim do ogłoszeń ? :cool3: Quote
luka1 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 podniosę pieseczka bo widzę że jest tylko mój Quote
Isadora7 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 luka1 napisał(a):podniosę pieseczka bo widzę że jest tylko mój Jak tylko twój to i ja podniosę. Quote
tomcug Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A ja chciałam poogłaszać, ale nadal nie mam tekstu. :-( Quote
Ziutka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='tomcug']A ja chciałam poogłaszać, ale nadal nie mam tekstu. :-( Luka...możesz napisać coś o Kilerku ? Ja tylko wiem, że jest psem młodym. Że super nadaje się na stróża i to tyle :roll: Quote
luka1 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Spajka. Miska , Kilera - czy jak mu tam - juz nie trzeba ogłaszać. Zrobił furore wśród pracowników budujących u mnie chałupę. Losowali, który z nich go zabierze. Psisko nie bedzie na salonach, ale za to z własną budą, kojcem na dzień i podwórkiem na noc do dyspozycji. I blisko mnie! Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ja cię! ekstra! jak to losowali, powinnas zrobić regularny przetarg, kto da lepsze warunki (np buda z ogrzewaniem podłogowym :evil_lol:). sluchaj, jak ich tam tak dużo chetnych na psy, to może pracuj nad nimi w kwestii innych psiaków, które się nadają do budy :cool3:? Quote
luka1 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 sluchaj, jak ich tam tak dużo chetnych na psy, to może pracuj nad nimi w kwestii innych psiaków, które się nadają do budy :cool3:?[/quote] "Nie ucz ojca dzieci robić" :evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bardzo się cieszę.:loveu::loveu::loveu: Ale jeśli macie jakieś pieski do ogłaszania to mogę pomóc w tym tygodniu, potem znowu praca, kursy i nie wyrabiam. Podrzućcie teksty, namiary i chętnie poogłaszam. Quote
malagos Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ale miał pies szczęście! :multi: to tak jak i w zyciu, facet z mieszkaniem też ma wziecie :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts