Jump to content
Dogomania

Sochaczew - BAZYL - pies z posagiem pozostawiony przy drodze

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisalam juz do tych o ktorych wspominalam wyzej
juz wychodze z dogo...spojrzcie jescze prosze na liste kogo mozna zawiadomic, by sie rozgladal

malagos wiem, ze Milka znalazla dach na glowa..choc i Bombelka krasnoludka Ci podrzucilam..z mysla ze moze go gdzies wcisniesz...:cool3:

Posted

u mnie jest miejsce na budę więc i pies sie zmieści - jesli nie przeskoczy siatki - może sobie mieszkać. Jedzonka i wody -starczy i dla niego - jeden wiecej, nic to. Karmię pięc nakarmię szustgo - tylko dom stały trzeba mu znależć

Posted

malagos napisał(a):
Melduję się i ja.
u mnie miejsce w ogrodzie na budę też już zajęte. Mam wkrótce tymczasowicza, co nie, enia? :cool3:

jak najbardziej na 10000%
temu też coś znajdziemy-musimy.......

Posted

enia napisał(a):

kupić mu jedzenie Ziutka?

Marzenka...jeśli chcesz to kup...ale ja mu też kupię ;) karma zawsze się przyda :roll: A mogłybyśmy jakoś na "zmiany" zaglądać do chłopaka ? Czasami nie mam po prostu czasu a teraz jeszcze święta i nie zawsze dam radę dojechać...w sumie nie jest to jakaś ogromna odległość bo 9 km mam do niego...ale :cool1:
Chyba sobie palnę :flaming:

Posted

luka1 napisał(a):
u mnie jest miejsce na budę więc i pies sie zmieści - jesli nie przeskoczy siatki - może sobie mieszkać. Jedzonka i wody -starczy i dla niego - jeden wiecej, nic to. Karmię pięc nakarmię szustgo - tylko dom stały trzeba mu znależć

to brzmi jak good news ;)

tak, Milka w weekend zawita u malagos! :cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ziutka,przeczytaj parę postów wyżej,jest propozycja LUKI:loveu:

Czytam...czytam, tylko zastanawiam się nad jego przeskakiwaniem i dogadaniem się z Norką i Kazanem :roll: no nic...dogadam to dzisiaj z Luką bo niedługo się do niej wybieram ;)

Ciotki...jeśli uda się niuńka ulokować u Luki to pomożecie nam z ogłaszaniem???? :modla::modla::modla: ja będę kupować karmę aby odciążyć Lukę...no chyba, że ktoś jest też chętny to nie mam nic przeciwko :eviltong:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jestem i ja ;)
A on się nazywa jakoś? To on czy ona w ogóle?

Ooo dzięki Gusiu że zajrzałaś :lol:
To jest ON :cool3: a imienia nie ma :shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
Czytam...czytam, tylko zastanawiam się nad jego przeskakiwaniem

Cholerka,to może niech zostanie przez chwilę na tym łańcuchu co jest,póki się nie przymieszka,bo jak przeskoczy,to pójdzieeee w świat:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Cholerka,to może niech zostanie przez chwilę na tym łańcuchu co jest,póki się nie przymieszka,bo jak przeskoczy,to pójdzieeee w świat:shake:

A ja chyba jednak - o ile jest taka możliwość - bym go przetransportowała do Luki. Przy takiej drodze to mu zaraz jakiś sadysta a to kopa sprzeda, a to wodę wyleje, straszyć go będą. Myślę, że mimo wszystko u Luki byłoby mu o niebo lepiej.

Posted

Renata5 napisał(a):

solidna obroża i adresówka niezbędna.....
a na tym łańcuchu zaraz sie nim zajmą-psychopaci:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
to znaczy chodziło mi,ze u Luki na chwilę na łańcuchu,a nie,że go tam zostawić:roll:

Dziewczyny...nie chodziło mi o to,żeby go tam zostawić przy tej drodze:shake:

Posted

a czy jest ktoś kto pojedzie dzis do psa i da mu jedzonko? Ziutka z Niewidzialnym czeka na umówionym parkingu, zmarzła i boję sie że sie przeziębi, a to jest niewskazane. Lepiej żeby pojechała do domu.
Więc czy ktos może tam podlecieć z żarełkiem?

Posted

Jestem. U mnie też full tymczasów :shake:
Idą święta, adopcje zerowe, a codziennie masa nowych bid.

Może jeśli wezwać Policję, to założą sprawę, pies będzie musiał trafić do schronu, nie będzie mógł przepaść bez śladu, bo będzie dowodem w sprawie. Arka - czy mam rację?

Posted

[quote name='luka1']
Więc czy ktos może tam podlecieć z żarełkiem?
Już jestem :cool3: owszem - zamarzłam z lekka ale co tam...ważne, że Niewidzialny już w drodze po lepsze życie :multi:

Cioteczko ENIO czy dasz radę podjechać do psiaka dzisiaj i dać mu jeść ?
Jeśli nie dasz rady to jakoś późnym wieczorem postaram się pojechać ale najpierw muszę odmarznąć :mdleje:

Co do policji - to będziemy wzywać dopiero wtedy jak będziemy zabierać psiaka...inaczej go zabiorą i ślad po nim zaginie :cool1: i oczywiście złożymy doniesienie na tego .... :angryy: co go tam zostawił.

Posted

Cioteczko Ziuto -dopiero wróciłam , koty woziłam od 15 godz:shake:
a biały nadal w piwnicy:-(
mam nadzieje,że odmarzłaś i dojechałaś do psia.