Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weronika1 napisał(a):
Promyczek ma dokumenty, jest zaszczepiny przeciw wciekliźnie ,

Mam na oku takich facetów, co przyjeżdżaja w piątki i w poniedziałki jadą do Warszawy ,ale nie wiem, czy by sie zgodzili zabrać Promyczka. Jeśli do piątku nic nie znajdziemy, to jak przyjadą to spróbuję z nimi porozmawiać. Ostatnio komuś do Warszawy przekazywałam małego Rekusia KURIEREM ,A NIE WIEM CO TO ZA FACIO BYŁ, MOŻE ON BY TO ZAŁATWIŁ?

ten facet byl wynajety przez Sasze , jechał specjalnie po Rekina za kase , cos ok.1200 to wyszło :cool1:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nas na taką kasę nie stać, owszem mogę coś dorzucić na paliwo , wiadomo,że nikt na wodę nie jeździ.:lol:
Nasz Promyczek jest w schronie w Orzechowcach , koło Przemyśla i zawozimy go do Patii do Warszawy.:lol:

Posted

No więc tak. Napisałam do moderatora do Pianki w sprawie aktualizacji tego wątku i napisała ...

hej
powiedz weronice co ma byc autorką twojego tematu, zeby napisala hopke w tym temacie, ja go wstawie w twój post.
pozdr.

Weroniczko dzięki za przejęcie sprawy Promyczka. Nie wiem czy kontaktowałaś się z Pati, jeśli nie proszę zrób to i porozmawiaj o zaliczce aby trzymała miejsce nadal. Ważne.

Widzę że Promyk naprawdę sam nie jest ... gdyby jeszcze tylko o tym wiedział, jak myślicie czuje wsparcie? wydaje mi się że tak ... one czują mocniej, inaczej wiedzę więcej niż My.

Posted

[quote name='tyciaNi']Nie mogę znaleźć numeru konta promyka, chcę wpłacić obniecane pieniążki (niedużo ale zawsze)

czy ktoś może mi podać/? ;)

STOWARZYSZENIE OCHRONY ZWIERZĄT "NADZIEJA"

Nr konta
03 109 02750 00000001 09476 057
Bank Zachodni WBK SA w Przemyślu
z dopiskiem
na PROMYKA

Weronika dobrze napisałam?

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Może poszukajcie kogoś, kto przewozi za zwrotem kosztów?

Za zwrotem kosztów, a nawet taniej :)
Będę startować ze Stalowej Woli do Przemyśla, a potem i tak do Wa-wy muszę jechać z powrotem przez Stalową, więc: wyliczyłam, że będzie to jakieś 50-55 zł, w zależności od ceny ropy i mrozu na zewnatrz. Jest to koszt za podróż do Przemyśla po psinkę i z powrotem do Stalowej Woli.
Do Wa-wy tak czy inaczej będę jechać, więc za ten odcinek nie chcę nic - lepiej przeznaczyć pieniążki na późniejsze potrzeby psiny :)

Posted

Oj ciotki...najpierw nalewki,teraz macanki....Promyk ty się ich nie boisz?A Pati też nie? Przecież będą was odwiedzać...:evil_lol:

A najlepsze nalewki robi malagos....:lol:.

Posted

orpha napisał(a):
wishina czy ja bede mogła Cie pomacac ? :evil_lol: musze sie przekonac ze Ty naprawde istniejesz :eviltong:

Pomacać to za 2 tygodnie, ale nie mnie tylko narzeczonego :cool3:
Krzyś pojedzie po psinkę, a w Stalowej się wymienimy i ja pojadę dalej, bo wieczorkiem muszę jeszcze z Wa-wy wrócić i tyle km to się boję jechać sama...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ło matko, to ty pół świata zjedziesz.
z tego wniosek, ze ciebie też trzeba pomacac, nie tylko narzeczonego :p

I podróżnicy są potrzebni na świecie - tacy najwięcej pomogą w transporcie, to sama przyjemność wieźć psiaka ku lepszemu życiu :multi:

Jak macie jeszcze jakiegoś psiaka do Wa-wy, Sandomierza, Ostrowca Św., Iłży, Radomia czy Grója - na trasie generalnie - to chętnie zabiorę. ;)

Posted

Wishiono , jestes super :cool2:

Najgorsze ,że nie mam kontaktu z Pati , pisałam juz Pv i nic. Chciałabym zapłacić zaliczkę Pati ale nie mam danych, ponadto zależy mi8 bardzo na uzgodnieniu szczegółów.

Posted

[quote name='Ninti']Podajcie proszę adres Stowarzyszenia, bo mi nie chce przyjąć przelewu bez adresu...
Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Nadzieja"
37-700 Przemyśl ul. Piotra Kmity 4/11