Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie jeszcze nie wiem ile dokładnie ich jest, dwa mam już zamówione przez mojego ojca...Kurde, Promyku, dlaczego ludzie nie biorą odpowiedzialnosci za to co oswoili:shake:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra...idę z z Jaśnie Awatarem na spacer, bo mu się chyba nazbierało, łazi i mędzi...ja tam nie wiem, ale Biszkoptowy pęcherz działa precyzyjniej niż szwajcarski zegarek: 7:30, 15:30, 23:30. :shake:;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Po co robić allegro? Ja je obie od razu wezmę :loveu:

hehe odwazna jestes , nie wiem jak SBD ale ja jestem ciezko tresowalna a charakterek mam gorszy niz moje hasiorzyczki :diabloti:

Posted

MagdaH napisał(a):
Dobra...idę z z Jaśnie Awatarem na spacer, bo mu się chyba nazbierało, łazi i mędzi...ja tam nie wiem, ale Biszkoptowy pęcherz działa precyzyjniej niż szwajcarski zegarek: 7:30, 15:30, 23:30. :shake:;)

o 7:30 to mój jaśnie awatar:evil_lol: smacznie śpi i ani myśli wychodzić na dwór!!!
zdarza się ze w niedzielę do 10 daje pospać....kiedyś trzeba było wyjść z nim właśnie ok.7 rano to za nic nie chciał wstać i trzeba go było bardzo namawiać:evil_lol::eviltong:

Posted

agaga21 napisał(a):
o 7:30 to mój jaśnie awatar:evil_lol: smacznie śpi i ani myśli wychodzić na dwór!!!
zdarza się ze w niedzielę do 10 daje pospać....kiedyś trzeba było wyjść z nim właśnie ok.7 rano to za nic nie chciał wstać i trzeba go było bardzo namawiać:evil_lol::eviltong:

No nieee:evil_lol: Miśkopta pęcherz ustawiony co 8 godzin, nawet OK. A mój Jaśnie Awatar też ma taki długaśny ozór...czasami się zastanawiam, jak mu się to w gębie zwija i mieści:p bo jak wywali, to wszędzie go wciśnie:lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A też macie zamiar z frisbee śmigać i po torze biegać :cool3:.... obiecaj tylko, że wy nie będziecie polować na dziki :evil_lol:

...aaaa no i na jeże:mad:

Posted

Ja już jeże wolę... bo Birma faktycznie poluje na... warchlaki :mad:. Już raz mnie dziki pogoniły, myślałam, że na zawał zejdę. Od tej pory jak młoda zaczyna wystawiać to idzie na smycz :diabloti:

Posted

E tam, szczepieniami się nie przejmuję - za fraki i szybki strzał w tyłek :diabloti:... z tabletką podobnie - do gardła i podać piwo - tabletka sama poleci dalej :evil_lol:

Magda a w ogóle to co ty tak wybrzydzasz, skoro to ja je biorę :mad:

Posted

ja jestem szczepiona.... a zastrzyki lubie, więc spoko... tabletkę popijam jedynie campari z wódka i z sokiem, więc sie przygotuj na wydatki. aha, ja ide w pakiecie z zośką ,a orpha z niyką, seniorem i jadźką. any questions :razz:?

Posted

ja jestem szczepiona.... a zastrzyki lubie, więc spoko... tabletkę popijam jedynie campari z wódka i z sokiem, więc sie przygotuj na wydatki. aha, ja ide w pakiecie z zośką (no i baraczkiem, dopóki go gdzies nie upchniemy) ,a orpha z niyką, seniorem i jadźką. any questions :razz:?

Posted

bonsai_88 napisał(a):
E tam, szczepieniami się nie przejmuję - za fraki i szybki strzał w tyłek :diabloti:... z tabletką podobnie - do gardła i podać piwo - tabletka sama poleci dalej :evil_lol:

Magda a w ogóle to co ty tak wybrzydzasz, skoro to ja je biorę :mad:

z czystej, babskiej troski, żebyś nie mogła ich reklamować z byle powodu:diabloti:

Posted

Ech... chyba muszę iść kupić 3 kanapę :evil_lol:...

Powiedz mi tylko o jakiej Jadźce ty mówisz? Tej niewychowanej suce husky, która śpi po kanapach i nie daje się odwoływać od psów? Czy o mojej Jagulce, która na kanapę nie śmie wejść bez pozwolenia i od psów na 1 gwizdnięcie przybiega :diabloti:....

Posted

pracuje w sluzbie zdrowia wiec szczepienia i inne takie ida ze mna w pakiecie a wszelkie tabletki popijam czerwonym winem :diabloti: , takze barek muisz miec przygotowany :evil_lol:
O przrpraszam Jadzka miala chiwle niesubordynacji , juz ładnie przychodzi i nawet sie do zapiecia na smycz ładnie ustawia :loveu:

Posted

dziewczyny ja jestem chora juz drugi raz, ledwo zyje, ale allegro promyk caly czasa ma, oczywiscie mozecie zrobic jeszcze jedno, w kazdym razie ode mnei ma allegro wyroznione i pogrubione ( pare stron wczesniej piszecie cos o allegro) nie mam teraz za duzo czasu na dogo, bo oporocz tego ze sama jestem chora to jeszcze od poczatku grudnia moje dziecko 1,5roczne choruje nieustannie.... i nie cche jesc, wiec wpadam tu sporadycznie:roll: