Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra myśl...piesek uciekł:) przecież to się często zdarza, w Toruniu go szukać nie będą. Z resztą, pewnie w ogóle go szukać nie będą.

Ciekawe czy Albiemu już rozmawiała z Martyną???

Posted

Monday zawsze możesz wydać na Promyczka dużą kasę [tylko zbieraj paragony :diabloti:] i radośnie oświadczyć, że baba może go brać jak tylko ci WSZYSTKIE pieniądze odda :evil_lol:... Do dzisiaj zbieram paragony Birmulki i wierz mi, że jej pan-pijaczek raczej zrezygnuje jak usłyszy ile tysięcy ma mi zapłacić :razz:

Ps. coś takiego zgodne z prawem :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Monday zawsze możesz wydać na Promyczka dużą kasę [tylko zbieraj paragony :diabloti:] i radośnie oświadczyć, że baba może go brać jak tylko ci WSZYSTKIE pieniądze odda :evil_lol:... Do dzisiaj zbieram paragony Birmulki i wierz mi, że jej pan-pijaczek raczej zrezygnuje jak usłyszy ile tysięcy ma mi zapłacić :razz:

Ps. coś takiego zgodne z prawem :evil_lol:

monday nie chce promyka adoptować tylko martyna!!!

Posted

to jest świetny pomysł!! żadne uciekł. każda obroż,a kość do dziamgania, puszki, leczenie -paragony do szuflady.
wczoraj rozmawiałam z albiemu, martyna (to chyba mi sie pomyliło :oops:) nie dzwoniła do niej. jak będzie miec info, da znać.

Posted

Wiem, że to świetny pomysł :diabloti:... pomyśl, że same szkolenie Birmy kosztowało równiutki tysiąc [no, 800 zł bo pies ze schroniska, ale w umowie jest tysiąc napisane :evil_lol:], do tego leczenie po wyjściu ze schroniska [mleko w piersiach :shake:], sterylka, porządna, DROGA karma i te sprawy :evil_lol:... teraz mi jeszcze dochodzi sprzęt do zmęczeni psa - firmowe, szyte na miarę szelki pociągowe + linka z amortyzatorem [niecałe 200 zł]...

Już widzę, jak zwykły pijaczyna się rozpędza, żeby to zapłacić.... pomijam już fakt, że najpierw musiał by Birmę rozpoznać :evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to jest świetny pomysł!! żadne uciekł. każda obroż,a kość do dziamgania, puszki, leczenie -paragony do szuflady.
wczoraj rozmawiałam z albiemu, martyna (to chyba mi sie pomyliło :oops:) nie dzwoniła do niej. jak będzie miec info, da znać.

Dziewczyny ! Szukajcie hoteliku ! Rachunki za leczenie koniecznie trzeba zbierać . Co z Pati ?

Posted

albiemu chyba bez kompa do poniedz.Miałysmy przeprowadzic Promyczka do drewniaka i zapomniałysmy,bo zajęłysmy sie zdjęciami,ale socjalizacja z innymi ,tez mu sie przyda,na razie przerazliwego zimna tam nie ma,choć jedzenie i woda zamarza...

Posted

PATI-
jak wtedy cos przerwało, to albiemu wysłala smsa, zebys jej dała znać, jak będziesz mogła rozmawiać. i czeka na twój sygnał :evil_lol:. nomalnie komedyja pomyłek. własnie jej dałam znac o twoim wpisie, będzie próbowac do ciebie dzwonić po prostu.

na necie będzie w poniedziałek, ale nie non-stop, nie wiadomo, o której.

TORUŃ sie nie odezwał.

Rekińczyk u beluli.

Posted

moze Torun nie ma dostepu przez week do netu :roll:
Dobrze ze sie z Pati Albiemu dogadała
no to witaj Promyku w powiecie łorsoł :multi:
SBD moze sie przejedzimy poznac Promyka jak juz tu dojedzie ? :cool3:

Posted

o nie!!
albiemu nic nie mi mowiła, ze razem z promykiem w pakiecie będa dwie obłakane ciotki to ja to musze chyba rozważyc to na nowo :evil_lol:

Posted

jestesmy obłakane ? to cos nowego poki co zostalam prawie swieta :eviltong: , matka Orpha od ............. ( w wolne miejsce wpisac od czego)
SBD czy wiesz cos czego my nie wiemy ????:mad: