sleepingbyday Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 no, zasadniczo mamy swoje wady, ale maleńkie :diabloti:. nic, czego nie wyleczą byle elektrowstrząsy... Quote
Saphira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziewczyny ! Przestańcie już bredzić i spać sie kładźcie. :sleeping: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 to ja Ci czarna msze zafunduje , leczy ze wszystkiego :eviltong: Quote
weronika1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hej co to ? Spania nie mata? :eviltong: A może jakiś kursik się szykuje z Przemysla do stolicy? SZUKAMY TRANSPORTU DLA PROMYCZKA:lol: Gdyby nawet wypaliła ta adopcja to zawsze bedzie trochę blizej.:lol: Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no u mnie ze spaniem to ciezko bywa , zwłaszcza jak mi sie cale towarzycho na wyrku rozwali to juz wole na krzesle przy kompie siedziec niz na podłodze przy łozku lezec :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 a psychicznie jak teraz. psie towarzystwo mu pomaga? Quote
SZPiLKA23 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pomaga ale mały ucieka z budy do budy za to z kolegami swietnie sie dogadał bo wszyscy trzej siedza na kupie w jednej budzie i sie grzeja:) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no tyj chłopaczku tyj i dochodz do formy , teraz moze byc juz tylko lepiej Quote
Saphira Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Czy ktos wstawił zapytanie na wątek transportowy ? Czy jest juz pomysł na dowiezienie go do W-wy. Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jeszcze nie, bo bez info od albiemu, ze promyk ostatecznie jedzie do wawy nie ma co tego robić. Quote
MagdaH Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tu grzebię się w styropianie do ocieplania budek dla kotów, a Promyk pakuje manele i do hotelu jedzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No pięknie:loveu::loveu::loveu: Nie wiedziałam tylko, że ciotki Orpha i SBD, też się tam wybierają ;) a może zrobić ciotkom przynajmniej allegro, albo szukać DT:cool3:? Promysiu szybkiego znalezienia domku Ci życzę (no....Ciotkom też :eviltong:) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ogłaszajcie nas w pakiecie :evil_lol: , albo dwie albo zadna Quote
MagdaH Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 hmmm...bo ja myślałam o allegro dla Ciebie, SBD, i Orphy:evil_lol: oczywiście Promykowi też się przyda, ale nie wiem, czy już ma papiery czyste (czy poprzednia właścicielka sie zrzekła, czy sąd sprawę uregulował) Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 allegro dobra rzecz! ale moze zaczekać, aż pati go wyciagnie na ludzi? (o ile jedzie do pati). co ty na to, albiemu? Quote
MagdaH Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 pati napisał(a):o nie!! albiemu nic nie mi mowiła, ze razem z promykiem w pakiecie będa dwie obłakane ciotki to ja to musze chyba rozważyc to na nowo :evil_lol: ...to było w kontekście powyższego ;) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ło matko SBD to my se musimy jakas sesje zdjeciowa na to allegro machnac :cool3: Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 mozesz dodac ze domek ma miec zasobne konto , ktore bez sprzeciwow odda do naszej dyspozycji :eviltong: Quote
MagdaH Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):ja allegro poproszę.... ale z zastrzeżeniem, ze mam decydujący głos w wyborze domu :cool3: To się dogadaj z Orphą, bo napisała, że albo dwie albo żadna:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 a już miałam edytowac i dziękowac za zyczenia i chęć zrobienia allegro promykowi :diabloti: ja allegro poproszę.... ale z zastrzeżeniem, ze mam decydujący głos w wyborze domu :cool3: Quote
MagdaH Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Babyyyy...zalęgły mi się bezdomne koty w piwnicy (okienka mam całorocznie, wieczyście pootwierane).Na razie zrobiłam im posłanko ze styropianu i starych koców, daję jedzenie i wodę, spróbuję je złapać, sprawdzę czy chłopaki, czy dziewuchy, ew. wykastruję/sterylizuję (oczywiscie jak się dadzą złapać:roll:) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ech kociaki , dobrze ze mialy gdzie , chwala Ci za otwarte okienka a tak swoja droga u mnie w bloku kotow nie ma , piwnice niesprzyjajace bo niedosc ze w stanie riuny to jeszcze zimno bo moja kamienica bez centralnego , ale okienko w drzwiach na wszeli wypadek jest wyciete i tak Quote
Recommended Posts