Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej co to ? Spania nie mata? :eviltong: A może jakiś kursik się szykuje z Przemysla do stolicy?
SZUKAMY TRANSPORTU DLA PROMYCZKA:lol:

Gdyby nawet wypaliła ta adopcja to zawsze bedzie trochę blizej.:lol:

Posted

no u mnie ze spaniem to ciezko bywa , zwłaszcza jak mi sie cale towarzycho na wyrku rozwali to juz wole na krzesle przy kompie siedziec niz na podłodze przy łozku lezec :diabloti:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tu grzebię się w styropianie do ocieplania budek dla kotów, a Promyk pakuje manele i do hotelu jedzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No pięknie:loveu::loveu::loveu: Nie wiedziałam tylko, że ciotki Orpha i SBD, też się tam wybierają ;) a może zrobić ciotkom przynajmniej allegro, albo szukać DT:cool3:? Promysiu szybkiego znalezienia domku Ci życzę (no....Ciotkom też :eviltong:)

Posted

hmmm...bo ja myślałam o allegro dla Ciebie, SBD, i Orphy:evil_lol: oczywiście Promykowi też się przyda, ale nie wiem, czy już ma papiery czyste (czy poprzednia właścicielka sie zrzekła, czy sąd sprawę uregulował)

Posted

pati napisał(a):
o nie!!
albiemu nic nie mi mowiła, ze razem z promykiem w pakiecie będa dwie obłakane ciotki to ja to musze chyba rozważyc to na nowo :evil_lol:

...to było w kontekście powyższego ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja allegro poproszę.... ale z zastrzeżeniem, ze mam decydujący głos w wyborze domu :cool3:

To się dogadaj z Orphą, bo napisała, że albo dwie albo żadna:lol:

Posted

Babyyyy...zalęgły mi się bezdomne koty w piwnicy (okienka mam całorocznie, wieczyście pootwierane).Na razie zrobiłam im posłanko ze styropianu i starych koców, daję jedzenie i wodę, spróbuję je złapać, sprawdzę czy chłopaki, czy dziewuchy, ew. wykastruję/sterylizuję (oczywiscie jak się dadzą złapać:roll:)

Posted

ech kociaki , dobrze ze mialy gdzie , chwala Ci za otwarte okienka
a tak swoja droga u mnie w bloku kotow nie ma , piwnice niesprzyjajace bo niedosc ze w stanie riuny to jeszcze zimno bo moja kamienica bez centralnego , ale okienko w drzwiach na wszeli wypadek jest wyciete i tak