Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...poznajecie tego kolegę ? :cool1:

Chłopak tak nam pięknie przytył, poprawiła mu się od razu sierść, oczy takie żywsze, jakby... weselsze.
Albiemu go dziś nie poznała biorąc na spacer w przekonaniu, że to jakiś inny psiak :evil_lol:

Posted

nie było mnie dobrą chwilę w schronisku i naprawdę zdurniałam ...

Połaziłam po schronie i stwierdziłam zdjęć czas więc wzięłam psiaka z Neczką a ona mi mówi - to przecież Promyk. Naprawdę zdurniałam, że tak bardzo może zmienic się pies w schronisku ... kurcze ... Przytył, zmieniła mu się sierść ... wielkie pokłony dla gospodarza schroniska i jego pracowników bo naprawdę ... łza w oku ze szczęścia ...

Promyk ... :p

Posted

moja myśl nie w tą stronę szła ... ale sama przyznasz, że to powód do radości, że są w stanie pomóc juz w schronisku ... Kiedyś Orzechowce to był obóz śmierci dla zwierząt, dzisiaj ... przepaść. Kurcze warto było szarpać się o to miejsce, o zwierzęta ... Warto dla takich chwil.

Posted

albiemu napisał(a):
moja myśl nie w tą stronę szła ... ale sama przyznasz, że to powód do radości, że są w stanie pomóc juz w schronisku ... Kiedyś Orzechowce to był obóz śmierci dla zwierząt, dzisiaj ... przepaść. Kurcze warto było szarpać się o to miejsce, o zwierzęta ... Warto dla takich chwil.

tak sobie myslę, że nie w tą stronę, wygłupiałam się. kompletnie bez związku z orzechowcami, raczej w związku ze schronem jakimkolwiek... bidul to bidul, wiadomo...

Posted

Na wątku orzechowskim Szpilka napisała,że Promyk ma u niej Allegro,więc może wystarczy jedno na razie . A jak się skończy tamto,to następne zrobić już "z hoteliku" :roll: