weronika1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Naprawdę ten Promyczek coraz ładniejszy , tylko blizny pozostały na pysiu. On ma obcięty ogon, był prawdopodobnie przycisięty drzwiami i zwisał martwy kawałek , wet mu to obciął. Jaki z niego przystojniak.:lol: Juz nie długo rusza w trasę.:lol: Quote
tyciaNi Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Promyk wygłaskany :) i wycałowany :eviltong: Quote
orpha Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 to kto sie całowac z Promykiem ? :mad::razz: Quote
halcia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja sie całowac z innymi....np z sasiadką Promyka,bardziej bojacą,choc pewnie tyle nie przeszła co on....A Promyk mężnieje w oczach! Quote
orpha Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 rany one psy molestuja??!!:crazyeye::eviltong: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 to jeszcze nic, na dogo mozna przeczytac o róznych fetyszach - np zapach psich łapek :eviltong: :oops: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 OK :oops: ... całowałam przyznaje .... :oops: ale to nie był zły dotyk ... On jest tak cudownym psem, że nie dało rady nie cmoknąc i nie żałuję a teraz Wysoki Sądzie czekam na wyrok ... Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nie wiem ja go nie całowałam :D ...no a ja go nie głaskałam :evil_lol: Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):to jeszcze nic, na dogo mozna przeczytac o róznych fetyszach - np zapach psich łapek :eviltong: :oops: dobre, hi hi całe szczęście że łapek bo już myślalam że .... :oops: Quote
albiemu Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Mamy do zawiezienia dwa psiaki z Orzechowiec do Warszawy i teraz pytanie czy - da się dołączyć do Promyka? Quote
AnnaB Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 wishina napisał(a):I podróżnicy są potrzebni na świecie - tacy najwięcej pomogą w transporcie, to sama przyjemność wieźć psiaka ku lepszemu życiu :multi: Jak macie jeszcze jakiegoś psiaka do Wa-wy, Sandomierza, Ostrowca Św., Iłży, Radomia czy Grója - na trasie generalnie - to chętnie zabiorę. ;) ????????????????? Quote
orpha Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 rety tez mi sie jakos z czym innym a nie lapkami skojarzylo :eviltong: moze dopisac to na watku dotyczacym transportu czy nie dałoby rady Promyka + towarzystwo Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tyciaNi napisał(a):dobre, hi hi całe szczęście że łapek bo już myślalam że .... :oops: orpha napisał(a):rety tez mi sie jakos z czym innym a nie lapkami skojarzylo :eviltong: moze dopisac to na watku dotyczacym transportu czy nie dałoby rady Promyka + towarzystwo dziewczyny, widac myslicie o innym fetyszu, którego.... nie zazdroszczę :roflt: Quote
Ninti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='albiemu']OK :oops: ... całowałam przyznaje .... :oops: ale to nie był zły dotyk ... On jest tak cudownym psem, że nie dało rady nie cmoknąc i nie żałuję a teraz Wysoki Sądzie czekam na wyrok ...[/quot Proponuję ciężki wyrok - 50 liźnięć dziennie. Dożywotnio! :evil_lol: Quote
wishina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Proszę o dokładne szczegóły psiaków: -skąd i dokąd (co do kilometra, ulicy lub miejscowości, jeśli mała) -charakterów i chęci współpracy (czy będą w 3 jechać z tyłu razem, czy się nie pogryzą i mnie zarazem) -wielkości (może jeden wszedłyb z przodu?) -czy będą miały smycze i obróżki Niczego nie wykluczam... Quote
tyciaNi Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Proponuję ciężki wyrok - 50 liźnięć dziennie. Dożywotnio! :evil_lol:[/quote] dla każdego odwiedzającego Promyka!!! :diabloti: Quote
Fasolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):to jeszcze nic, na dogo mozna przeczytac o róznych fetyszach - np zapach psich łapek :eviltong: :oops: Ja i moja rodzina tworzymy grupę wielbicieli zapachu psich stópek :eviltong::evil_lol: Quote
orpha Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ło matko sodomia i gomoria tu sie szerzy :eviltong: Quote
tyciaNi Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tak tak, najprzyjemniejszy wydają szorstkie małe piętki zaraz po deszczowym spacerze :diabloti: Quote
Fasolka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Myślałam raczej o suchych ;) zapach mokrych to już zbyt wiele, taki nadmiar mógłby zabić :evil_lol: A tak serio to jakoś dają mi poczucie bezpieczeństwa, chyba przypominają dzieciństwo, jakieś wspólne spanie czy coś ;) I są niezawodne, wszystkie pachną tak samo :evil_lol: Nie żebysmy uganiali się za psami w celu wąchania ich stópek ale czasem sie zdarzy ;) Quote
albiemu Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 nie wiem co się dzieje ale dogo mi wariuje i wciąż jakieś błędy Co do psiaków PUSZEK - starzy około 9 letni i niezmiernie łagodny psiak Ślicznotka - bardzo pogodna i radosna sunia, niekonfliktowa Szukam dla nich transportu do Warszawy na ulicę Małcużyńskiego do Gagaty - też na forum dogomanii dostępna, Gagata przekazuje je dalej. Quote
albiemu Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 wishina napisał(a):Proszę o dokładne szczegóły psiaków: -skąd i dokąd (co do kilometra, ulicy lub miejscowości, jeśli mała) -charakterów i chęci współpracy (czy będą w 3 jechać z tyłu razem, czy się nie pogryzą i mnie zarazem) -wielkości (może jeden wszedłyb z przodu?) -czy będą miały smycze i obróżki Niczego nie wykluczam... nie wiem co się dzieje ale dogo mi wariuje i wciąż jakieś błędy Co do psiaków PUSZEK - starzy około 9 letni i niezmiernie łagodny psiak Ślicznotka - bardzo pogodna i radosna sunia, niekonfliktowa Szukam dla nich transportu do Warszawy na ulicę Małcużyńskiego do Gagaty - też na forum dogomanii dostępna, Gagata przekazuje je dalej. Zabezpieczone będą w smycze i obroże. Uważam nie powinno być między nimi starcia na trasie. Sprawdzone będą jeszcze w sobotę co do składu we trójkę :) Quote
Recommended Posts