wishina Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Co ja mogę w takim razie... no jak nic tylko wziąc te śliczności :loveu: Dogadacie się między sobą co do kosztów i zapoznaniem psiaków jak rozumiem? Czy coś mi umkło a psiaki są z jednego schronu? Quote
wishina Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No to dobra, przedyskutowałam sprawę z N i mówię co następuje: - psiaki jadą wszystkie 3, ale pod warunkiem, że ktoś pojedzie ze mną do pomocy, a w Wa-wie zostawię go na dworcu zachodnim i na swój koszt wróci do Przemyśla autobusem 55zł (44zł student), godz. 11:00 lub 15:30 W sumie przemyślałm sprawę i faktycznie, może to i racja, gdyby psikaki zaczęły świrować lub wymiotowac miałabym spory problem, nawet żeby na chwilkę się odwrócić... W związku z powyższym - prosze kogoś o pomoc. Oczywiście wycieczka do Wawy z Przemyśla - GRATIS!!! Quote
weronika1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Byłam dzisiaj u Promyczka , to nie ten pies , zniknął z jego oczu smutek, jest przemiły, też trochę było pocałunków.Bardziej on mnie całował niż ja jego. Powiedziałam mu ,że juz nie długo będzie miał inny domek.:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 wishina napisał(a):No to dobra, przedyskutowałam sprawę z N i mówię co następuje: - psiaki jadą wszystkie 3, ale pod warunkiem, że ktoś pojedzie ze mną do pomocy, a w Wa-wie zostawię go na dworcu zachodnim i na swój koszt wróci do Przemyśla autobusem 55zł (44zł student), godz. 11:00 lub 15:30 W sumie przemyślałm sprawę i faktycznie, może to i racja, gdyby psikaki zaczęły świrować lub wymiotowac miałabym spory problem, nawet żeby na chwilkę się odwrócić... W związku z powyższym - prosze kogoś o pomoc. Oczywiście wycieczka do Wawy z Przemyśla - GRATIS!!! bez dwóch zdań, jak nie ma klatek, to luzem psy wieźcw pojedynke było by beztroską... Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 no to jedziem :) Pomogę z wielką przyjemnością bo do Warszawy i tak sie wybierałam :) Prosze napisz jeszcze kiedy abym mogła sobie wszystko poukładać bo muszę jakoś do schronu dotrzeć :) DZIĘKI :)!!!!! Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o lalal to sie najazd na Wawe szykuje :cool3: , jak cos trza bedzie pomoc tu na miejscu to walcie jak w dym Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 przypomnicie mi kiedy jedziecie do wawy? albiemu, bedziesz dłużej czy z miejsca na dworzec i do domu? w końcu byłaby okazja sie spotkać.... Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):przypomnicie mi kiedy jedziecie do wawy? albiemu, bedziesz dłużej czy z miejsca na dworzec i do domu? w końcu byłaby okazja sie spotkać.... proszę mi sprawdzić kiedy mam ostatni pociąg do Rzeszowa :) ... zatrzymać się mam u kogo, przyjaciół dogomaniaków tam mam więc zobaczę jeszcze :) Spotkać się chce baaardzo - co słowo pisane to pisane. Inaczej oko w oko. Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ostatni to nie wiem, o 18 jakis jest, ale w przemyslu jestes na rano ;-) ale ten o 17 -w przemyslu jestes o północy. zalezy, o której bedziecie w wawie... Quote
osho Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 albiemu: rozkład jazdy pkp nie wiem skąd chcesz jechac więc musisz sobie sama wpisać... Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 bedzie impreza , bedzie impreza :eviltong: Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 osho napisał(a):albiemu: rozkład jazdy pkp nie wiem skąd chcesz jechac więc musisz sobie sama wpisać... dzięki OSHO :loveu: Quote
gagata Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Albiemu,Ty nie wysiadaj przy żadnym Zachodnim tylko przyjeżdżaj do mnie razem z całym towarzystwem.Miejsce do spania sie znajdzie...No,może nie w pojedynkę, bo moje towarzystwo kocha wersalki,ale kawałek miejsca Ci ustapia, jak je ładnie poprosimy - z tym bedziesz musiała sie pogodzic...:evil_lol: Quote
wishina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 albiemu fajnie, że zdecydowałaś się jechać, mogę Cię wysadzić, na którym z piesowych przystanków lub dworcu zachodnim. W Wa-wie chcę być na 10, koło 4 Krzysiek byłby w Przemyślu po Ciebie i pieski, w Stalowej ja przejmę kurs. Bardzo proszę, żeby ktoś na PW wysłał mi dokładne adresy i numery telefonów do ludzi, do których jadą pieski. I błagam, nie dajcie nic psiakom do jedzenia, lub uprzedzcie w schornie, żeby najpóźniej jeść dostały koło godz. 18 poprzedniego dnia. Ostatnim razem oba pieski, które wiozłyśmy w aucie wymiotowały. Nic im się nie stanie jak się przegłodzą trochę, a my zaoszczędzimy czasu w podróży na sprzątniu samochodu, a ja na kosztach prania tapicerki. Quote
albiemu Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ale kiedy? :) w jaki dzień? :) Pytam bo jestem z Rzeszowa więc musze jeszcze do przemyśla się zorganizować. Kolejne pytanie 4 rano czy 16? Proszę wyślij mi też sms na mój numer 608 424 460 abymśmy miały do siebie kontakt. Ja zadzwonię do Ciebie. Proszę o kontakt na komórkę bo przez weekend jestem poza internetem i dogomanią. Quote
wishina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wyjazd w sobotę 31 stycznia o 4 rano z Przemyśla. Quote
__Lara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mały off... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-szkielecik-wychudzona-sunia-z-katowic-szuka-domu-grozi-smierc-129995/ :( Quote
SZPiLKA23 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Promyk siedzi na budzie i obszczekuje rózniaste obiekty sliczny pies sie z niego zrobił :) Quote
weronika1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Promyk siedzi na budzie i obszczekuje rózniaste obiekty sliczny pies sie z niego zrobił :) I całuje jak gentelman. Quote
orpha Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 o nie jak wy mozecie to ja tez :cool1: , niech on tylko w Wawie sie znajdzie tez sie z nim pocałuje o!:cool3: Quote
Wet-siostra Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Proszę,proszę,jaka zazdrośnica...:evil_lol: Promyku,dawno mnie u Ciebie nie było-nie poznałam Cię... W górę,mały!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts