weronika1 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ninti napisał(a):Podajcie proszę adres Stowarzyszenia, bo mi nie chce przyjąć przelewu bez adresu... 37-700 Przemyśl ul. Piotra Kmity 4/11 Quote
Ninti Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Poszedł przelew... Przepraszam, że tylko tyle :oops: Może pod koniec miesiąca uda sie więcej. Quote
orpha Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ninti kazda złowtówka sie liczy , ziarnko do ziarnka ...:lol: Quote
weronika1 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ninti dzięki.:lol: Każda złotówka sie liczy (ziarnko do ziarnka i nazbiera sie 0miarka) Cały czas zastanawiam się czy nie lepiej by było, dać Promyczka na tymczas , nawet za odpłatnością. Martwię się ,że jak braknie pieniędzy na hotelik, on będzie musiał wrucić do schronu. :shake: ( to tylko głośne myślenie) Co Wy na to ?:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 a mamy jakis tymczas :crazyeye:? bo mi sie wydaje, że hotelikowanie promyka wynika z braku dt, nawet płatnego.... a poza tym, jak jest dt płatne, to brak kaski nie zmieni sytuacji, pies wraca do schronu.... każdy jest za dt - tylko, ze go nie ma...:-( Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Sorki za off :oops: ale szukamy pomocy, dt. Nela z mojego podpisu została BARDZO POGRYZIONA w schronie..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/index35.html Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ja też niestety wpłaciłam grosze ale chociaż tak pomogę :oops: Quote
gagata Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tu pewnie trzeba też pomyśleć o ewentualnych kosztach weta.....Potrzebne bazarki i ogłoszenia...Samo płatne DT czy hotelik to mało...:shake: Quote
weronika1 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wiem ,że u Pati bedzie miał najlepiej. Ja tak sobie gdybię ale to nie mam co gdybać , tylko jak najprędzej odwieźć do hoteliku. Tym bardziej ,że Promyczek nie będzie na zewnątrz , tylko w pomieszczeniu. Quote
gagata Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak Promyk już wyruszy w drogę, to koniecznie ale to koniecznie trzeba mu zrobic parę fajnych zdjęć do ogłoszeń, bo potem, u Pati może byc z tym trudniej....a ogłoszenia będą niezbędne... Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 może spotkamy sie w wawie na drodze do sulejówka (ja akurat mieszkam na tej trasie) i cykne fotwek nieco. a jak nie, to i tak wybueramy sie z orphą do promyka (choc pati sie chyba okopie w szańcach :diabloti:) więc foty będą.... Quote
wishina Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):może spotkamy sie w wawie na drodze do sulejówka (ja akurat mieszkam na tej trasie) i cykne fotwek nieco. a jak nie, to i tak wybueramy sie z orphą do promyka (choc pati sie chyba okopie w szańcach :diabloti:) więc foty będą.... Ja dokładnienie wiem gdzie psiak ma trafić ,ale Sulejówek? :crazyeye: To chyba nie po drodze, ja bedę jechac przez Radom. A tak w ogóle to gdzie dokładnie psiak ma trafic? Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 no jak od Radomia to bedziesz jechac przez cała Wawe :) , prostooooo cały czas :D Quote
pati Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gagata napisał(a):bo potem, u Pati może byc z tym trudniej..... a to dlaczego jesli można spytać? Quote
orpha Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 bo ja i SBD bedziemy w kadr wchodziły :evil_lol: Quote
gagata Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Pati, bo do Ciebie w życiu sama nie trafię...a zmotoryzowana nie jestem...;) Quote
tyciaNi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wishina napisał(a):Ja dokładnienie wiem gdzie psiak ma trafić ,ale Sulejówek? :crazyeye: To chyba nie po drodze, ja bedę jechac przez Radom. A tak w ogóle to gdzie dokładnie psiak ma trafic? hi hi dziewczyny to Wy może dogadajcie się dokładnie jak to z tą podróżą, bo coś czuję że czyjaś orientacja topograficzna zawodzi a Promyk - turysta zwiedzi mnóstwo wiejskich okolic :eviltong: Quote
pati Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gagata napisał(a):Pati, bo do Ciebie w życiu sama nie trafię...a zmotoryzowana nie jestem...;) a ja mam takie cosik sie nazywa aparat cyfrowy :p Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pati... myslisz, że to nas odstraszy?!!? aparta, aparatem, ale my do ciebie pojedziemy, choćbysmy się miały za krzaczki przebierać :cool3: Quote
gagata Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pati napisał(a):a ja mam takie cosik sie nazywa aparat cyfrowy :p aaa, to inna bajka....:lol: Tak jakoś mi się utrwaliło,że wiele DT ma kłopoty właśnie ze zdjęciami..a jak nie z nimi, to z kadrowaniem, a jak nie z kadrowaniem to z kompem...Ale to pewnie dlatego,że ja to wszystkę widzę przez pryzmat :comp26:swoich własnych zdolności, nad wyraz "wybitnych' zresztą... A jak już SBD sie przebierze, to już wcale się martwić nie trzeba..Pati, Twoja ekipa sama bedzie przed nią zjeżdżać , tylko kurzyć się będzie...:evil_lol: Quote
pati Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a prosze stadko wypuszcze to sie tylko za wami kurzyc będzie :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 pati napisał(a):a prosze stadko wypuszcze to sie tylko za wami kurzyc będzie :diabloti: :D hihi, oplułam ekran przez ciebie!!!! wizja tych tumanów kurzu mnie powaliła... Quote
gagata Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tak cicho...Promyk jeszcze nie dojechał, a za ciotkami kurz opadł....;) Quote
Recommended Posts