Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninti dzięki.:lol: Każda złotówka sie liczy (ziarnko do ziarnka i nazbiera sie 0miarka)

Cały czas zastanawiam się czy nie lepiej by było, dać Promyczka na tymczas , nawet za odpłatnością. Martwię się ,że jak braknie pieniędzy na hotelik, on będzie musiał wrucić do schronu. :shake: ( to tylko głośne myślenie)
Co Wy na to ?:lol:

Posted

a mamy jakis tymczas :crazyeye:? bo mi sie wydaje, że hotelikowanie promyka wynika z braku dt, nawet płatnego....
a poza tym, jak jest dt płatne, to brak kaski nie zmieni sytuacji, pies wraca do schronu....

każdy jest za dt - tylko, ze go nie ma...:-(

Posted

Wiem ,że u Pati bedzie miał najlepiej.
Ja tak sobie gdybię ale to nie mam co gdybać , tylko jak najprędzej odwieźć do hoteliku. Tym bardziej ,że Promyczek nie będzie na zewnątrz , tylko w pomieszczeniu.

Posted

Jak Promyk już wyruszy w drogę, to koniecznie ale to koniecznie trzeba mu zrobic parę fajnych zdjęć do ogłoszeń, bo potem, u Pati może byc z tym trudniej....a ogłoszenia będą niezbędne...

Posted

może spotkamy sie w wawie na drodze do sulejówka (ja akurat mieszkam na tej trasie) i cykne fotwek nieco. a jak nie, to i tak wybueramy sie z orphą do promyka (choc pati sie chyba okopie w szańcach :diabloti:) więc foty będą....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
może spotkamy sie w wawie na drodze do sulejówka (ja akurat mieszkam na tej trasie) i cykne fotwek nieco. a jak nie, to i tak wybueramy sie z orphą do promyka (choc pati sie chyba okopie w szańcach :diabloti:) więc foty będą....

Ja dokładnienie wiem gdzie psiak ma trafić ,ale Sulejówek? :crazyeye:
To chyba nie po drodze, ja bedę jechac przez Radom.

A tak w ogóle to gdzie dokładnie psiak ma trafic?

Posted

wishina napisał(a):
Ja dokładnienie wiem gdzie psiak ma trafić ,ale Sulejówek? :crazyeye:
To chyba nie po drodze, ja bedę jechac przez Radom.

A tak w ogóle to gdzie dokładnie psiak ma trafic?

hi hi dziewczyny to Wy może dogadajcie się dokładnie jak to z tą podróżą, bo coś czuję że czyjaś orientacja topograficzna zawodzi a Promyk - turysta zwiedzi mnóstwo wiejskich okolic :eviltong:

Posted

gagata napisał(a):
Pati, bo do Ciebie w życiu sama nie trafię...a zmotoryzowana nie jestem...;)

a ja mam takie cosik sie nazywa aparat cyfrowy :p

Posted

pati napisał(a):
a ja mam takie cosik sie nazywa aparat cyfrowy :p

aaa, to inna bajka....:lol: Tak jakoś mi się utrwaliło,że wiele DT ma kłopoty właśnie ze zdjęciami..a jak nie z nimi, to z kadrowaniem, a jak nie z kadrowaniem to z kompem...Ale to pewnie dlatego,że ja to wszystkę widzę przez pryzmat :comp26:swoich własnych zdolności, nad wyraz "wybitnych' zresztą...

A jak już SBD sie przebierze, to już wcale się martwić nie trzeba..Pati, Twoja ekipa sama bedzie przed nią zjeżdżać , tylko kurzyć się będzie...:evil_lol: