Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z drugiej strony to fakt ale "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest ambiwalentny- "był bity i lizał stopy" lepiej-tj. to co było-zaś "bij mnie" ściąga niekoniecznie osoby z dobrymi zamiarami-co do edukacji musicie miec świadomośc że są ludzie którzy muszą się znęcac nad innymi-tak jak morderca czy złodziej czy gwałciciel-są uzależnieni od tego-edukacja ich samych na to już za późno-czerpią z tego radośc i w tym znajdują frajdę-banerek "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest nietrafiony-to jest moje osobiste zdanie typu: "wydłub mi oczy a ja będę cię kochał" - były na dogo psy z wydłubanymi oczami, wyrwanymi pazurami, oblany pies cementem, z wybitymi zębami, gwałcona suka-nawet 2-i nikt nie pisał w banerku "gwałc mnie ale obiecaj że kiedyś pokochasz" to błąd myślowy :shake:

Posted

a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...")

shine on, promyku

Posted

[quote name='osho']
a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...")

shine on, promyku

no nie Osho-osobiste to może byc lizanie stópek po kąpieli lub całowanie się z psami na łóżku a nie walenie po mordzie psa przez pijaczkę i głodzenie go-to nie jest osobiste tylko-tam gdzie degeneracja należy to nazywac po imieniu.

Posted

Kruszynka86 napisał(a):
Rromyczku mój chrześniak oszalał na Twoim punkcie!!!:multi::multi::multi:

jak tu nie oszaleć - piękne oczy zwierciadłem pięknego psiego serca ....

Posted

[quote name='osho']a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...")

shine on, promyku

trzymaj się biedaku :calus: