weronika1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 :Dog_run:Ruszaj Promyczku :ylsuper:w górę, po domek:Dog_run: Quote
oktawia6 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 z drugiej strony to fakt ale "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest ambiwalentny- "był bity i lizał stopy" lepiej-tj. to co było-zaś "bij mnie" ściąga niekoniecznie osoby z dobrymi zamiarami-co do edukacji musicie miec świadomośc że są ludzie którzy muszą się znęcac nad innymi-tak jak morderca czy złodziej czy gwałciciel-są uzależnieni od tego-edukacja ich samych na to już za późno-czerpią z tego radośc i w tym znajdują frajdę-banerek "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest nietrafiony-to jest moje osobiste zdanie typu: "wydłub mi oczy a ja będę cię kochał" - były na dogo psy z wydłubanymi oczami, wyrwanymi pazurami, oblany pies cementem, z wybitymi zębami, gwałcona suka-nawet 2-i nikt nie pisał w banerku "gwałc mnie ale obiecaj że kiedyś pokochasz" to błąd myślowy :shake: Quote
agata51 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Już nigdy więcej nie będziesz bity, Promyczku. Biegnij, piesku, po domek! Quote
osho Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...") shine on, promyku Quote
oktawia6 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='osho'] a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...") shine on, promyku no nie Osho-osobiste to może byc lizanie stópek po kąpieli lub całowanie się z psami na łóżku a nie walenie po mordzie psa przez pijaczkę i głodzenie go-to nie jest osobiste tylko-tam gdzie degeneracja należy to nazywac po imieniu. Quote
albiemu Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Promyku maszerujemy na pierwszą Neczka proszę Cię o wklejenie zdjęć Promyka ... Quote
Kruszynka86 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Rromyczku mój chrześniak oszalał na Twoim punkcie!!!:multi::multi::multi: Quote
albiemu Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kruszynka86 napisał(a):Rromyczku mój chrześniak oszalał na Twoim punkcie!!!:multi::multi::multi: jak tu nie oszaleć - piękne oczy zwierciadłem pięknego psiego serca .... Quote
tyciaNi Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='osho']a ja bym powiedział że "bij mnie a ja będę lizał ci stopy" jest znacznie lepsze bo pokazuje bezgraniczną miłość psa, który przyjmie wszystko jeśli tylko pochodzi z rąk jego pani, i jest bardziej osobiste niż relacja faktów z boku ("był bity...") shine on, promyku trzymaj się biedaku :calus: Quote
osho Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 oktawio - osobiste bo od strony psa, relacja w pierwszej osobie... Quote
madcat1981 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Polski język to jest jednak trudna:p Czytam post Fizi i tez się zastanawiam - czy to pies szuka, czy ona szuka czy też może ona szuka psu;) To oczywiście żarcik;) Quote
Neczka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Biedaku kochany, gdzie ten Twój wymarzony domek... ? :-( Chłopak przybiera na wadze... :roll: Quote
Miśka84 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 On jest taki mały, że rączka od smyczy wchodzi mu na szyję :placz: Quote
Neczka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Miśka, to nie rączka. Tam jest pętelka ;) ...poznajesz swoją smyczkę ? :razz: Quote
Kruszynka86 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 chrześniak kazał napisac że piekny piesek :lol: no to pisze:razz: Quote
weronika1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jest piękny :lol: Promyczek szuka domku:Dog_run: Quote
Recommended Posts