Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cywilizowany kraj, :diabloti: smieszne, ja nazwalabym kraj ciemnoty, udajcy cywilizowany :-( i tez tak sobie mysle ze Oswiecimski komin przadaloby sie uruchomic, przetrzebic troche tej ciemnoty moze byloby troche lepiej. :cool3:
Ach pomarzyc piekna rzecz.:loveu:

Posted

Witajcie wszyscy Ci dla ktorych pies jest jak czlonek rodziny - dla mnie moje psy sa jak moje dzieci -

Kochana Weroniko tak pieknie to napisalas OODALAS W TYM WATKU

JEDNA NIEPODWAZALNA RZECZ - WIERNOSC I MILOSC PSA - bity katowany glodzony ZAWSZE BEDZIE KOCHAL CZLOWIEKA MIMO WSZYSTKO

tylko PSY sa zdolne do takiej wiernosci lojalnosci i milosci

ZADNE INNE STWORZENIE NA ZIEMI nie potrafi tak kochac

nawet my ta cholerna ludzka rasa - PANOWIE ZIEMI wszystko niszczymy,

we wszystko sie wtracamy uwazamy sie za Panow tego swiata

a najgorsze jest to ze wedlug nas samych mamy prawo do zabijania, maltretowania, glodzenia bo PIES JEST NASZ - JA JESTEM JEGO PANEM

ale przeciez JESTEMY ODPOWIEDZIALNI ZA TO CO OSWOILISMY

Tak najbardziej przeraza mnie morze wodki ktore sie przelewa w naszym kraju i o ile broni sie dzieci i odbiera z meli z domow z patalogicznych rodzin

to malo kto staje w obronie psow.

Wstydze sie ze jestem czlowiekiem i ze jestem Polka.

bede sie modlic do wszystkich bogow na ziemi o to by ten piesek trafil do domu pelnego milosci gdzie bedzie traktowany jak czlonek rodziny jak dziecko - wiem ze moga minac lata zanim On przestanie bac sie wyciaganej do niego dloni - bo ta dlon zawsze juz bedzie sie kojarzyc z biciem ........

gdyby mozna bylo wymierzyc taka kare aby oprawcy poczuli przez kilka dlugich niekonczacych sie chwil to co czuly ich ofiary !!!!! \

MOCNO TRZYMAMY KCIUKI

bazolek tymon magda

Posted

z tym odbieraniem złym ludziom dzieci niestety też różnie u nas bywa... wcale nie jest różowo

co do psów... niestety te psy, które po takich przejściach stają się agresywne wobec człowieka (dla mnie to zrozumiałe), albo odważą się mu oddać (nie dziwota) są najczęściej skreślone z góry... nad tymi nikt się tak nie roztkliwia i nie biadoli jak na tym wątku...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Cywilizowany kraj, :diabloti: smieszne, ja nazwalabym kraj ciemnoty, udajcy cywilizowany :-( i tez tak sobie mysle ze Oswiecimski komin przadaloby sie uruchomic, przetrzebic troche tej ciemnoty moze byloby troche lepiej. :cool3:
Ach pomarzyc piekna rzecz.:loveu:

Jakże często nachodzą mnie podobne myśli. Tylko w moim scenariuszu zamiast komina występuje ,zakupiony u przyjaciół ze wschodu, kałach :2gunfire::boom::snipersm: I tak z połowę społeczeństwa.............. pomarzyć dobra rzecz................

Posted

EVA2406 napisał(a):
Tylko w moim scenariuszu zamiast komina występuje ,zakupiony u przyjaciół ze wschodu, kałach :2gunfire::boom::snipersm: I tak z połowę społeczeństwa.............. pomarzyć dobra rzecz................

Tylko w Waszych marzeniach albo AŻ w Waszych marzeniach stajecie się tak samo okrutni, i zniżacie się do takiego samego poziomu, jak ci ludzie, którymi gardzicie...

Chęć odwetu, poczucia równowagi, sprawiedliwości - zrozumiałe mechanizmy tym kierują, ale jednak do niczego to nie prowadzi.

Zamiast wypisywać sposoby, w jakich byście rozprawili się z potworami na tym świecie (i tu krąg się zamyka, zła złem nie wymażemy), skupcie się na tym nieszczęsnym psie!!!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Jakże często nachodzą mnie podobne myśli. Tylko w moim scenariuszu zamiast komina występuje ,zakupiony u przyjaciół ze wschodu, kałach :2gunfire::boom::snipersm: I tak z połowę społeczeństwa.............. pomarzyć dobra rzecz................

A ja robię wszystko, żeby nie nachodziły mnie takie myśli. Zresztą nie nachodzą. Nie chcę być taka jak oni.

Posted

Jest to watek poswiecony psu ktorego w okrutny sposob potraktowali ludzie i ja mialabym probowac zrozumiec ich podle czyny :crazyeye: faktycznie musialabym sie znizyc do ich poziomu.:angryy:

Posted

orpha napisał(a):

a ja bede bardziej drastyczna
odpalic Oświecim , zatrudnic cos w typie dr mengele i tam ich

reaktywowac Unit 731:angryy:
z samego rana przerażająca historia-tego biednego psa-musiała miec kogoś do walenia to wzięła sobie psa:angryy:
najgorszą karą dla niej to brak wódki i sprzątanie PGR-ów po kaszance z colą-mam nadzieję że została wniesiona sprawa do prokuratury o znęcanie się nad zwierzęciem i degenraci poniosą konsekwecje swojego czynu?

Posted

I żadnej nie odpuszcza. Tak więc i tej z pewnością nie odpuści i zrobi wszystko, co będzie w stanie. Myślę, że nie pogniewa się za ewentualną pomoc, bo tak naprawdę jest z tym sama, a pracy ma tyle, że z 10 osób by obdzielił spokojnie.

Posted

gagata napisał(a):
Jak znam Weronikę, to na pewno...Ona ,biedna, co trzy dni ląduje na policji w takich sprawach...

To może Weronika zasłużyła już na oddzielny pokój z biurkiem na komisariacie.:cool3::cool3::cool3: