Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że ta osoba od maila nie miała odwagi tutaj się wywnętrzyć :angryy::mad:
Ja co prawda nie mam aż tak radykalnych poglądów jak część forumowiczów, ale za to wierzę, że do każdego wróci ze zdwojoną siłą zło, które wyrządził.
Zreszta już byłam świadkiem takich zdarzeń i po cichu mówiłam : Wcale mi nie żal ! :oops:

Posted

Saphira napisał(a):
Jak to mówia : Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy. Ja też obserwuję, że jednak źli ludzie padaja ofiarami własnej destrukcji. Nawet nie trzeba pomagać.:shake:

Zgadzam się w 100 %

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ze był bity, poniewierany i jeszcze potrafił za to dziekowac "włascicielce"

Chodziło o tytuł ze jak mozna tak pisac o psie itp... a co mamy pisac jak taka była prawda?

Posted

To się nazywa : Czytanie tekstu ze zrozumieniem. Niektórzy opanowują tę umiejętność w wieku lat 6 -ściu :lol: inni do końca życia próbując zrozumieć cokolwiek mózg sobie uszkadzają :evil_lol:

Posted

Promyczku, Ty juz z najgorszego piekła wyrwany, ale możesz pomóc innym...
Mam nadzieję, ze wybaczycie offa, dwa maile mogą uratować niejedno życie, zajrzyjcie na wątek

Posted

po pierwsze: Promyku trzymaj się Kochany :calus:

po drugie: tytuł wątku jest moim zdaniem jak najbardziej trafiony - no nie żebym była nad wyraz inteligentna - choć to prawda- oddaje bardzo trafnie charakter całej sytuacji

Posted

Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:

Błagam o głosy na Orzechowce słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:

Forum o psach i kotach

Posted

Hihi, Natalka po prawej stronie nawet w tej chwili w reklamach, masz link do Krakvetu, kliknij, musisz się zarejestrowac, poszukaj forum, tam jest pomoc dla schronisk, na grudzień...dalej sobie poradzisz.
Ps, brzydko mówic o sobie głupiutka:mad: