Murka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A tu znowu mnie obgadują :mad: Żadne hipnotyzery ani czary :shake: Rudka była po prostu tak znudzona moim gadaniem, że już jej było wszystko jedno, byle bym dała jej spokój :evil_lol: Quote
kika22 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Na watku zostali chyba stali bywalcy:shake: No tak psy bepieczne, to po co tu zagladac:roll: Pozdrowienia dla Erki:loveu: Quote
mrs.ka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 to chociaż pozdrowionka dla ERKI:kciuki: Quote
osho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [COLOR=DarkSlateGray]... ja tam zaglądam cały czas...[/COLOR] Quote
ewab Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='osho'][COLOR=darkslategray]... ja tam zaglądam cały czas...[/COLOR][/quote] Znaczy się - stały bywalec:razz:. Quote
Saphira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Murka']A tu znowu mnie obgadują :mad: Żadne hipnotyzery ani czary :shake: Rudka była po prostu tak znudzona moim gadaniem, że już jej było wszystko jedno, byle bym dała jej spokój :evil_lol:[/quote] A nic a nic nie tęskni za ukochanym Dingusiem :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
gameta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hmmm, chciałam sprawdzić, czy Liryka bywa na Dogo - tak z babskiej ciekawości, ale tyle piszemy, że nie mogę się dogrzebać na wątku :evil_lol: Ale o drzwi jej pytać nie będę :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Murka to musiałaś duuużo gadać :evil_lol: nie ważne jakimi sposobami , czarami, zagadywaniem , hipnozą czy co tam jeszcze komu do głowy przyjdzie , grunt że Rudka ma szansę na normalność a co wielekie Ci dzięki zagadywaczko :loveu: Quote
Radek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='kika22']Na watku zostali chyba stali bywalcy:shake: No tak psy bepieczne, to po co tu zagladac:roll: :loveu:[/quote] Kika, zaglądam. Tylko że czasem trudno coś napisać żeby było z sensem :evil_lol: Quote
halbina Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Radek']Kika, zaglądam. Tylko że czasem trudno coś napisać żeby było z sensem :evil_lol:[/quote] własnie... poza tym mam teraz bardzo chorą mAlutkę... i dwie świnki morskie... przelew zrobiony z poślizgiem... Erce proszę przekazać pozdrowienia i życzenia zdrowia! Quote
Saphira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ____________Wszystkich dogomaniaków zapraszam na bazarek :evil_lol::diabloti: obuwniczy. Obuwie po fachowej obróbce zrobionej przez Mikosia. Rozmiar uniwersalny z wywietrznikami :diabloti::evil_lol: [IMG]http://www.fothost.pl/upload/09/07/d91079e0.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fothost.pl/upload/09/07/1c7d165f.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fothost.pl/upload/09/07/9c417155.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fothost.pl/upload/09/07/4f3c5cb8.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fothost.pl/upload/09/07/712b1017.jpg[/IMG] Komu, komu........ ______ Quote
halbina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopasowane na każdego! Quote
Kuba P Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Przelew na kieleckie psiaki zrobiony,:lol: Quote
kika22 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Saphira to może ja poprosze niebieskie i czerwone:loveu: Quote
andzia69 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 wreszcie mogę wejśc na dogo!:angryy: Saphira - pomysł na bazarek przedni!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='andzia69']Rozliczenie na 20.01.2009 wygladało [COLOR=Red][COLOR=Black]tak: [SIZE=4][B][COLOR=Red]2382 zł [/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR]do tego doszły wpłaty(do dzisiaj): Bambino:loveu: Betel:loveu: Arrakis:loveu: teściowa Betel:loveu: czyli było: [SIZE=4][B][COLOR=Red]2582 zł[/COLOR][/B][/SIZE] minus hotelik [SIZE=3][B][COLOR=Red]- 600 zł[/COLOR][/B][/SIZE] zostało:[SIZE=3][B][COLOR=Red]1982 zł[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red][B]BARDZO WSZYSTKIM PAMIĘTAJĄCYM DZIĘKUJEMY!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Było [B][COLOR=Red]1982 zł [/COLOR][/B]na dzien 05.02;) Doszły wpłaty od: Radek:loveu: Asiaczek:loveu: Rudzia B.:loveu: Halbina:loveu: Kika22:loveu: KubaP:loveu: Saphira:loveu: oraz Mtf Zalesie:loveu: - to dla psiaków na działce pod opieką Elwiry:loveu: Czyli mamy do dyspozycji [SIZE=4][B][COLOR=Red]2462 zł[/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Radek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='andzia69']wreszcie mogę wejśc na dogo!:angryy: [/quote] Ostatnio coś Dogo słabo chodzi :shake: Quote
Saphira Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Andzia ! Zdecyduj na co przeznaczyć moją wpłatę. Jeżeli uważasz, że w tej chwili ważniejsza jest pomoc dla Elwiry to mozesz ją wspomóc. Nie mam nic przeciwko. Quote
Kuba P Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Odnośnie mojej wpłaty tez tak uwazam, niech pieniądze idą na to na co akurat są potrzebne.:lol: Quote
Od-Nowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 sytuacja robi się bardziej nieciekawa bo u dziewczyn teraz w większości sunie średniej wielkości w wieku ... nie młodym. bardzo potrzebna pomoc w ogłoszeniach Quote
andzia69 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 bardzo dziękuję...za wszystko...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kurde...nikt nie dzwoni o nasze piesy...Birmą można się załamać - czeka ponad rok na dom...Górka - ciężki przypadek...pewnie dorośnie na działce, potem się zestarzeje....Axel - cholernik...też cieżka adopcja:shake: o bohaterach tego wątku nie wspomnę....Lena,Rudzia, Bera i Dingo, Tolcia... a Tolcia jest taka słodka:-( [IMG]http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC07079.jpg[/IMG] Quote
betel Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dobrze chociaz ,że pieniędzy na razie nie brak, ale co dalej?? Elwira ma dość , nie daje rady, a mamy tyle psiaków , które zupełnie nie mają szczęścia. W jaki sposób znaleźć im domki. Przydałaby się jakaś "burza mózgów". A Tola , zadbana i po sterylce bardzo wyprzystojniała - inny pies.:crazyeye::loveu: Quote
Murka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A może ogłoszenia w prasie (choć pewnie już to praktykujecie?)? Ja mam rabat na dawanie psiaków do adopcji w Kronice Tygodnia (rejony Zamościa). Ogłoszenie kolorowe ze zdjęciem to koszt ok. 70 zł. Odzew jest różny i różni ludzie dzwonią :cool1: ale zawsze jakaś szansa jest, że zgłosi się ktoś sensowny... Mogłabym dać Lenkę na próbę :roll: Quote
Recommended Posts