ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/"][IMG]http://images6.fotosik.pl/338/8bd265ed02127755.png[/IMG][/URL] Quote
Hotel KADIF Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Gdzie jest banerek do pobrania? Też se wezmę! :cool3: A dla Ereczki dużo, dużo zdrowia!!! Niestety tylko tyle mogę.... :oops: Quote
mtf zalesie Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 moge tez wplacic ale chce wiedziec wczesniej czy te deklaracje sa comiesieczne i mniej wiecej na jak dlugi okres bo mam juz klika zobowiazan Quote
Linssi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Moga byc comiesieczne, a moga byc jednorazowe... Bedziemy wdzieczni za kazda pomoc. I potwierdzam jutrzejszy wyjazd do Krakowa, zabierzemy Bere ze soba do J-owa. Quote
mag.da Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 To o której jutro mamy być na miejscu? Ja będę z TZ-tem, samochodem, ale bez doświadczenia w łapankach :oops: Ważne, żeby Irena mogła być i żeby był sedalin w razie potrzeby. Quote
ANETTTA Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dziewczyny jestescie wspaniałae ...z ta pomoca .......naklikałycie tyle stron ze brak czasu na czytanie ale cos tam doczytałam ... jak czujke sie ERka na dzień dzisiejszy Andzia masz inf na pv Quote
Linssi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Mag.da, my bedziemy po 10.00, bo o 10.00 odbieramy sunie, ktora zabieramy do Krakowa. Andzia69 bedzie tez mniej wiecej o tej porze. Ewelinka miala zapytac Irene czy jej tez bedzie pasowalo. Ja tez bede z TZ-em, i tez bez doswiadczenia ale z ogromnymi checiami ;) Czy ktos ma moze Sedalin? Bo ja nie mam dostepu do takich lekow :shake: Quote
betel Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Też deklaruje co miesiąc 30 złotych , na hgotelik a wlepszym miesiacu czasem trochę więcej. Dopiszcie mnie do listy Quote
Linssi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 supergoga - 50zł agusiazet - 50zł Bazyliah - 100zł EVA2406 - 20zł Od-Nowa - 20zł Rudzia-Bianca - 20zł kika22 - ok 40zł Maja 75 - 50zł ewatr - 50 zł Saphira - 100zł Pixie - 50 zł Miska79 - 40 zł Basia1968 - 50 zł Ewelinka_m - 20 zł Bambino - 30 zł Betel - 30 zł [B]w sumie [SIZE=5][COLOR=red]720 zł [/COLOR][/SIZE][/B] Dziekujemy!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tak jak Andzia napisała nie ma sensu robić wszystkiego na hura, póki co psiaki karmi Irena, a na tygodniu jak jej nie będzie, obiecały to robić współracowniczki Erki. Andziu, czy potrzebujecie kogoś jeszcze na jutro, jeśli będziecie chciały jechać do Erki do pracy? w razie czego mam 2 wolontariuszki już, które czekają tylko wrazie co na telefon. a resztę mogę jeszcze zorganizować! Quote
andzia69 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='mtf zalesie']moge tez wplacic ale chce wiedziec wczesniej czy te deklaracje sa comiesieczne i mniej wiecej na jak dlugi okres bo mam juz klika zobowiazan[/quote] te deklaracje na razie to chyba teraźniejsze... Słuchajcie - jestem po rozmowie z Erką i tak: Jutro możemy się spotkać - nie ma sprawy - trzeba zobaczyć w jakim stanie są budy - czy nie trzeba coś tam zrobic... [B]Co do psów :[/B] Dinguś - pojedzie do Maji - ale na spokojnie - musi naprawic kojec - uznałyśmy z Erka, że to będzie dla niego najlepsze, bo pchanie psa z podwórka do pomieszczenia, gdzie trwają prace remontowe, wiertarki itd moze być dla niego zbyt stresujące Bera - czy może w końcu jechać do Jaagi po 5 grudnia? Lenka, Tola, Rudka - ustaliłyśmy, że łapanie na huraa moze nie przynieść efektów - o ile Lenkę można złapać i przewieźć do hoteliku, to z pozostałymi moze byc problem, a więc - pani Irenka ma do nich chodzic coby się z nią oswoiły i jak uda sie jej zagonić je do zamkniętego pomieszczenia, poda sedalin to będziemy mogły na spokojnie zapakować towarzystwo na razie do hoteliku pod Kielce - no chyba, ze znajdzie się tymczas inny niz hotel w miedzyczasie to przyspieszymy proces łapania Nie ukrywam...najbardziej potrzebne by były domki stałe - a więc potrzebne zmasowane ogłoszenia Boje się, ze na płatne tymczasy, hotele mozemy nie wydolić - a więc np. tymczasy za karmę, zwrot kosztów leków, sunie są wysterylizowane (oprócz Toli) a więc odpadają w 2 przypadkach koszty sterylek i uciążliwosć opieki pooperacyjnej Jakby coś ktoś pytał - pytać, bo może coś zapomniałam - mam za dużo na głowie - mój nr 604 27 55 53 [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Red][B]i wszystkim bardzo, bardzo serdecznie dziekuję za wsparcie - i duchowe i finansowe!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Linssi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Andzia, to decyduj... bera jedzie czy zostaje? I musze wiedziec ostatecznie, bo Potter musi przygotowac miejsce dla niej. I tez musze wiedziec czy jutro mamy jechac na lapanke czy nie... Quote
mimiś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='liryka']czy Berosława jest przetestowana na kota w mieszkaniu??[/quote] - czy to propozycja domku??-dziewczyny,która moze odpowiedzierć? Quote
Bazyliah Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jeśli mogę coś doradzić z racji doświadczenia osobistego i zawodowego ;) Psy przebywając na terenie zakładu mają bardzo małe szanse na adopcje, a te dzikusy - praktycznie żadne. Niestety, ludzie chętniej wezmą psa, który jest u kogoś w domu, niż takiego z kojca przyzakładowego. Też mam wątpliwości, czy damy radę finansowo. Ale właśnie teraz, dzięki temu, że tyle osób chce pomóc, psiaki zyskują szanse, że ktoś z nimi popracuje, że staną się psami adopcyjnymi. Quote
shirrrapeira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jeśli Erka ma jakieś problemy ortopedyczne, to w Kielcach pracuje mój wujek ortopeda. Może by jakieś konsultacje zrobił?? Quote
andzia69 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='ewelinka_m']Tak jak Andzia napisała nie ma sensu robić wszystkiego na hura, póki co psiaki karmi Irena, a na tygodniu jak jej nie będzie, obiecały to robić współracowniczki Erki. Andziu, czy potrzebujecie kogoś jeszcze na jutro, jeśli będziecie chciały jechać do Erki do pracy? w razie czego mam 2 wolontariuszki już, które czekają tylko wrazie co na telefon. a resztę mogę jeszcze zorganizować![/quote] Myślę, ze w takim razie jutro wystarczymy ...my:evil_lol: zobaczymy, obadamy sytuację na miejscu - i na spokojnie kombinujemy dalej;) Czyli jutro 10 czy 11 kto może? i czy ta p. Irenka poinformowana??? bo ja nie znam jej ani nie mam do niej namiarów:shake: kurde - za dużo emocji Quote
andzia69 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='liryka']czy Berosława jest przetestowana na kota w mieszkaniu??[/quote] wiesz...to jest tak łagodna psinka, ze myślę, że kotu nie zrobiłaby krzywdy...no ale nie wiemy czy jakiś kot tam sie plątał, bo tam za duzo psiaków:shake: Quote
betel Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Andziu, kochana , ja pieniążki przeleję Ci w poniedziałek , jak tylko dostanę pensję , bo chwilowo u mnie dno i kupa mułu. Przed chwilka rozmawiałam z Erką, martwi mnie ,że nic nie robią leży i tyle. Quote
mag.da Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tak czy inaczej my jutro możemy być. To może 10.30, skoro Linssi o 10 odbiera sunię, to akurat dojedzie. Quote
NaamahsChild Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Trzymam kciuki za powodzenie akcji!:diabloti: Quote
liryka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 to na razie przymiarka, a ewentualny dom mozliwy dopiero po 15. grudnia - chyba, ze ktos wybiera sie do szczecina wczesniej. warunkiem jest przyjacielskosc do kotow - kocidlo tez bedzie po przejsciach, wiec nie mozemy ryzykowac. poprosze ciotki z jedrzejowa, coby zorganizowaly jakiegos kota testowego:lol: a za dom recze glowa - mnie wprawdzie kiepsko wychowali, ale ze zwierzakami szlo lepiej :evil_lol: :evil_lol: [quote name='andzia69']wiesz...to jest tak łagodna psinka, ze myślę, że kotu nie zrobiłaby krzywdy...no ale nie wiemy czy jakiś kot tam sie plątał, bo tam za duzo psiaków:shake:[/quote] Quote
Linssi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Magda, jesli nie zabieram jutro Bery, to ja bym pojechala juz prosto do Krakowa. Bo nie chcialabym trzymac suni Justyskowej samej w aucie. Chyba ze jestem potrzebna?? Quote
Diuna B. Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='liryka']to na razie przymiarka, a ewentualny dom mozliwy dopiero po 15. grudnia - chyba, ze ktos wybiera sie do szczecina wczesniej. warunkiem jest przyjacielskosc do kotow - kocidlo tez bedzie po przejsciach, wiec nie mozemy ryzykowac. poprosze ciotki z jedrzejowa, coby zorganizowaly jakiegos kota testowego:lol: a za dom recze glowa - mnie wprawdzie kiepsko wychowali, ale ze zwierzakami szlo lepiej :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jakby co ,to kota testowego mam ,żadnych psów się nie boi :evil_lol: Quote
osho Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]dziewczyny, powodzenia jutro... strasznie buduje taka sprawna organizacja działania...[/COLOR] Quote
Recommended Posts