Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witają Czarownice z Łodzi
Korek już bezpieczny w hoteliku teraz już tylko musimy się modlić o deszcz kasy na hotelik.Mam nadzieje że możemy na Was liczyć.
Pieniądze proszę wpłacać na konto fundacji
Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"

Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993

ul. Chłędowskiego 1/8

Łódź 93-239

Zdjęcia z dzisiejszej akcji będą wieczorem.Koszt hoteliku tak jak pisałam wcześniej 300zł miesięcznie. Deklaracje mamy na150 zł więc pomoc bardzo potrzebna
Bardzo dziękujemy wszystkim Cioteczkom którym los Korka nie jest obojętny.

Posted

gagata napisał(a):
Ciotki czarownice
pedzą przez ulice
Nie wierza nikomu
szukając psom domów...
I w końcu sie znajdzie
dla psa jakiś kącik:
Niech psina wypocznie,
niechaj już nie błądzi...;)

O już konkurencja tu działą jak widzę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja dostałm taką wiadomośc od Pani na n-k ... moge prosić odpowidź na pytania tej Pani...

witam :) mam pytanko zostalo dadane dzis zdjecie slicznego pieska Korka ile on ma latek i jakiej jest wielkosci ?? i gdzie on teraz przebywa bo ja jestem z lodzi a nie ukrywam ze chcialabym pomoc temu pieskowi ja wprawdzie mam juz 2 pieski ale moja babcia mieszka w duzym domku pod lodzia i niedawno odszedl jej staruszek babcia nie mieszka sama ale mimo wszystko calej rodzince jest smutno bez pieska.. wiec dlatego chcialam zasiegnac wstepnych informacji o tym psiaku..
pozdrawiam

Posted

Nawet nie wiecie jak ja ściskam kciuki,zwłaszcza że już mamy następce Korka i to w dużo gorszym stanie :-(

A co do zapytania to Korek ma ok 1.5 roku,mieszka w Łodzi ,jest dużym jak nie bardzo dużym psem.Jak przystało na takiego młodzieńca bardzo żywym,uwielbiającym zabawę i długie spacery.

Posted

:Rose: Dziękujemy bardzo wszystkim ciociom za wsparcie i zainteresowanie losem biednego Koreczka:Rose:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

[SIZE=5]Korek dziś opuścił schronisko i pojechał do hoteliku.
Jest młodym 1,5 rocznym ,dużym ,radosnym jak na ten wiek przystało, kochającym kontakt z człowiekiem psiakiem.
W schronisku wśród współtowarzyszy niedoli zupełnie nie dawał sobie rady.
Gdy zwróciliśmy uwagę na Korka ,pierwotnie myśleliśmy iż został dotkliwie pogryziony dwa razy,dziś dowiedzieliśmy się ,że niestety było już wcześniejsze pogryzienie.:shake:
Pobyt w szpitaliku był dla niego wybawieniem.
Gdyby pozostał dłużej w boksach ogólnych można się tylko domyślać ,jaki okrutny los mógłby spotkać tego wspaniałego, pięknego psiaka.
Korek jest psem pozbawionym agresji.

Pobyt w hotelu kosztuje 300 zł. i niestety nadal nie mamy deklaracji pełnej kwoty na opłacenie jego pobytu.
Błagamy wszystkie ciocie którym los Koreczka nie jest obojętny o zainteresowanie i wsparcie finansowe.

Cioteczce Beata 19 składamy wielkie ukłony za rozpaloną iskierkę nadziei na domeczek dla Koreczka.
Nie zapeszając , trzymamy kciukasy mocno,bardzo mocno zaciśnięte.

Korek jeszcze w schronisku

Posted

wszystkie Cioteczki które deklarowały pomoc prosimy o wpłacanie pieniędzy na konto fundacji i z góry bardzo dziękujemy:Rose:
Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"

Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993

ul. Chłędowskiego 1/8

Łódź 93-239
z dopiskiem dla Korka