Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki bardzo Wam dziękuje za pomoc ,ja po powrocie ze schroniska zawsze jestem chora.Nie znoszę bawić się w Boga i wybierać któremu psu trzeba pomóc najpierw ,ale niestety tak trzeba.Dzięki Waszemu wsparciu mogę już zacząć myśleć gdzie najlepiej wyciągnąć tego biedaka i zaczynam myśleć że może jemu też się uda i będzie miał szanse na normalne życie.
Bardzo dziękuje.

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w naszym schronisku jest sytuacja kryzysowa , Korek szczęśliwie trafił w miejsce, gdzie mam nadzieje jest bezpieczny, ale jak długo? tego nie wie nikt
jego miejsce może zając kolejny pies w potrzebie deklaracje wirtualnej opieki na cito potrzebne

Posted

wirtualny opiekun deklaruje kwotę jaką może miesięcznie wesprzeć korka :cool3:
żeby wyciągnąc Korka potrzebnych jest chyba kilka takich osób
skopiuje ze strony naszej Fundacji

"Adopcje wirtualne to świetne rozwiązanie dla tych z państwa ,którzy z różnych względów nie mogą dać domu zwierzętom. Zostać wirtualnym opiekunem psa lub kota, który objęty jest patronatem fundacji, jest bardzo łatwo - wystarczy napisać do nas mail , w którym:

- podają Państwo imię zwierzęcia
- deklarują Państwo comiesięczną wpłatę ,z której pokryjemy np. koszty utrzymania i leczenie psiaka/kota
- podają Państwo swoje dane nick (pseudonim) lub imię i nazwisko czy baner reklamowy , które będę się wyświetlały przy profilu wybranego zwierzaczka

Wysokość kwoty oraz czas pozostawania wirtualnym opiekunem zależy wyłącznie od państwa dobrej woli. Fundacja ze swojej strony zobowiązuje się informować o przeznaczeniu wpłat, o stanie zdrowia zwierzęcia oraz do przesyłania na podany adres mailowy aktualnych zdjęć wirtualnego podopiecznego. Jednemu psu może byc przypisanych kilku wirtualnych opiekunów.
[email protected] "

schronisko w Łodzi także prowadzi program adopcji wirtualnych ale niestety środki nie są przekazywane na konkretnego psa, nie da się tego zrobić przy 700 psach i przy tych warunkach

Posted

ewatonieja napisał(a):
w naszym schronisku jest sytuacja kryzysowa , Korek szczęśliwie trafił w miejsce, gdzie mam nadzieje jest bezpieczny, ale jak długo? tego nie wie nikt
jego miejsce może zając kolejny pies w potrzebie deklaracje wirtualnej opieki na cito potrzebne

Niestety,szczęście w nieszczęściu się skończyło :shake:
Jak każdy z nas wie,schronisko to ciągła walka psów ,niekiedy kończąca się bardzo tragicznie. Tak więc szpitalik to miejsce ciągłej rotacji miejsc dla największych schroniskowych bied.
Jako że stan zdrowia na to pozwalał ,niestety Korek musiał już dziś opuścić szpitalik, by kolejny nieszczęśnik mógł zająć jego miejsce.:placz::placz::placz:

Korek trafił do boksu !!!!! :-(

Dziś i najprawdopodobniej jeszcze jutro będzie w boksie sam.
Jest to szansa ,by doszedł do siebie. Jak długo będzie możliwość,by do boksu nie trafił inny pies,tego nie wiemy.
W schronisku jest 700 psich nieszczęść.
Jako,że mamy deklarację miesięcznych wpłat na pobyt Korka w hoteliku,musimy go koniecznie jak najszybciej zabrać !!!!!

Niestety nie mamy pełnej kwoty za hotelowanie Korka. Prosimy zatem w jego imieniu o litość i wsparcie :-(