ciapuś Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Korek siedzi sobie już bezpieczny w hoteliku i tęskni za swoim wymarzonym domkiem.Dzisiaj miałam pierwszy telefon z zapytaniem o Korka.Pani ma sie jeszcze zastanowić i dać znać. Quote
Margo05 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czekamy na DOBRE wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
dusje Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ciesze sie, ze dotarlo:lol: Kciuki za Koreczka:loveu: nieustajaco trzymam:lol: Quote
zwierzus Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To i ja się dołączę do trzymania kciuków za Ciapowatego :loveu: Quote
Margo05 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jaka niecierpliwa istota z człowieka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Maluszku chociaż Cię podniosę... Strasznie jestem zalatana i nie zaglądam:shake: Quote
agata51 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ciapuś napisał(a):Niestety pani sie nie odezwała Może coś jej wypadło? A jeśli nie ta, to odezwie się inna, prawda, Koreczku? Quote
anovip1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ciapuś napisał(a):Niestety pani sie nie odezwała Może dziś się odezwie ,dajmy jej jeszcze chwilkę na ostateczną ,oby pozytywną decyzję . Koreczku ,cały czas trzymamy kciuki zaciśnięte . Quote
Margo05 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Trzymajmy kciuki, żeby Pani się odezwała. Czy Korek ma ogłoszenie w metrze? Quote
ciapuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 nie ma ogłoszenia w Metrze więc jeśli Ci się uda je zamieścić będzie super Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Korek - śmieszny pies pierdoła... Jego pecha nikt nie zdoła zwykłym słowem wytłumaczyć. Ciało Korka blizny znaczą... To pamiątki po złym życiu: głodzie, chłodzie,nocnym wyciu... Teraz Korka los się zmieni: Miły domek wśród zieleni, Miękki kocyk,pełne miski, Człowiek sercu Korka bliski... Wszystko to na Korka czeka - Korek tęskni do człowieka! Quote
ciapuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 łał ..........:klacz::klacz::klacz: Quote
Isadora7 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 gagata napisał(a):Korek - śmieszny pies pierdoła... Jego pecha nikt nie zdoła zwykłym słowem wytłumaczyć. Ciało Korka blizny znaczą... To pamiątki po złym życiu: głodzie, chłodzie,nocnym wyciu... Teraz Korka los się zmieni: Miły domek wśród zieleni, Miękki kocyk,pełne miski, Człowiek sercu Korka bliski... Wszystko to na Korka czeka - Korek tęskni do człowieka! Wymiękłam, zaczynam zbierać twoje dzieła i składać tomik :) Quote
Beata19 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pisałam jakiś czas temu o Pani z n-k zinteresowanej Korkiem...wczoraj do niej napisałam pytając czy kontaktowała się w jego sprawie...dzisiaj dostałą odpowiedź...czeka na wujka bedzie w piatek i jesli on wstepnie się zgodzi to ma zadzwonić:roll: Quote
ciapuś Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 agusiazet bardzo dziękuje pieniądze już doszły Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Super:) I widzę, że może Koreczkowi się uda iść do domku!!! Quote
Margo05 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Koreczku, biegniemy na spacerek w górę :loveu: Quote
Erazm Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To ja biegiem za ciotkami i psem pierdołą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Uwaga, teraz zmiana! Korek Pierdoła goni ciotki..... Quote
Margo05 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ło matko, Korek, nie tak szybko, bo płuca wypluję :evil_lol: Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Płuca płucami, ale jak się chłopak rozochoci, too co innego możesz stracić....:evil_lol: Quote
Recommended Posts