Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Ło Boshe taki duży i taka pierdoła:shake:. Dobra cioteczki tez się dorzucę, ale jutro, bo dziś już w banku poszalałam;)

Święte słowa.... taki duży a pierdoła!
Ale piękny jest a że pierdoła to świadczy o jego ... łagodności i braku agresji! :loveu: Szybciutko znajdzie domek!!!

Dziewczyny!! Chylę czapkę przed Wami !!!!!
Korek wyciągnięty a Wy jesteście Wielkie!!! :loveu:
Super, że są osoby które zadeklarowały pomoc finansową!!! To wielka szansa dla Korka!
Ja niestety mogę tylko rozsyłać linki i podbijać wątki .....

Ale obiecuję Wam, że jak wygram w Lotto będę utrzymywać wszystkie psy z dogo.... 0X:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
DIF,a grywasz w to Lotto?:cool3::evil_lol:

Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti:

Posted

[quote name='DIF']Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti:

DIF- ciu ,Ty nie chybiaj tylko trafiaj:-x
Jutro kumulacja,do roboty kobieto, skreślaj ;)
Tyle planów ,marzeń i to nie dla siebie :shake: Na co Ty czekasz?
Jesteś wspaniałą babeczką,emanujesz wokół pozytywną energią,musi się udać .

Za ogromne zaangażowanie w niesieniu pomocy dla Korka Tobie i pozostałym cioteczkom składam ogromne podziękowania.
Korek, jak to ktoś wcześniej świetnie określił ,to taka prawdziwa pierdoła ;)
Bez naszej wspólnej pomocy jego dalszy los w schronisku ,byłby już przesądzony. Nie miałby najmniejszych szans na przetrwanie.

Posted

Mi też to granie nie wychodzi :cool3:

Dziewczyny, na stronie Fundacji jest podstrona Korka.
Jest tam na koniec taki tekst:

"Nie mogliśmy dłużej zwlekać i każdego dnia z drżeniem serca sprawdzać czy Korkowi udało sie przetrwać kolejny dzień. Zabrałyśmy Korka(25.11.2008) do zaprzyjaźnionego Hoteliku i tam w spokoju czeka na wymarzony dom."

Może dopiszcie do niego, zgodnie z prawdą, że Hotelik jest płatny i zbieracie na utrzymanie w nim Korka. Może ktoś przeczyta i wpłai co nie co :roll:

Posted

[quote name='Margo05']

Może dopiszcie do niego, zgodnie z prawdą, że Hotelik jest płatny i zbieracie na utrzymanie w nim Korka. Może ktoś przeczyta i wpłai co nie co :roll:

Dobrze gadasz, ciotka! :loveu:

A ja nie mogę się napatrzyć na Korka! Jest naprawdę przepiękny i, tak jak rzekła Isadorka dostojny.
Pewnie niedługo będzie czekał na dom!

Posted

DIF napisał(a):
Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti:
DIF, jak znowu chybisz, to złóż koniecznie reklamację! Ja kupując swoje chybił-trafił będę teraz prosiła tylko o "trafił", niech "chybił" bierze następny z kolejki...:evil_lol:.