Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ło Boshe taki duży i taka pierdoła:shake:. Dobra cioteczki tez się dorzucę, ale jutro, bo dziś już w banku poszalałam;) Quote
kaja555 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no to teraz może już tylko być lepiej Quote
ciapuś Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ambra bardzo dziękujemy pieniądze już doszły Quote
dusje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dzisiaj wyslalam to co mialam wyslac;) na wskazany adresik Trzymaj sie Koreczku:lol: Quote
Reno2001 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Odwiedziłyśmy dziś Korka. Ona bardzo potrzebuje swojego człowieka. Gdy tylko słyszy, że ktos idzie w jego kierunku, zaczyna niemożliwie się cieszyc. Quote
zwierzus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Podpisuję listę obecności :lol:. A czy pani z n-k dała jakiś znak? Quote
BasiaD Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Korek wracaj na początek, nie spadaj ! Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Erazm napisał(a):Ło Boshe taki duży i taka pierdoła:shake:. Dobra cioteczki tez się dorzucę, ale jutro, bo dziś już w banku poszalałam;) Święte słowa.... taki duży a pierdoła! Ale piękny jest a że pierdoła to świadczy o jego ... łagodności i braku agresji! :loveu: Szybciutko znajdzie domek!!! Dziewczyny!! Chylę czapkę przed Wami !!!!! Korek wyciągnięty a Wy jesteście Wielkie!!! :loveu: Super, że są osoby które zadeklarowały pomoc finansową!!! To wielka szansa dla Korka! Ja niestety mogę tylko rozsyłać linki i podbijać wątki ..... Ale obiecuję Wam, że jak wygram w Lotto będę utrzymywać wszystkie psy z dogo.... 0X:evil_lol: Quote
gagata Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 DIF,a grywasz w to Lotto?:cool3::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 gagata napisał(a):DIF,a grywasz w to Lotto?:cool3::evil_lol: Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti: Quote
zwierzus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Spacerkiem na pierwszą Koreczku :loveu: CIOTKA ISADORA ZROBI KORKOWI ALLEGRO :sweetCyb: Quote
Niewiasta_21 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Widze ze tu duzo ciotek,to moze znajdzie sie ktos kto wesprze takze Dajmona? :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-dajmon-cierpi-czeka-na-dom-124611/index8.html#post11319238 Quote
Hotel KADIF Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zwierzus napisał(a):Spacerkiem na pierwszą Koreczku :loveu: CIOTKA ISADORA ZROBI KORKOWI ALLEGRO :sweetCyb: Isadorka jak zawsze niezawodna.... :loveu::Rose: Quote
ciapuś Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Bardzo dziękujemy za Allegro my w tej chwili jesteśmy zarzucone psimi nieszczęściami i toniemy w długach dlatego Korek ma tylko allegro zwykłe bez wyróżnienia Quote
anovip1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='DIF']Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti: DIF- ciu ,Ty nie chybiaj tylko trafiaj:-x Jutro kumulacja,do roboty kobieto, skreślaj ;) Tyle planów ,marzeń i to nie dla siebie :shake: Na co Ty czekasz? Jesteś wspaniałą babeczką,emanujesz wokół pozytywną energią,musi się udać . Za ogromne zaangażowanie w niesieniu pomocy dla Korka Tobie i pozostałym cioteczkom składam ogromne podziękowania. Korek, jak to ktoś wcześniej świetnie określił ,to taka prawdziwa pierdoła ;) Bez naszej wspólnej pomocy jego dalszy los w schronisku ,byłby już przesądzony. Nie miałby najmniejszych szans na przetrwanie. Quote
agata51 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Niewiasta_21']Widze ze tu duzo ciotek,to moze znajdzie sie ktos kto wesprze takze Dajmona? :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-dajmon-cierpi-czeka-na-dom-124611/index8.html#post11319238 Matko jedyna, chyba też skreślę! Żartuję. Gram i gram i nic. W ciągu ostatnich dwóch lat miałam jedną trójkę! Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mi też to granie nie wychodzi :cool3: Dziewczyny, na stronie Fundacji jest podstrona Korka. Jest tam na koniec taki tekst: "Nie mogliśmy dłużej zwlekać i każdego dnia z drżeniem serca sprawdzać czy Korkowi udało sie przetrwać kolejny dzień. Zabrałyśmy Korka(25.11.2008) do zaprzyjaźnionego Hoteliku i tam w spokoju czeka na wymarzony dom." Może dopiszcie do niego, zgodnie z prawdą, że Hotelik jest płatny i zbieracie na utrzymanie w nim Korka. Może ktoś przeczyta i wpłai co nie co :roll: Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Margo05'] Może dopiszcie do niego, zgodnie z prawdą, że Hotelik jest płatny i zbieracie na utrzymanie w nim Korka. Może ktoś przeczyta i wpłai co nie co :roll: Dobrze gadasz, ciotka! :loveu: A ja nie mogę się napatrzyć na Korka! Jest naprawdę przepiękny i, tak jak rzekła Isadorka dostojny. Pewnie niedługo będzie czekał na dom! Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DIF napisał(a):Jak jest kumulacja - zawsze!! Na chybił-trafił... Jak nie chybię to trafię, prawda? :evil_lol: Tylko mnie na kasie to nie za bardzo zależy i pewnie dlatego jej nie mam i zawsze "chybiam"...:diabloti:DIF, jak znowu chybisz, to złóż koniecznie reklamację! Ja kupując swoje chybił-trafił będę teraz prosiła tylko o "trafił", niech "chybił" bierze następny z kolejki...:evil_lol:. Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Że ja na to nie wpadłam :-o Idę dziś po "trafił" :lol: Quote
ciapuś Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 ja też dzisiaj pójdę po "trafił" to trochę tych 6 będzie :evil_lol: ale jakoś się podzielimy :loveu: Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Słuchajcie SBD szuka na gwałt noclegu w lodzi na 1 noc dla trzech staruszków ratlerków jadących do domków... Quote
Recommended Posts