anovip1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jutro sprawdzimy jaka jest sytuacja Korka w schronisku . Mamy nadzieję , że zapadnie też decyzja o jego holelowaniu :-( Problemem jest, że nie mamy nadal deklaracji pełnej kwoty opłaty za jego pobyt w hotelu. Nadal prosimy cioteczki,którym los Korka leży na sercu o pomoc i wsparcie. Quote
agata51 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ile wam brakuje? A miejsce w hoteliku jest? Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Anovip-ku! Wreszcie jestem! :oops: Nie wiem dlaczego, ale nie dochodziły linki.... Przejrzałam wątek. Korek nie ma ani ogłoszeń ani allegro!!! Wysyłam info o nim do zaprzyjaźnionych dogomaniaków! A Koreczek niech jeszcze trochę wytrzyma, bo ciotki z dogo już rozpoczęły akcję ratunkową! :loveu: Quote
mru Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zgłaszam się jako zaprzyjaźniony dogomaniak ;) i obiecuję wchodzić do Korka... niestety sama robię bazarki na umierającego Maksia... więc nie mogę wspomóc Korka :( :shake: straszne. Korek jest piękny i trzeba go ratować... ile psów tak cierpii po schronach dzień w dzień? :( Korek jest przedstawicielem tych, które nie mają możliwości pokazać się światu... :( Quote
Masza4 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Boże, kolejne psie nieszczęście :placz: Quote
malagos Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 to i ja jestem :roll: Jakiej sumy brakuje? choć na poczatek? O ogloszenia moze poproscie paros, są skuteczne! :lol: Quote
dusje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dzieki DIF za linka:lol:Melduje sie i dokladam 50 zl dla Korka:lol: Kto moze zrobic bazarek? Mam do wystawienia dla Korka markowa bluzke i dluga spodnice w sam raz na sylwestra lub wielkie huczne imprezy rozm 38 Quote
Beata19 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wstawiłam psiaka na n-k Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
gagata Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zaznaczam i będę odwiedzać, chociaz tak wspomogę narazie... Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 I ja również jako zaprzyjaźniony dogomaniak się melduję. Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dziewczyny! Wiedziałam, że można na Was liczyć!! Jesteście suuuuperrr!!!! Dzięki wielkie!!!!! :Rose::Rose::Rose: Dziewczęta z Łodzi! Czy któraś z Was zrobi ogłoszenia i allegro dla Korkeczka....? :modla: I tak dla przypomnienia... Banerek Korka: Bierzcie, bo sprawa jest PILNA!!! :loveu::mad: Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jestem i ja :lol:. Brakuje tylko Erazm i Isadory i sabat w komplecie :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 mru napisał(a):Korek jest przedstawicielem tych, które nie mają możliwości pokazać się światu... :( Mają, mają.... Dzięki NAM!!!! :loveu: Quote
dusje Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Komu moge przeslac kase? Potrzebny mi na PW adres, nie konto:lol: Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 DIF poprosiłam Isadorę żeby na miejsce Klary na allegro wystawiła Korka. Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zwierzus napisał(a):Jestem i ja :lol:. Brakuje tylko Erazm i Isadory i sabat w komplecie :evil_lol: Spoko.... Pewnie zaraz się pojawią....Bo wiesz... ;) One śledzą nasze posty...Nawet jak śpimy.... :candle::evil_lol: Quote
zwierzus Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Taaa. Podążają za nami jak cień :crazyeye: Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isadora na miotle, bo ćwiczy przed 06.12 :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Margo05 napisał(a):Isadora na miotle, bo ćwiczy przed 06.12 :evil_lol: O qrde.... Ale podleci chiba dzisiaj na kwilkę do Korka?! :hmmmm: Zaraz... jak to ćwiczy?! :crazyeye: Przecież jedziemy z Erazm.... No nie... lecę na watek Barego, bo może o czymś nie wiem...wiuuuuu...... http://www.dogomania.pl/forum/f85/mam-9-lat-moja-pani-umarla-bary-zlapany-ma-dom-margo-05-juz-nie-pomocy-107662/index248.html Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 dusje napisał(a):Komu moge przeslac kase? Potrzebny mi na PW adres, nie konto:lol: Kochana!!! Ne pewno dziewczynom, które założyły watek Koreczkowi!! Dzięki ogromne dla Ciebie i czekamy na "laski" z Łodzi!!! :loveu: Quote
gagata Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ciotki czarownice pedzą przez ulice Nie wierza nikomu szukając psom domów... I w końcu sie znajdzie dla psa jakiś kącik: Niech psina wypocznie, niechaj już nie błądzi...;) Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 gagata napisał(a):Ciotki czarownice pedzą przez ulice Nie wierza nikomu szukając psom domów... I w końcu sie znajdzie dla psa jakiś kącik: Niech psina wypocznie, niechaj już nie błądzi...;) A więc mamy ciotkę-poetkę-również-czarowniczkę!!! :loveu::evil_lol: Możemy prosić o jeszcze???!!! :eviltong: A Koreciasty szuka domku i leci na pierwszą!!! Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 DIF, ciotka Gagatjka to wielki talent :loveu: Widziałaś u mnie w podpisie banerek pieska Daszka? Ten z wierszykiem na niebiesko? To wierszyk cioteczki :evil_lol: A na wątku Daszka to już sama poezja :eviltong::eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-daszek-szuka-dachu-nad-glowa-milosci-swojego-czlowieka-123866/#post11212816 Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Margo05 napisał(a):DIF, ciotka Gagatjka to wielki talent :loveu: Widziałaś u mnie w podpisie banerek pieska Daszka? Ten z wierszykiem na niebiesko? To wierszyk cioteczki :evil_lol: A na wątku Daszka to już sama poezja :eviltong::eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-daszek-szuka-dachu-nad-glowa-milosci-swojego-czlowieka-123866/#post11212816 To lecę na wątek :scared::bye: Quote
Recommended Posts