Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki -nie liczmy w najblizszych dniach ,iż ktos będzie zajmowal się wertowaniem ogloszeń i szukaniem psa do adopocji .Musimy przeczekać choćby ten najbliższy tydzień -a nawet może jeszcze następe dni -zanim unormuje się i uspokoi nasze życie .Chyba ,że cudem ktoś natknie się na ogloszenia i wypatrzy naszą Dusieńkę ...

Posted

Witam, robiłam kiedyś ogłoszenie Dusi i dziś dostała wiadomość w jej sprawie , wkleję go w oryginale : "Od: [email protected] muj emajl to [email protected] esemesem nie moge wysłac poniewarz mam zepsutom komurke"

wysłałam mail zwrotny z pytanie czy pies na podwórko?jeśli Pani napisze że tak , nie ma oczym więcej dyskutować, bo wiem że na podwórko pewnie jej nie dacie (zresztą ja też bym takiej księżniczki nie dała do budy)ale warto poczekać co dalej

Posted

mariolka napisał(a):
miałam telefon po Dusię. jakiś wiesniak i 3 letnie dziecko.
Tylko nie wiem czemu moj nr dalej jest.. albo stare ogloszenie

przed wpisaniem nowego tekstu Duska byla oglaszana z naszymi numerami Twoim i moim...nie wiem why no ale tak bylo w 1 poscie i tym sie pewnie dziewczyny sugerowaly...ja tez mialam telefony ale nie ma o czym mowic...

Posted

Dusia, ja wierzę, że gdzieś jest na ziemi człowiek, który albo jeszcze nie dojrzał do myśli, żeby cię zaadoptować, albo po prostu nie natrafił jeszcze na twoje ogłoszenie...:roll:
Dusiu i tobie się uda, w końcu jesteś taka kochana :loveu:

Posted

Akrum napisał(a):
Dusia, ja wierzę, że gdzieś jest na ziemi człowiek, który albo jeszcze nie dojrzał do myśli, żeby cię zaadoptować, albo po prostu nie natrafił jeszcze na twoje ogłoszenie...:roll:
Dusiu i tobie się uda, w końcu jesteś taka kochana :loveu:

Rozsylam wici i wątek tu i tam- może uda się zaangażować kilka osob w szukanie domu dla Dusi i Brutusa . Oglaszać nadal trzeba i szukać też.