Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olga7 napisał(a):
[quote name='olga7']

Nie są to chyba ostatnie fot. Dusi -ale ona po wykąpaniu ,strzyżeniu czesaniu będzie wygladać lepiej niż na fot. pierwszych -na poczatku wątku.

Wiadomo-na tych wcześniejszych Dusia jest najladniejsza . Ale Panca pytala o ostatnie -lepiej jednak pokazywać te fot. Dusi z poczatku lub srodka wątku -sunia korzystniej wygląda.

Posted

Panca jak miło, że jesteś z nami i Dusią;)

Koosiek jak tam Twój piesek? Wszystko już ok?

Taubi odpisał mi na maila niestety oprócz tych wcześniejszych trzech telefonów cisza.

Posted

Lara, może nie pisz w tytule "york" - wątpię, by ktoś, kto szuka yorka, zainteresował się Dusią... I zaraz będą kolejne telefony z pretensjami.

Z moim paskudem już lepiej, więc mam nadzieję, że w niedzielę będę mogła zajrzeć do Dusi :)

Posted

mam chwilkę to wpadam do ciebie Dusiu w odwiedziny.
wybacz, że tak szybko uciekam, ale dziś oczy wszystkich dogomaniaków pewnie zwrócone są w strone ewakuowanych schronisk: Kraków i Kędzierzyn Koźle

Posted

Akrum napisał(a):
mam chwilkę to wpadam do ciebie Dusiu w odwiedziny.
wybacz, że tak szybko uciekam, ale dziś oczy wszystkich dogomaniaków pewnie zwrócone są w strone ewakuowanych schronisk: Kraków i Kędzierzyn Koźle

Jejciu i co z tymi psiaczkami będzie?

Posted

azyl jest dosc blisko wisly ale na sporym wzniesieniu, po drodze lasy wiec miejmy nadzieje ze nie bedzie takiej sytuacji jak w krakowie czy kedzierzynie

Posted

Od wczorajszego popołudnia w Warszawie świeci słońce, tylko czasami trochę kropi, więc mam nadzieję, że będzie dobrze i pogoda będzie już tylko lepsza :)

Posted

Podobno koło 17 ma do Warszawy dotrzeć fala powodziowa, czyli jednak nie jest tak dobrze :( Ale z tego, co mówią, gorzej zabezpieczony jest drugi brzeg Wisły, ten, na którym jest azyl, jest bezpieczniejszy.