Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pisałam do Zuzy czy bazarek ogłoszeniowy dla Dusi już jest zrobiny.
Napisała, że zrobiła go parę dni temu, ale wysłała go na maila Taubiego. Poprosiłam ją, żeby przesłała mi je na mojego maila bo z tego co czytałam na jakimś wątku Taubi chyba nie ma dostępu do Dogo.
Jak mi je prześle zaraz wstawie je tutaj.
To chyba możemy mocno trzymac kciuki. Mam nadzieję, że w końcu zadzwoni ten właściwy telefon i Dusia znajdzie wspaniały domek.
Może już ktoś dzwonił???

Posted

Martwi nas ta cisza w sprawie Dusi i Brutusa pewnie także . Może gdyby oba te psy -albo choć Dusia wyszly ze schronu i byly oglaszane i pokazywane inaczej -ciekawiej i bardziej zadbane-a szczególnie Dusia -wykąpana i uczesana- to wtedy prędzej by komuś wpadła w oko i serce ? Bo taka rozczochrana ,nie wykąpana Dusia nie robi zbyt korzystnego wrażenia . Ona chyba nigdy w życiu nie była kąpana i czesana wcześniej -zanim trafila do schronu.
Bo czesanie brudnej,sklejonej sierści Dusi też niewiele daje. W schronie nie ma warunków i czasu oraz ludzi do kąpania choć niektorych psów. Jednak gdyby Dusia byla w hoteliku lub DT -wtedy mialaby szansę na zadbanie o nią i prędzej by doczekala swego domu -na który czeka już ponad 3 lata.Kto wie ,jak dlugo byla bezdomna -zanim trafila do Psiego Aniola.

Posted

tym bardziej, że ogłoszeń już miała na prawdę dużo - zresztą u mnie cały czas ma odnawiane i nic... :(
ona jest śliczna, tylko jej piękno ukryte jest niestety pod tą brudną i rozczochraną sierścią...

Posted

W zwiazku z tym , że niemal wszyscy widzimy,iż Dusia ma niewielkie szanse na dom -jeśli nie wyrwiemy jej spod opiekuńczych ,ale zapracowanych opieką nad ponad 100 psami -Psim Aniolem -to jedyna szansa na domek Dusi wiedzie jednak przez DT lub hotelik ???
Tak jak bylo już niedawno planowane -na tym wątku ??? Inaczej Dusia NIGDY nie doczeka swego domu ??? Podobnie chyba jak Brutus ???

Posted

anita_happy napisał(a):
od KIEDY....KOOSIEK...od kiedy...WOW..a ja mu DOMU szukam!!!

Nie krzycz, nie krzycz :eviltong: Wczoraj albo dzisiaj czytałam na gronie, nic dokładnego nie wiem, pytaj może Ania_sami, ew. na wątku azylowym.

Posted

Niestety Zuza nie ma zapiasnych linków do ogłoszeń dla Dusi, które wysłała Taubiemy więc musimy poczekac, aż Taubi będzie na Dogo.
W każdym razie Dusia ma ogłosznia na tych portalach:

1. alegratka.pl
2. ojej.pl
3. pineska.pl
4. animalia.pl
5. gumtree.pl
6. vetmozga.pl
7. petworld.pl
8. autogielda.pl
9. adopcjapsa.pl
10. rozglos.net
11. anonseogloszenia.pl
12. najpewniej.pl
13. mammisia.pl
14. petsy.pl
15. aukcjezwierzat.pl
16. e-zwierzak.pl
17. adpedia.pl
18. olx.pl
19. szybko-sprzedam.pl
20. sprzedasz.pl
21. tablica.com
22. pchlitarg.info.pl
23. neeon.pl
24. bstok.pl
25. ogloszenia.e-podlasie.pl
26. ogloszenia.jard.pl
27. bialystok.biz.pl
28. gieldabialystok.pl
29. gielda.bai.pl
30. twoje-ogloszenia.pl
31. ogloszenia.trojmiasto.pl
32. kupsprzedaj.pl
33. twoje-x.net
34. ogloszenia-szczecin.webas.pl
35. ogloszenia.tasdj.pl
36. kupiepsa.pl
37. gablota.com
38. przygarnijzwierzaka.pl
39. morusek.pl
40. katowice.cwirek.pl
41. cafeanimal.pl
42. drobne.centrumofert.pl
43. argetto.pl
44. krakusik.pl
45. owi.pl
46. dwukropek.pl
47. aleokazja.pl
48. szerlok.pl
49. anonse.com
50. i-bazar.pl
51. ojoj.pl
52. info-krakow.pl
53. adsy.pl
54. eoferty.com.pl
55. portalogloszen.pl
56. spacerek.net
57. bardzi.pl
58. top-ogloszenia.com
59. oglosili.pl
60. oglosze.pl
61. offer.pl
62. mamoferte.pl
63. wybierzmiska.pl
64. darmobranie.pl
65. psiamania.pl
66. bazarek.biz
67. wa.stacja.biz
68. twojeanonse.com
69. sogl.pl
70. tlenek.pl

Posted

koosiek napisał(a):
To może warto dawać do ogłoszeń jednak stare fotki? Dusia na nich lepiej wygląda.

Ma rację cioteczka koosiek :trzeba wybierać te lepsze,ladniejsze fotki Dusi na ktorych wyglada lepiej i jest ciekawie pokazana .Bo do takiego stanu prędko uda się ją w nowym domu doprowadzić -a fot.zaniedbanego futerka Dusi nie zachęcają do adopcji ..

Posted

ja robiłam swego czasu ogłoszenia Dusi zarówno ze starymi, jak i z nowymi zdjęciami i nic... a ogłoszeń dosyć dużo jej zrobiłam i nadal u mnie wiszą... i nic :(