taubi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeden Pan dzwonił jeszcze z starego ogłoszenia gdzie w tytule było napisane że yourk i zrobił mi straszna awanture czemu tak jest napisane . A drugi chciał Dusie dla swojej matki 75letniej na wies. Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dusia na allegro ma 3 obserwatorów, ale gdyby chcieli to już by pewnie zadzwonili, tym bardziej że aukcja się kończy... Widzę też, że bardzo dużo osób odwiedziło Dusi allegro, dokładnie 228 osób do teraz, ale... dlaczego nikt sensowny nie dzwoni?? Quote
Yorija Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ona lubi czesanie? I jeszcze jedno pytanie - widziała kiedyś kota? widzieliście jej reakcje na koty? i jeszcze jedno - szczeka dużo? jeszcze dopiszę jedno pytanie na stronie psiego anioła widnieje informacje, że zasadniczo psy wydwane są osobom z Warszwy i okolic czy to jest bardzo krytyczne kryterium adopcji? Quote
AgusiaP Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Yorija napisał(a):Ona lubi czesanie? I jeszcze jedno pytanie - widziała kiedyś kota? widzieliście jej reakcje na koty? i jeszcze jedno - szczeka dużo? jeszcze dopiszę jedno pytanie na stronie psiego anioła widnieje informacje, że zasadniczo psy wydwane są osobom z Warszwy i okolic czy to jest bardzo krytyczne kryterium adopcji? Taubi napewno jak będzie na Dogo odpowie na te pytania:lol: A czemu pytasz?:lol::p Bardzo jestem ciekawa szczególnie jak zadałas to ostatnie pytanie;) Quote
koosiek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Yorija napisał(a):na stronie psiego anioła widnieje informacje, że zasadniczo psy wydwane są osobom z Warszwy i okolic czy to jest bardzo krytyczne kryterium adopcji? Nie no, psy z azylu jeździły po całej Polsce, sama zawoziłam jednego do Wrocławia :) Nie wiem tylko, jak z Duśką, bo na wątku było wspominane, że zostanie wydana tylko w okolice Warszawy... Quote
AgusiaP Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 :lol:Może jednak jak znajdzie się wspaniały domek to da się to zmienić...:lol: Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Yorija napisał(a):Ona lubi czesanie? I jeszcze jedno pytanie - widziała kiedyś kota? widzieliście jej reakcje na koty? i jeszcze jedno - szczeka dużo? jeszcze dopiszę jedno pytanie na stronie psiego anioła widnieje informacje, że zasadniczo psy wydwane są osobom z Warszwy i okolic czy to jest bardzo krytyczne kryterium adopcji? pytasz bo coś się szykuje? masz jakiś pomysł? chętny domek? Quote
Yorija Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie mam domu dla niej - ale gdyby mi się coś trafiło to potrzebuję wiedzieć - a że nie jestem z Warszawy ani okolic więc nie chciałabym przykrej niespodzianki Dusia podobna do mojej Dusi - niekoniecznie jota w jotę ale coś ma w sobie podobnego Quote
koosiek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Yorija, a Twoja Dusia to ta sunia z avatarku? Też śliczna :) Quote
Akrum Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dusia, wskocz na pierwszą i pokazuj się cioteczkom... Quote
AgusiaP Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Oj Dusieńko znowu zrobiło się cichutko u Ciebie.Ech... Quote
Olga7 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Teraz smutne dni w kraju i nie każdy ma czas i nastrój na neta i dogo ...Musimy przeczekać chyba ten smutny czas... Quote
malagos Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Czy są jakieś postępy w zachowaniu Dusi? Jest bardziej otwarta do ludzi? Quote
Akrum Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dusiu, mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządeczku. Quote
taubi Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 U Dusi wszystko dobrze moim zdaniem zrobiła postęp :) Quote
Recommended Posts