Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazuje się, że fala ma przyjść dopiero dzisiaj i ma być mniejsza, niż przewidywano. A jak patrzę na mapkę, to teren zagrożony zalaniem nie obejmuje Falenicy.

Posted

Dziekuję Nijase za przybycie na pomoc Dusi -pewnie i tak nic nie ruszy z adopcjami -przez tę tragiczną powódz ,gdy wiele zwierząt zginęlo a dużo innych stracilo domy ....To niedobry czas na adopcje-ale nadzieję trzeba mieć . Będziemy nadal pamiętać o Dusi -może doczeka jednak w tym roku swego domu .

Posted

Akrum napisał(a):
Dusia, Dusia... gdzie ten twój domek?
a może trzeba by ją ogłosić w jakiejś gazecie?
np. Dziennik Zachodni, albo Gazeta Wyborcza?

Wiem, że niektóre ogłoszenia gazetowe potrafi anett.

Posted

tak, jak przychodzi komunikat na maila, że się kończy, to tam gdzie to możliwe, to wznawiam, jednak niektóre strony automatycznie się kończą bez powiadamiania mnie o tym, więc nad tym już kontroli nie mam, bo mam mega dużo ogłoszonych psiaków i nie jestem w stanie wszystkiego kontrolować.

Posted

NiJaSe napisał(a):
polubek lekarz kazal mi sie oszczedzac

Polubek :p-nie poganiaj nam tak naszej cioteczki Nijase ,bo albo mąż jej zamknie kompa na kłódkę albo lekarz jej kaze leżeć częściej i chodzić na spacerki -jak na kobietę w ciąży przystało /i slusznie -to ostatnie szczegolnie/ ;) -no i wtedy dziewczyna nie zdąży nam pomóc w szukaniu domku tej upartej Dusi,która zaparła się jak osioł w Psim Aniele i nie chce go opuścić.:razz: No a laptop w tym stanie -bardzo niewskazany jednak.Nie tylko, że niewygodny -ale i zbyt szkodliwy raczej.