Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza Dusia jest kochana została dzis wyczesana była na spacerku, i była bardzo wesoła pokazuja to zdjecia :)
A Dusia ma nowego kolege Miśka:)

Posted

taubi napisał(a):
czym wiecej tym lepiej :)

Właśnie nie wiem, bo jak wykryją, że ma tyle, to pousuwają wszystkie... a ja pisałam na wątku, że zrobiłam jej allegro, wkleiłam link.

Posted

[quote name='AgusiaP']GOTOWIEC chyba nic nie pominęłam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963481138
bono-polska.pl
ojej.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
gumtree.pl(Warszawa)
morusek.pl
olx.pl
sprzedasz.pl
neeon.pl
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dusia-najpiekniejsza-suncia-na-swiecie-W0QQAdIdZ193645292
http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,13424,Lw==.html
I jest na alegratce

Ja zrobiłam gotowca dla pidzej, ale widocznie nie zauważyła;)

Posted

Jaka odmiana:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Tylko oglaszac ...........i dawac do adopcji , juz sie zasiedziala od 2008

Kostek, do ciebie kilka slow, pozwolisz;):diabloti::evil_lol:

Nie pouczaj innych, nie zrobilas nic w kierunku wyadoptowania Dusi, a moraly prawisz, ze hej:shake:

Pamietasz jeszcze akcje z pania B??? Ja, tak. Wyluzuj, oke? Moze tam poszukasz jej tymczasu? Bedzie miala opieke 24 na dobe:diabloti:

Posted

Cioteczki-prosimy-nie denerwujcie się aż tak ,bo na tym tylko straci sama Dusia a jeszcze energii i zapału potrzeba na oglaszanie i szukanie domów innym psom- choćby temu przystojnemu Brutusowi -i wielu innym psom -nie tylko z Psiego Anioła.
A tak to dużo energii i czasu pójdzie na takie nerwowe dyskusje -a na psy już zostanie niedużo albo zupelnie malutko. A może na pw -jak musicie koniecznie -powymieniacie się różnymi zdaniami ?;) Bo inaczej wpadnie mod i zabanuje tu i tam a Dusia i my na tym tylko stracimy .No i pozostałe psy -także :razz:.

Posted

Dusiu , , wiem ,że najlepszy byłby dla Ciebie D. T. , ale masz tyle ogłoszeń, ze może ktoś odpowiedni dla Ciebie i twojej delikatnej natury się odnajdzie. Moja Szyszka też nie była aniołkiem , ale ,gdy jej zabrakło.....

Posted

Akrum te ogloszenia ktore zrobilas szybko spadaja?gumtree ma odnawiane a jak z reszta?musimy ogarnac to jakos tak aby kazdy z nas podnosil ogloszenia aby ciagle Duske bylo widac, ja i Taubi w ten weekend na uczelniach ale powoli ogarniamy temat

Posted

Kostek napisał(a):
Akrum te ogloszenia ktore zrobilas szybko spadaja?gumtree ma odnawiane a jak z reszta?musimy ogarnac to jakos tak aby kazdy z nas podnosil ogloszenia aby ciagle Duske bylo widac, ja i Taubi w ten weekend na uczelniach ale powoli ogarniamy temat

niektóre spadają, a niektóre są na pierwszej. ale staram się na bieżąco odnawiać wszystkie ogłoszenia co robię.
z tymi ogłoszeniami jest też tak, że jak ktoś chce, to się doszuka swojego psiaka, który mu jest pisany nawet na samym końcu wszystkich ogłoszeń... kilka dni temu zadzwoniłą do mnie Pani w sprawie ogłoszenia ONka, którego ogłoszenia już dawno spadły gdzieś daleko, daleko, nie odnawiałam bo miałam zamiar porobić nowe z innymi zdjęciami i co? Pani tak szperała w necie i szperała, że w końcu go zobaczyła - od razu się w nim zakochała, teraz tylko wizyta i hopsa do domku. więc mam nadzieję, że tak samo będzie i z Duśką, że mimo tylu ogłoszeń w necie ktoś ją zauważy i pokocha :)
ale i tak na bierząco odnawiam :)

Posted

Dusia jest szczepiona Jesli chodzi o transport to w tej chwili to nie dotyczy, poniewaz na dzisiejszy dzin Dusie oddam tylko w Warszawie i okolicach poniewaznie mam jeszcze 100% zaufania do niej. Wiem że pewnie niektorzy beda mieli o to do mnie pretensje.

Posted

Taubi w takim razie może o dowozie lepiej nic nie pisać?
A zapomniałam jeszcze napisać, że kofana gazzy powysyłała do osób z Warszwy prośbę o pomoc Dusi w schronisku. Niestety brak odpowiedzi...