AgusiaP Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Lara sprawdziłam na ogłoszeniach, których się nie da otworzyć jest ogłoszenie z Twoim tekstem lub z nowym dodane dzisiaj. Tylko na tych jest stary tekst. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dusia-najpiekniejsza-suncia-na-swiecie-W0QQAdIdZ193645292 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,13424,Lw==.html Quote
Kostek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Duska w tym momencie w takim razie ma chyba 3 aukcje na allegro Akrumową Larową i azylową Quote
taubi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zaraz Kostek wstawi zdjecia bo mi ImageShack nie dziala :( Quote
taubi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nasza Dusia jest kochana została dzis wyczesana była na spacerku, i była bardzo wesoła pokazuja to zdjecia :) A Dusia ma nowego kolege Miśka:) Quote
__Lara Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 taubi napisał(a):czym wiecej tym lepiej :) Właśnie nie wiem, bo jak wykryją, że ma tyle, to pousuwają wszystkie... a ja pisałam na wątku, że zrobiłam jej allegro, wkleiłam link. Quote
AgusiaP Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='AgusiaP']GOTOWIEC chyba nic nie pominęłam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963481138 bono-polska.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl gumtree.pl(Warszawa) morusek.pl olx.pl sprzedasz.pl neeon.pl http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dusia-najpiekniejsza-suncia-na-swiecie-W0QQAdIdZ193645292 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,13424,Lw==.html I jest na alegratce Ja zrobiłam gotowca dla pidzej, ale widocznie nie zauważyła;) Quote
dusje Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jaka odmiana:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tylko oglaszac ...........i dawac do adopcji , juz sie zasiedziala od 2008 Kostek, do ciebie kilka slow, pozwolisz;):diabloti::evil_lol: Nie pouczaj innych, nie zrobilas nic w kierunku wyadoptowania Dusi, a moraly prawisz, ze hej:shake: Pamietasz jeszcze akcje z pania B??? Ja, tak. Wyluzuj, oke? Moze tam poszukasz jej tymczasu? Bedzie miala opieke 24 na dobe:diabloti: Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 oj ciotki, ciotki...czy na każdym wątku musi w końcu dochodzić do kłótni i licytacji kto ile zrobił dla psa,kto ma jakie zasługi itp?? Quote
Olga7 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cioteczki-prosimy-nie denerwujcie się aż tak ,bo na tym tylko straci sama Dusia a jeszcze energii i zapału potrzeba na oglaszanie i szukanie domów innym psom- choćby temu przystojnemu Brutusowi -i wielu innym psom -nie tylko z Psiego Anioła. A tak to dużo energii i czasu pójdzie na takie nerwowe dyskusje -a na psy już zostanie niedużo albo zupelnie malutko. A może na pw -jak musicie koniecznie -powymieniacie się różnymi zdaniami ?;) Bo inaczej wpadnie mod i zabanuje tu i tam a Dusia i my na tym tylko stracimy .No i pozostałe psy -także :razz:. Quote
DAGA1505 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 podnoszę dziewczynkę:-) widzę że tu dobre nowiny:-) Quote
aanka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dusiu , , wiem ,że najlepszy byłby dla Ciebie D. T. , ale masz tyle ogłoszeń, ze może ktoś odpowiedni dla Ciebie i twojej delikatnej natury się odnajdzie. Moja Szyszka też nie była aniołkiem , ale ,gdy jej zabrakło..... Quote
siekowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jak widać Dusia do hoteliku nie pojedzie ale może ktoś by chciał pomóc innym suczkom, które muszą pilnie znaleźć tymczasy http://www.dogomania.pl/threads/182437-WywiozAE-je-lub-zabijAE-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIAE-DZE-NA-DT-dla-dwA-ch-suniek Dudzia: Lala: Quote
Kostek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Akrum te ogloszenia ktore zrobilas szybko spadaja?gumtree ma odnawiane a jak z reszta?musimy ogarnac to jakos tak aby kazdy z nas podnosil ogloszenia aby ciagle Duske bylo widac, ja i Taubi w ten weekend na uczelniach ale powoli ogarniamy temat Quote
AgusiaP Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Słuchajcie potrzebne mi informacje o szczepieniach Dusi i dowozie suni, gdyby ktoś był chętny do adopcji. Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kostek napisał(a):Akrum te ogloszenia ktore zrobilas szybko spadaja?gumtree ma odnawiane a jak z reszta?musimy ogarnac to jakos tak aby kazdy z nas podnosil ogloszenia aby ciagle Duske bylo widac, ja i Taubi w ten weekend na uczelniach ale powoli ogarniamy temat niektóre spadają, a niektóre są na pierwszej. ale staram się na bieżąco odnawiać wszystkie ogłoszenia co robię. z tymi ogłoszeniami jest też tak, że jak ktoś chce, to się doszuka swojego psiaka, który mu jest pisany nawet na samym końcu wszystkich ogłoszeń... kilka dni temu zadzwoniłą do mnie Pani w sprawie ogłoszenia ONka, którego ogłoszenia już dawno spadły gdzieś daleko, daleko, nie odnawiałam bo miałam zamiar porobić nowe z innymi zdjęciami i co? Pani tak szperała w necie i szperała, że w końcu go zobaczyła - od razu się w nim zakochała, teraz tylko wizyta i hopsa do domku. więc mam nadzieję, że tak samo będzie i z Duśką, że mimo tylu ogłoszeń w necie ktoś ją zauważy i pokocha :) ale i tak na bierząco odnawiam :) Quote
taubi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dusia jest szczepiona Jesli chodzi o transport to w tej chwili to nie dotyczy, poniewaz na dzisiejszy dzin Dusie oddam tylko w Warszawie i okolicach poniewaznie mam jeszcze 100% zaufania do niej. Wiem że pewnie niektorzy beda mieli o to do mnie pretensje. Quote
AgusiaP Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Taubi w takim razie może o dowozie lepiej nic nie pisać? A zapomniałam jeszcze napisać, że kofana gazzy powysyłała do osób z Warszwy prośbę o pomoc Dusi w schronisku. Niestety brak odpowiedzi... Quote
taubi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No, moze nie pisac o dowozie. Gazzy dziękujemy :) Quote
anita_happy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dzis widziałam DUSIE - jest piękna, podeszła do kraty i dostała kawał ucha wołowego do ciumkania... jakoś mnei sie nie bala - a obca jezdem.... potem w nagrode dostała jeszcze jeden kawałek Quote
Recommended Posts